КПК

Перегляд Повної Версії : nocode на edc15p+ vag 1.4 tdi

andrea.motors
26-03-2013, 18:11
привіт усім, хто-небудь може мені допомогти з цією scodifica? у мене немає можливості розрахувати cks, щоб вона в цілому з мої програми (які кажуть мені, що робити, як e2p, що flash..), але в першу чергу, не зумівши знайти ecu з тим же номером hw хотів запитати, якщо хто знає, то той, який я знайшов і сумісність: деякі кажуть, що сон-все, а інші ні.. дані:
-ecu оригінальне: 0 281 010 865 cod vag 045 906 019AP edc15p+22.4.2
-ecu заміну: 0 281 011 074 cod vag 045 906 019BB edc15p+22.4.2
спасибі всім, info

egs
26-03-2013, 19:01
Дивитися на EDC 15P+ scodifica всього ви навіть тільки на e2prom. 0 281 010 865 це ? поло 1.4 TDI, 0 281 011 074 цього ? seat ibiza завжди, 1.4 TDI, чи не так? в ****llo коні рівні?

andrea.motors
26-03-2013, 19:19
не знаю точно, тому що я знайдений у руїнах серед інших 1000 блоків управління.. на esi tronic мене завжди поло, самі квт, ібіца, я не перевіряв

legendaryslave
26-03-2013, 19:28
читайте пошту і вміст 24c04 і ви з їх загальної

andrea.motors
26-03-2013, 19:32
якщо потрібно у мене є файл ecu оригінал, що на руїнах не я її взяв, бо хотів спочатку повідомити мені, якщо він сумісний, тому що вже є не добре, то цей файл не я... я не знаю, якщо ви можете поставити, то файл mod e2p на e2p центральній частині руїнах через рами та інші коди, що присутні в процесор... помиляюся?

vic64it
26-03-2013, 19:41
копіює вміст 24c04 на цій бійні

andrea.motors
26-03-2013, 19:47
l я вже пробував і не ходив, навіть l електронасоса :( це на першій ecu перевірена.. я намагався замінити e2p з оригінальної машини, потім scodificare файл, але не отримати результату

фелікс
26-03-2013, 20:55
але ecu в питанні рівні ?

andrea.motors
26-03-2013, 21:04
що мені відомо, я файл з цими даними: оригінал: кількість чіпів 1037366254 cks 693F
від бійні: кількість чіпів 1037363954 cks 67D3. внутрішньо я не знаю, чому сьогодні я перевірив іншого, що внутрішньо був трохи інший

vic64it
26-03-2013, 21:09
вибачте, але я не зрозумів, ви замінили 24c04, а потім ви scodificata?

фелікс
26-03-2013, 21:27
якщо вам потрібно зробити клонування в ecu повинні бути рівні

chicco
26-03-2013, 21:29
По мені, якщо порти eeprom і flash від оригіналу, ніж, що ви знайшли ви не повинні мати ніяких проблем, я зробив тести з edc15p+ на new beetle і пуско-навіть з блоком поло 3 циліндра, звичайно, ходив у 3 і навіть з наказом від вибуху лопнув? ? ігри.

andrea.motors
26-03-2013, 21:29
розповідь трохи історії.... центральний оригіналі не читав, датчик фази, і було зроблено резервне копіювання e2p і flash-плеєр до школи (а також з mpps). колега (l автомобілі і в майстерні, колега) знайшов ecu з іншого код, і я сказав йому по праву, що я не знаю, якщо ви могли б зібрати... я вирішив поекспериментувати, в тому числі першої і була в тому, що замінити e2p від ecu оригінальний, що в руїнах... після того, як встановлений, не озирнувшись навіть насос... я намагався зробити так видалення code flash і e2p, але я застряг з-за розрахунку cecksum.. колега, я обробив а потім тільки файл e2p, але не отримати результату... сьогодні вранці колега він навіть намагався картину, центральної і ключ інший полюс (і цей ecu не було рівних в до бійні ne все оригінал), але лампа code і свічок розжарювання блимає і як від іммо не визначено йшов і помер. я чув кілька колег, і деякі говорять, що електростанції, сон-всі рівні, а хто ні, тому, перш ніж взяти квест останнім екю я хотів бути впевнений, що якщо і сумісні чи ні з оригіналу, в іншому випадку це закінчується, що буде машина стає жарт :)

andrea.motors
26-03-2013, 21:36
я намагався навіть те зерно, я також намагався переписати все на дві опори нові, але автомобіль не заводився

andrea.motors
26-03-2013, 21:54
якщо вам потрібно зробити клонування в ecu повинні бути рівні

