Прагляд Поўнай Версіі : egr звернутай у электронным выглядзе
luigigtc
26-03-2013, 23:24
хлопцы, я хацеў ваша меркаванне, у мяне клапан egr на маім 1.3 mjet 90 л. с. зачынены ў электронным выглядзе, так што ў тэорыі ен не павінен працаваць, або, каб маглі прайсці ўсе, што, некаторыя сябры сказалі мне, замест таго, што нават калі ? зачынены ў электронным выглядзе pelino заўседы застаецца адкрытай, і, такім чынам, вы можаце? забіваюць, як калі б ен быў уключаны, мова або вам ? хоць кроплю праўды?? я адкрыў гэтую тэму, чаму? я хацеў бы tapparla з фланцем канчаткова алюміній памер gurnizione, але калі gi? з закрыццем электронікі, і тое ж самае, што tappassi, то я пакіну ўсе так, як яно есць. дзякуй
Alfa159 q4
26-03-2013, 23:36
Вы сказалі, гэта чаму? дыягназ бачаць 3-4%, але ў рэальнасці? ? закрытая.
Савет ? заўседы добра ачысціць яго, а затым зачыніць яго ў электронным выглядзе, і ў вас не будзе праблем.
Калі вы хочаце змацаваць фланцы картэра ніхто табе не забараняе, але ? у pi?.
вы, калі ? чысты і зачыняецца добра, нават калі некалькі разоў вы невялікі працэнт у дыягностыцы nn мае значэння ,але, як кажа альфа, вы заўседы можаце tapparla.
legendaryslave
27-03-2013, 00:25
як кажуць калегі, калі засориться eletronicamente не адкрывае + але' можа валачэння крыўдуй, калі не на поўную герметычнасць, каб быць упэўненым на 100 адсоткаў, часам я siggillata нават я з ліст
затым з іншага боку, калі прыпынак толькі з пласцінай, а не ў ecu, што праблемы не было б, улічваючы, што многія зачыняюцца з пласцінай без remap. не гарыць кажуць.
andrea.motors
27-03-2013, 18:29
залежыць ад таго, які клапан egr і ўсталеўваецца на рухавік.. існуюць розныя тыпы клапанаў egr.. пнеўматычныя, прамое кіраванне з 5 правадамі на раз'ем, дзе і маецца потенциометр, паведамляе ecu на фактычны працэнт адкрыцця клапана і апошні тып і непрамога кіравання з 2 драты на раз'ем, які кантралюе працэнт адкрыцця праз коль-d паветра, які праходзіць праз расходомер паветра. на гэтыя апошнія не можаце зачыніць механічна з фланцам
мая спасылка была на 1.3 mtj дзякуй.
у некаторых рухавікоў, паварот з ліст клапан egr прыводзіць некаторыя змены ціску турба. Калі вы дамагліся пэўных распрацовак есць рэчы, якія трэба ўлічваць.
Напрыклад:
Рухавік 1.9 jtd . Калі пакласці ліст прама на выхадзе калектара(cio? бок ўсмоктвання), паменшыць аб'ем калектара ж і не мала (паглядзіце, напрыклад, у 105л.з выключыце ўсе трубкі металічнай). Вынік: відавочна, што зніжэнне turbolag але ў вас будзе пік ціску pi? высокі, гэтыя пікі dannosissimi для турба.
Есць дробязі, але ў некаторых выпадках робяць розніцы
luigigtc
27-03-2013, 21:47
так што я ў 83000 км, не я ніколі не адкрыта ne pultio на egr, у 72000km калі ? браніравалі карту і была выключана толькі ў электронным выглядзе, то, што вы кажаце, выдаленні, я чышчу, і ісці ўпэўнена корак з ліст?
так што я ў 83000 км, не я ніколі не адкрыта ne pultio на egr, у 72000km калі ? браніравалі карту і была выключана толькі ў электронным выглядзе, то, што вы кажаце, выдаленні, я чышчу, і ісці ўпэўнена корак з ліст?
я думаю, што ен мае рацыю ЎЖО. таму, пакідаючы крыху, я думаю, што гэта выходзіць лепш,
luigigtc
28-03-2013, 17:48
затым ліст падымаюць ціск турбо? ці бывае на некаторых аўто? чаму? калі ? так, паклаўшы ліст, вы павінны падправіць карту
Alfa159 q4
28-03-2013, 20:23
Часткі з здагадкі, што egr на высокіх абарачэннях, як правіла, трымацца закрытая.
Аднак, зачыняючы яе ў электронным выглядзе або ліст нічога не мяняе, калі зачыняецца добра, вы толькі працу ў іп?.
Калі прыбраць усе трубкі сістэмы рэцыркуляцыі то ? іншае пытанне, але нават у гэтым выпадку не c'? не трэба нічога рабіць. Я ніколі не апусціў prex turbo для гэтай аперацыі.
затым ліст падымаюць ціск турбо? ці бывае на некаторых аўто? чаму? калі ? так, паклаўшы ліст, вы павінны падправіць карту
УВАГА! не падвышайце ціск турбо, але пік ціску.
Манометр устаноўлены і робіце, калі ў ход ціск, калі затануў паскаральніка. ціск, напрыклад, націсніце на хвіліну-1,1 бар і затым стабілізуецца ў 1 бар. 1,1 і пік ціску, падключыць да рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў такім чынам, што ен казаў, я,магчыма, шыпы самыя высокія, асабліва, калі машына і на магнітнай стужцы. Не для ўсіх машын, роўна, трэба праверыць, ці структуру паветраводаў у адпрацаваўшых жа.
luigigtc
28-03-2013, 22:27
ах, цяпер я зразумеў усе, павялічвае пік, vabb? я спрабую ачысціць яго, cos? на наступны дзень, калі б я вярнуць аўтамабіль арыгінальны, я лічу, што gi? з сістэмы рэцыркуляцыі ог чысты, відаць, што ? зачынены ў электронным выглядзе, я не збіраюся, чаму? ? бескарысна ставіць фланец, дзякуй усім за інфармацыю
Я выпрабаваная на яе выключэнні ў электронным выглядзе mettendoo супраціву, ад 33hom або 39. Вынік? толькі пуска-не шпіен, машына ідзе добра, але потым, у залежнасці ад уключэння, puff, кантрольная лямпа гарыць.