КПК

Прагляд Поўнай Версіі : nocode на edc15p+ vag 1.4tdi

andrea.motors
26-03-2013, 18:11
прывітанне ўсім, хто-небудзь можа мне дапамагчы з гэтым scodifica? у мяне няма магчымасці разлічыць cks, каб яна ў агульнай складанасці з мае праграмы (якія кажуць мне, што рабіць, як e2p, што flash..), але ў першую чаргу, не здолеўшы знайсці ecu з тым жа нумарам hw хацеў спытаць, калі хто ведае, гэта той, які я знайшоў і сумяшчальнасць: некаторыя кажуць, што сон-усе, а іншыя няма.. дадзеныя:
-ecu арыгінальнае: 0 281 010 865 cod vag 045 906 019AP edc15p+22.4.2
-ecu замену: 0 281 011 074 cod vag 045 906 019BB edc15p+22.4.2
дзякуй усім, info

egs
26-03-2013, 19:01
Глядзець на EDC 15P+ scodifica за ўсе, вы нават толькі на e2prom. 0 281 010 865 гэта ? пола 1.4 TDI, 0 281 011 074 гэтага ? seat ibiza заўседы, 1.4 TDI, ці не так? у ****llo коні роўныя?

andrea.motors
26-03-2013, 19:19
не ведаю дакладна, таму што я знойдзены ў руінах сярод іншых 1000 блокаў кіравання.. на esi tronic мяне заўседы пола, самі квт, ібіца, я не правяраў

legendaryslave
26-03-2013, 19:28
чытайце пошту і змесціва 24c04 і вы з іх агульнай

andrea.motors
26-03-2013, 19:32
калі трэба у мяне есць файл ecu арыгінал, што на руінах не я яе ўзяў, таму што хацеў спачатку паведаміць мне, калі ен сумяшчальны, таму што ўжо есць не добра, дык гэты файл не я... я не ведаю, калі вы можаце паставіць, то файл mod e2p на e2p цэнтральнай частцы руінах з-за рамы і іншыя коды, прысутныя ў працэсар... памыляюся?

vic64it
26-03-2013, 19:41
капіруе змесціва 24c04 на гэтай бойні

andrea.motors
26-03-2013, 19:47
l я ўжо спрабаваў, і не хадзіў, нават l электрапомпы :( гэта на першай ecu правераная.. я спрабаваў замяніць e2p з арыгінальнай машыны, затым scodificare файл, але не атрымаць у выніку

фелікс
26-03-2013, 20:55
але ecu ў пытанні роўныя ?

andrea.motors
26-03-2013, 21:04
што мне вядома, я файл з гэтымі дадзенымі: арыгінал: колькасць чыпаў 1037366254 cks 693F
ад бойні: колькасць чыпаў 1037363954 cks 67D3. унутрана не ведаю, чаму сення я праверыў іншы, што ўнутрана быў крыху іншы

vic64it
26-03-2013, 21:09
прабачце, але я не зразумеў, вы замянілі 24c04, а затым вы scodificata?

фелікс
26-03-2013, 21:27
калі вам трэба зрабіць кланаванне ў ecu павінны быць роўныя

chicco
26-03-2013, 21:29
Па мне, калі парты eeprom і флэш-ад арыгінала, чым, што вы знайшлі вы не павінны мець ніякіх праблем, я зрабіў тэсты з edc15p+ на new beetle і пуска-нават з блокам пола 3 цыліндру, вядома, хадзіў у 3 і нават з загадам ад выбуху лопнуў? ? гульні.

andrea.motors
26-03-2013, 21:29
аповяд трохі гісторыі.... цэнтральны арыгінале не чытаў, датчык фазы, і было зроблена рэзервовае капіяванне e2p і flash-плэер да школы (а таксама з mpps). калега (l аўтамабілі і ў майстэрні, калега) знайшоў ecu з іншы код, і я сказаў яму па праву, што я не ведаю, калі вы маглі б сабраць... я вырашыў паэксперыментаваць, у тым ліку першай і была ў тым, што замяніць e2p ад ecu арыгінальны, што ў руінах... пасля таго, як усталяваны, не азірнуўшыся нават помпа... я спрабаваў так зрабіць выдаленне code flash і e2p, але я затрымаўся з-за разліку cecksum.. калега, я апрацаваў а затым толькі файл e2p, але не атрымаць у выніку... сення раніцай калега ен нават спрабаваў карціну, цэнтральнай і ключ іншы полюс (і гэты ecu не было роўных у да бойні ne усе арыгінал), але лямпа code і свечак напальвання міргае і як ад иммо не вызначаны ішоў і памер. я чуў некалькі калег, і некаторыя кажуць, што электрастанцыі, сон-усе роўныя, а хто няма, таму, перш чым узяць квэст апошні экю я хацеў быць упэўнены, што калі і сумяшчальныя ці не з арыгіналу, у адваротным выпадку гэта заканчваецца, што будзе машына становіцца жарт :)

andrea.motors
26-03-2013, 21:36
я спрабаваў нават тое зерне, я таксама спрабаваў перапісаць усе на дзве апоры новыя, але аўтамабіль не заводзіўся

andrea.motors
26-03-2013, 21:54
калі вам трэба зрабіць кланаванне ў ecu павінны быць роўныя