я думаю, що навіть я, так як контроль cks був би інший

vic64it
26-03-2013, 21:56
у мене ecu для цього типу двигуна, але не пам'ятаю номер бош, якщо вас цікавить ви ставлю іммо на off і тобі посилаю

chicco
26-03-2013, 21:59
ви можете увійти в діагностиці в ебу двигуна?у тирі ви знаходитесь разі помилки зв'язку ecu?мені ? успіх, що після scodificato ecu автомобіля, так як вони вкрали dash і quibdi його замінити одне з того руїнах машина ? матч добре, потім вони стали поратись на деяких проводів панелі приладів і машина не ? pi? гру, ви не входите в діагностиці і в тирі і є помилки зв'язку ecu, я спробував відновити eeprom, flash було в порядку, але індикатор свічок розжарювання на приладовій панелі не горить і нічого не зв'язку, а потім, перш ніж я спробував з ecu поло 3cilindri, що я вдома, і коли я побачив, що проблема ? я їх знайшов де-ecu гольф з тим же типом двигуна і навіть якщо цифри були зовсім різні, і матч їде.

chicco
26-03-2013, 22:04
Ці тип ecu контролю chk роблять це тільки в flash, тому, коли chk ? правильно в flash, то у вас немає проблеми ? pi? ймовірно, що в eeprom після її scodificata повинен бути в поєднанні з flash.

andrea.motors
26-03-2013, 22:05
ви діагноз, перебіг і я від ебу двигуна блокується, на панелі я не помилок, пов'язаних з іммо... насправді я не просто помилки...

andrea.motors
26-03-2013, 22:08
Ці тип ecu контролю chk роблять це тільки в flash, тому, коли chk ? правильно в flash, то у вас немає проблеми ? pi? ймовірно, що в eeprom після її scodificata повинен бути в поєднанні з flash.

ви ж казали мені, що для клонування c і потребують ecu з тим же кодом обладнання та програмного забезпечення... і ланцюг... якщо e2p і відрізняється від flash не частина, а потім вони йдуть разом узяті, і якщо спалах має cks відрізняється від тієї, яка зберігається у процесорі може, але до першої перевірки cks або вимикається або несправності...

andrea.motors
26-03-2013, 22:13
але, зрештою, в цих випадках, не знаходячи в центрі міста, що код обладнання, щоб розпочати треба з vag dashcom покласти l immo off або створення файлу немає черг... я роблю трохи плутанини, чому деякі обробляють тільки e2p і ще, як мені, девон обробляти і e2p, що flash з перерахунком cks....

chicco
26-03-2013, 22:15
але мені другий chk в цих ecu не ? написав мікро-в іншому випадку, коли ви робите зіставленні слід виправити навіть chk в мікро, я взяв eeprom і flash new beetle і поклав їх в ecu поло 3 циліндра з hw і sw абсолютно різні, і я поставив на велосипед beetle якщо б це було так, як ви кажете, не було б партії.

chicco
26-03-2013, 22:16
я судив тільки eeprom ? було досить.

vic64it
26-03-2013, 22:19
якщо ви робите пошук з ****** знайти блок з таким же hw я перевірив в цей час

andrea.motors
26-03-2013, 22:21
тоді мені цікаво (вибачте, якщо задаю занадто багато питань, але я намагаюся внести ясність в моїй голові, з червоточиною, і зараз), якщо процесор не виконує ніяких обчислень cks на флеш-чому у всіх програмах, що я змушений ricalcolarlo? і маючи навіть клоновані таким чином, в центральній азії, з якихось причин не може бути гри?

andrea.motors
26-03-2013, 22:24
якщо ви робите пошук з ****** знайти блок з таким же hw я перевірив в цей час

ви в інтернеті я знайти декілька. він був, щоб прискорити час з ecu, що я в розпорядженні, тут і chiarirmi деякі моменти, на ці ecu... син початківець з scodifiche і я ще багато вчитися

vic64it
26-03-2013, 22:40
процесор робить управління cecksum на flash, насправді, коли ви rimappano і венецію і' неправильний автомобіль не заводиться і не повідомляє, навіть не в діагнозі, в 24c04 написав vin і l' ID' іммо. Залиш флеш-пам'яті і зосереджені на іммо.

