Перегляд Повної Версії : egr поверненою в електронному вигляді
luigigtc
26-03-2013, 23:24
хлопці, я хотів вашу думку, у мене клапан egr на моєму 1.3 mjet 90 л. с. закритий в електронному вигляді, так що в теорії він не повинен працювати, або, щоб могли пройти все, що деякі друзі сказали мені, замість того, що навіть якщо ? закритий в електронному вигляді pelino завжди залишається відкритою, і, отже, ви можете? забивають, як якщо б він був включений, мову або вам ? хоч краплю істини?? я відкрив цю тему, чому? я хотів би tapparla з фланцем остаточно алюміній розмір gurnizione, але якщо gi? із закриттям електроніки, і те ж саме, що tappassi, то я залишу все так як воно є. дякую
Alfa159 q4
26-03-2013, 23:36
Ви сказали, це чому? діагноз бачать 3-4%, але в реальності? ? закрито.
Порада ? завжди добре очистити його, а потім закрити його в електронному вигляді, і у вас не буде проблем.
Якщо ви хочете скріпити фланці картера ніхто тобі забороняє, але ? у pi?.
ви, якщо ? чистий і закривається добре, навіть якщо кілька разів ви невеликий відсоток у діагностиці nn має значення ,але, як каже альфа, ви завжди можете tapparla.
legendaryslave
27-03-2013, 00:25
як кажуть колеги, коли засмітитися eletronicamente не відкриває + а' може волочіння ображайся, якщо не на повну герметичність, щоб бути впевненим на 100 відсотків, іноді я siggillata навіть я з аркуш
потім з іншого боку, якщо зупинка тільки з пластиною, а не в ecu, що проблеми не було б, враховуючи, що багато закриваються з пластиною без remap. не горить кажуть.
andrea.motors
27-03-2013, 18:29
залежить від того, якою клапан egr встановлюється на двигун.. існують різні типи клапанів egr.. пневматичні, пряме управління з 5 проводами на роз'єм, де і є потенціометр, повідомляє ecu на фактичний відсоток відкриття клапана і останній тип і непрямого керування з 2 дроти на роз'єм, який контролює відсоток відкриття через кол-d повітря, який проходить через витратомір повітря. на ці останні не можете закрити механічно з фланцем
моя посилання на 1.3 mtj спасибі.
у деяких двигунів, поворот з аркуш клапан egr наводить деякі зміни тиску турбо. Якщо ви домоглися певних розробок є речі, які потрібно враховувати.
Наприклад:
Двигун 1.9 jtd . Якщо покласти лист прямо на виході колектора(cio? сторона всмоктування), зменшити обсяг колектора ж і не мало (подивіться, наприклад, в 105л.з виключіть всі металевої трубки). Результат: очевидно, що зниження turbolag але у вас буде пік тиску pi? високий, ці піки dannosissimi для турбо.
Є дрібниці, але в деяких випадках роблять різниці
luigigtc
27-03-2013, 21:47
так що я в 83000 км, не я ніколи не відкрито ne pultio на egr, в 72000km коли ? бронювали карту і була виключена тільки в електронному вигляді, то, що ви кажете, видалення, я чищу, і йти впевнено пробка з лист?
так що я в 83000 км, не я ніколи не відкрито ne pultio на egr, в 72000km коли ? бронювали карту і була виключена тільки в електронному вигляді, то, що ви кажете, видалення, я чищу, і йти впевнено пробка з лист?
я думаю, що праві GIA. тому, залишаючи трохи, я думаю, що це виходить краще,
luigigtc
28-03-2013, 17:48
потім лист піднімають тиск турбо? чи буває на деяких авто? чому? якщо ? так, поклавши аркуш, ви повинні підправити карту
Alfa159 q4
28-03-2013, 20:23
Частини з припущення, що egr на високих обертах, як правило, триматися закрито.
Однак, закриваючи її в електронному вигляді або лист нічого не змінює, якщо закривається добре, ви тільки роботу в іп?.
Якщо прибрати всі трубки системи рециркуляції ? інше питання, але навіть в цьому випадку не з'? не потрібно нічого робити. Я ніколи не опустив prex turbo для цієї операції.
потім лист піднімають тиск турбо? чи буває на деяких авто? чому? якщо ? так, поклавши аркуш, ви повинні підправити карту
УВАГА! не підвищуйте тиск турбо, але пік тиску.
Встановлені манометр і робите, якщо в хід тиск, коли затонув прискорювача. тиск, наприклад, натисніть на хвилину-1,1 бар і потім стабілізується в 1 бар. 1,1 і пік тиску, підключити до рециркуляції відпрацьованих газів таким чином, що він говорив, я,можливо, шипи найвищі, особливо, якщо машина і на магнітній стрічці. Не для всіх машин, одно, потрібно побачити структуру повітроводів у відпрацьованих ж.
luigigtc
28-03-2013, 22:27
ах, тепер я зрозумів усе, збільшує пік, vabb? я намагаюся очистити його, cos? на наступний день, якщо б я повернути автомобіль оригінальний, я вважаю, що gi? з egr чистий, видно що ? закритий в електронному вигляді, я не збираюся, чому? ? марно ставити фланець, дякую всім за інформацію
Я випробувана на її виключення в електронному вигляді mettendoo опору, від 33hom або 39. Результат? тільки пуско-не шпигун, машина йде добре, але потім в залежності від включення, puff, контрольна лампа горить.