КПК

Перегляд Повної Версії : TunerStudio MS хтось знає цю програму?

flavioGTti
27-03-2013, 22:39
Доброго ранку, мій ебу ? був змінений і перейменований xenomorph від його дизайнер, в основному монтує плати aggintiva всередині sd, bluethoot, з'єднання для інтерфейсу пк або mac через usb. Програмне забезпечення управління ? tunerstudio ms і для читання журналів використовує мега log viewer, коли-небудь використовувати це програмне забезпечення, щоб мати судження

giarras
27-03-2013, 23:36
і програмне забезпечення, яке поширює вважаю efi раз ви, можливо, навіть безкоштовно, я думаю, бета,особисто я, nn, я ніколи не використовував і вважаю, що це мало поширене, принаймні, в італії за кордоном, замість того, використовується і, якщо я не помиляюся можна навіть зробити імітацій..перевірте на сайті творця.

flavioGTti
27-03-2013, 23:58
Так, так, я хотів думку, я вже? купив і st? починають використовувати, я хотів би знати, якщо хтось використовував, щоб отримати пораду і зрозуміти, якщо сенс, як ви працюєте на це програмне забезпечення ? іншими блоками управління, я їздив у рим, від упорядників, а ? під враженням від швидкості? з яким він відповідав, і від можливості? що приносив.
Тепер я повинен зрозуміти це! C'? якийсь пост, що говорить про правильному сумішоутворення, що ви повинні мати різні тиску абсолютні? Використання dynojet whideband, як лямбда-зонд ? підключається безпосередньо до xenomorph