chicco
26-03-2013, 22:42
процесор в цьому випадку переконайтеся, що chk є правильним, але chk не точне ? написав мікро -,? flash, яка говорить в мікро, якою повинна бути chk, тому, якщо ви переміщаєте флеш-пам'яті з ecu на інший, не у вас проблеми,(ми говоримо завжди для цього типу ебу), але якщо ви змінюєте карту, а не уточніть chk flash говорить в мікро, що повинно мати значення, але мікро знаходить нічого іншого, як, змінивши карту змінює chk(що на базовому рівні ? сума усіх значень в flash таким чином, змінюючи значення змінюється результат додавання ) і, отже, не частина.Максимум в пояснити мені, я сподіваюся, що ви зрозуміли, якщо nonti я зробив-й? плутанини!

andrea.motors
26-03-2013, 22:51
ні, вибачте chicco.... якщо і флеш-говорити в мікро що і cks, як це робить мікро зрозуміти, якщо і те, правильно чи ні, якщо всередині не c і написав cks зворотного зв'язку?... те ж саме, якщо виправляти карту і логічно змінити cks, як це робить мікро-помітив, якщо не написав? зрештою cks ще не та, що ****llo безпеки, який був створений для захисту ecu від злому програмного забезпечення, як тепер вони витягли процесором блок trionic на деяких edc17... але якщо не відбив процесор, то не думаю, що має сенс з'ясувати,.... правильно чи неправильно, повністю міркування

vic64it
26-03-2013, 22:58
я згоден з вами, chicco, навіть якщо ти не був максимум в опис;) насправді я зараз перевірив на програму і зробити scodifica всього треба перепрограмувати як 24c04 і 29f400

vic64it
26-03-2013, 23:01
хлопці, на мою думку, тут ми втрачаємо дуже багато про виступи теоретиків.

chicco
26-03-2013, 23:11
мікро-читає з flash, chk, що хоче, в принципі, розрахунок chk працює таким чином:сума всіх значень у пам'яті, давали, наприклад, як результат 3FA, це значення було написано в одній області пам'яті мікро-пішла подивитися і почитати всю пам'ять була сума, перевіряючи, що результат був потрібний, тому, як правило, якщо вона встала, кривий бензин і досягав значення 4FC з chk ми ходили до зниження зони eprom, яка не використовувалася(як правило, області, всієї до FF), поки chk повертався в 3FA, на ecu vag з 2 plcc ебу читав спогади тільки при включенні живлення, так що, коли я використовував емулятор з перших програм, які не correggevano в chk в режимі реального часу, фінч? машина була в рух, можна було зробити всі зміни, шер хотіли, але якщо spegnevi автомобіль, щоб привести в рух, потрібно було, щоб поповнити сили в пам'яті картки зі значенням chk правильно, потім почали здійснювати контроль chk періодичні кожен малюк час, і просто chk(нікчемні суми) обробляється з допомогою різних алгоритмів розрахунку.

chicco
26-03-2013, 23:17
я, однак, на new beetle з edc15p+ я судив тільки 24c04 з допомогою програми vagimmo edc15 і у мене не було проблем, вони, однак, відомо, що на деяких ecu vag треба processarle обидва, чому? функції, на інший залишається лампа горить, на інший раніше не виходить-й? у діагностиці, я мав cu.. і ? матч без будь-шпигун, і я можу навіть потрапити в діагноз.

andrea.motors
26-03-2013, 23:23
ок, є, і я зрозумів, нарешті, як виконується корекція, велике спасибі, що ви були дуже ясно, chicco :) насправді він правий, навіть вік, сказавши, що ми йдемо надто на теоретичному, прошу perdinarmi, але я ненавиджу, піднявши руку, - що, що я знаю мало або не розумію, і досі я зробив, на жаль, так... насправді мені не вистачає стільки теоретичної частини цифрової електроніки (не по аналоговим, я електротехнік років тому, і я любив низької частоти, підсилювачі та клапани для точності :) )

vic64it
26-03-2013, 23:28
тоді андрій, що ми залишилися, ми робимо ситуацію? ви, якщо хочете, я можу допомогти вам, я сказав вам, що у мене є ecu vag 1.4 edc 15p, а потім я також кабель obd, що може поставити офф іммо сідла edc15p або навіть clonarle

andrea.motors
26-03-2013, 23:28
я, однак, на new beetle з edc15p+ я судив тільки 24c04 з допомогою програми vagimmo edc15 і у мене не було проблем, вони, однак, відомо, що на деяких ecu vag треба processarle обидва, чому? функції, на інший залишається лампа горить, на інший раніше не виходить-й? у діагностиці, я мав cu.. і ? матч без будь-шпигун, і я можу навіть потрапити в діагноз.

