Перегляд Повної Версії : hyundai santa fe 2.2 crdi не був присутній на mpps
sportknight
28-03-2013, 21:16
Привіт, хлопці,я намагався читати цей автомобіль, який має edc16c39 але не бачачи протоколу 2.2 я використовував те, що 2000
ecuid і читання виконується спокійно, але коли я подивився файл, я помітив, що всю першу частину не прочитала його...
я додаю файл,між тим, чи можете ви сказати мені, як я повинен прочитати її бачив ? один edc16c39,я повинен змінити програміст?
sportknight
29-03-2013, 15:06
я скачав файл, що c'? на банк даних і, здається, повний,також драйвер ecm знайти карти навіть там, де я лінія пряма, тому здається, що перша частина ще не прочитав,то як ? можливо, що перша частина не буде читати? v12 має протокол?
msport (exil77grande)
29-03-2013, 21:53
на практиці mpps закон лише часткові різати файли у частині деяких карт,в минулому я зробив файли онлайн, не на тій же машині, але з такою ж проблемою і все пішло чудово.
sportknight
29-03-2013, 22:28
S? але ? є великий ризик, чому? на цій базі є карта, навіть в самому початку? Чому? потрібно також забезпечує карти на самому початку? Щось не так з'?,я бачу, якщо мені зробити в bdm в іншому випадку відмова
файли в базі є ліжка з декількох програмістів, які читають файл повний простий.
sportknight
12-04-2013, 14:57
тоді,я спробував прочитати його з gallettov2 і файли, які в ній ? вийшов ? одно,перевірена писати все ok, а також mpps зробив би це спокійно, навіть з протоколом 2.0...