КПК

Прагляд Поўнай Версіі : hyundai santa fe 2.2 crdi не прысутнічаў на mpps

sportknight
28-03-2013, 21:16
Прывітанне, хлопцы,я спрабаваў чытаць гэты аўтамабіль, які мае edc16c39 але не бачачы пратаколу 2.2 я выкарыстаў тое, што 2000

ecuid і чытанне выконваецца спакойна, але калі я паглядзеў файл, я заўважыў, што ўсю першую частку не прачытала яго...

я прыкладаю файл,паміж тым, ці можаце вы сказаць мне, як я павінен прачытаць яе бачыў ? адзін edc16c39,я павінен змяніць праграміст?

sportknight
29-03-2013, 15:06
я запампаваў файл, што c'? на банк дадзеных і, здаецца, поўны,таксама драйвер ecm знайсці карты нават там, дзе я лінія прамая, таму здаецца, што першая частка яшчэ не прачытана,то як ? магчыма, што першая частка не будзе чытаць? v12 мае пратакол?

msport (exil77grande)
29-03-2013, 21:53
на практыцы mpps закон толькі частковыя файлы рэзаць у частцы некаторых карт,у мінулым я зрабіў онлайн файлы, не на той жа машыне, але з такой жа праблемай і ўсе пайшло выдатна.

sportknight
29-03-2013, 22:28
S? але ? есць вялікая рызыка, чаму? на гэтай базе есць карта, нават у самым пачатку? Чаму? трэба таксама забяспечвае карты ў самым пачатку? Што-то не так c'?,я бачу, калі мне зрабіць у bdm у адваротным выпадку адмова

файлаў у базе есць ложку з некалькіх праграмістаў, якія чытаюць файл поўны просты.

sportknight
12-04-2013, 14:57
тады,я паспрабаваў прачытаць яго з gallettov2 і файлы, якія ў ей ? выйшаў ? роўна,правераная пісаць усе ok, а таксама mpps зрабіў бы гэта спакойна, нават з пратаколам 2.0...