і ось те, що я не можу зрозуміти, це "робота" (в лапках що стосується мене, так як я на початку). не c і логіка роботи узгоджується.. приклад: машина, і це, ecu і це.... ви в цілому з цією процедурою і частково з quest інший.... в кінці кінців від екю, в екю розгляду може змінити деякі горить іншим блимає деякі не вступають в діагноз.... деякі просто тільки зробити e2p інші також flash.... так що від eci в ecu щось і впевнений, що змінити

andrea.motors
26-03-2013, 23:29
тоді андрій, що ми залишилися, ми робимо ситуацію? ви, якщо хочете, я можу допомогти вам, я сказав вам, що у мене є ecu vag 1.4 edc 15p, а потім я також кабель obd, що може поставити офф іммо сідла edc15p або навіть clonarle

ви я послав mp l ви читали?
що ж стосується кабель obd тому тільки edc15?

chicco
26-03-2013, 23:30
Але резервну копію пам'яті ecu орі ти?У eeprom ? було прочитати, перш ніж передати його на інший ecu, інакше зараз вас можна знайти пошкоджений, інший ecu може нам написав вище, що-то.

andrea.motors
26-03-2013, 23:33
ви я зробив backup 3 перший з послідовним, то після того, що я відкрита, я резервне копіювання як e2p, що flash, я також резервне копіювання e2p інших 2 екю provate. я читав всі до школи з gq

chicco
26-03-2013, 23:45
тоді, по мені, не випливає, що проблеми відновити інший ecu, то, що ви знайшли для мене добре.

vic64it
26-03-2013, 23:46
я читав, тепер ваші вечора, однак, кабель тобі я можу позичити без проблем, для ecu завтра контролю чисел, і дам вам знати, але я не прошу багато, я просто хочу повернути гроші, які я витратив на аукціоні на baya

andrea.motors
26-03-2013, 23:52
я припускаю, що приїхав в цей момент vagcom або щось мені служіння, і тому, що у мене є-бору, для обробки матеріалів (про який я відкрив тему), а тому якщо буде використовувати, а також їх.. тому, якщо я бачу, що я можу служити тобі сказав прямо, не дуже схильний брати :) ризик, щоб відчувати себе в борг, щоб багато часу тоді :) для центрального, то ви маяк знати, в будь-якому випадку завтра, тому що я хан викликається, весь час обіду говорив мені, що, можливо, клієнт приходить забирати машину, так.... сподіваюся, що немає....

vic64it
27-03-2013, 00:17
кабель та vag com, але це називається vag ecu tool, не робить багатьох речей ,купити новий коштує стільки ж, і це просто грабіж,працює тільки з edc15p і М., І 7, тому я взяв грабежу, то не бачу причин, чому я повинен дати зловити себе. Якщо вам потрібно, ви це скоро без проблем, ОК?

andrea.motors
27-03-2013, 11:12
привіт, хлопці, мені подзвонив колега говорив мені, що, на жаль, покупець і забрав машину з евакуатора.. дякую всім за інформацію, співробітництво і доступність prestatemi :)

scinti
27-03-2013, 12:30
У мене була така ж проблема кілька місяців тому з ecu seat,замінити ecu w polo одно і я ? достатньо лише перемістити 24c02 і машини ? матч, в той час як з scodificA лише 24C02 роботу, не ? вдалося.

scinti
27-03-2013, 12:33
Корекція на 24c04, вибачте

andrea.motors
27-03-2013, 12:39
привіт scinti, але код bosch дорівнювала?

scinti
27-03-2013, 15:51
Андрій у нас вже? розмовляв по телефону він в ecu були рівні, я тільки переїхав e2p і машини ? матч, в той час як scodificando тільки 24c04 автомобіль, не ? ігри.

andrea.motors
27-03-2013, 17:57
вибачте, я не був упевнений, що якщо б з тим же кодом.. якщо ви шукаєте у ваших файлах, c і файл blocconotes, де є збіг авто - тип flash - кількість процесорів-сім'я cks і їх сон присутні кілька edc15p+

Вже
10-03-2014, 21:53
qquando ви робите, загальне, ви повинні від'єднати antennino чи щось інше?

legendaryslave
10-03-2014, 22:42
qquando ви робите, загальне, ви повинні від'єднати antennino чи щось інше?

ні, не повинні зняти нічого, час завантаження файлу та далі pi? що ще потрібно видалити шпигуна в рамках

Вже
11-03-2014, 14:33
Що це scodifica, що не v?? 3 програмне забезпечення роблять його рівним. ? ? гольф з edc15p+

sumi1
14-03-2014, 19:58
я не можу бачити, але якщо ви робите це з meucci від 24c04 dovrebe йти добре .