я думаю, што нават я, так як кантроль cks быў бы іншы

vic64it
26-03-2013, 21:56
у мяне ecu для гэтага тыпу рухавіка, але не памятаю нумар, bosch, калі вас цікавіць вы стаўлю иммо на off і табе пасылаю

chicco
26-03-2013, 21:59
вы можаце ўвайсці ў дыягностыцы ў эбу рухавіка?у працяжнік вы знаходзіцеся выпадку памылкі сувязі ecu?мне ? поспех, што пасля scodificato ecu аўтамабіля, так як яны скралі dash і quibdi яго замяніць адно з таго руінах машына ? матч добра, потым яны сталі важдацца на некаторых правадоў панэлі прыбораў і машына не ? pi? гульню, вы не ўваходзіце ў дыягностыцы і ў працяжнік і есць памылкі сувязі ecu, я паспрабаваў аднавіць eeprom, flash быў у парадку, але індыкатар свечак напальвання на прыборнай панэлі не гарыць і нічога не сувязі, а затым, перш чым я паспрабаваў з ecu пола 3cilindri, што я дома, і калі я ўбачыў, што праблема ? я іх знайшоў дзе-ecu гольф з тым жа тыпам рухавіка і нават калі лічбы былі зусім розныя, і матч едзе.

chicco
26-03-2013, 22:04
Гэтыя тып ecu кантролю chk робяць гэта толькі ў flash, таму, калі chk ? правільна ў flash, то ў вас няма праблемы ? pi? верагодна, што ў eeprom пасля яе scodificata павінен быць у спалучэнні з flash.

andrea.motors
26-03-2013, 22:05
вы ў дыягназ, працягу і я ад эбу рухавіка блакуецца, на панэлі я не памылак, звязаных з иммо... на самай справе я не проста памылкі...

andrea.motors
26-03-2013, 22:08
Гэтыя тып ecu кантролю chk робяць гэта толькі ў flash, таму, калі chk ? правільна ў flash, то ў вас няма праблемы ? pi? верагодна, што ў eeprom пасля яе scodificata павінен быць у спалучэнні з flash.

вы ж казалі мне, што для кланавання c і маюць патрэбу ў ecu з тым жа кодам абсталявання і праграмнага забеспячэння... і ланцуг... калі e2p і адрозніваецца flash ад не частка, а затым яны ідуць, разам узятыя, і калі ўспышка мае cks адрозніваецца ад той, якая захоўваецца ў працэсары можа, але да першай праверкі cks або выключаецца або няспраўнасці...

andrea.motors
26-03-2013, 22:13
але, у рэшце рэшт, у гэтых выпадках, не знаходзячы ў цэнтры горада з тым, што код абсталявання, каб пачаць трэба з vag dashcom пакласці l immo off або стварэння файла няма чэргаў... я раблю трохі блытаніны, чаму некаторыя апрацоўваюць толькі e2p і яшчэ, як мне, дэвон апрацоўваць і e2p, што flash з пераразлікам cks....

chicco
26-03-2013, 22:15
але мне другі chk у гэтых ecu не ? напісаў у мікра-у адваротным выпадку, калі вы робіце супастаўленні варта выправіць нават chk ў мікра, я ўзяў eeprom і флэш-new beetle і паклаў іх у ecu пола 3 цыліндру з hw і sw зусім розныя, і я паставіў на ровар beetle калі б гэта было так, як вы кажаце, не было б партыі.

chicco
26-03-2013, 22:16
я судзіў толькі eeprom ? было дастаткова.

vic64it
26-03-2013, 22:19
калі вы робіце пошук з ****** знайсці блок з такім жа hw я праверыў у гэты час

andrea.motors
26-03-2013, 22:21
тады мне цікава (прабачце, калі задаю занадта шмат пытанняў, але я спрабую ўнесці яснасць у маей галаве, з червоточиной, і зараз), калі працэсар не выконвае ніякіх вылічэнняў cks на флэш-чаму ва ўсіх праграмах, што я вымушаны ricalcolarlo? і маючы нават клонированные такім чынам, у цэнтральнай азіі, па якіх прычынах можа не быць гульні?

andrea.motors
26-03-2013, 22:24
калі вы робіце пошук з ****** знайсці блок з такім жа hw я праверыў у гэты час

вы ў інтэрнэце я знайсці parecchie. быў, каб паскорыць час з ecu, што я ў распараджэнні, тут і chiarirmi некаторыя моманты, на гэтыя ecu... сын пачатковец з scodifiche і я яшчэ шмат вучыцца

vic64it
26-03-2013, 22:40
працэсар робіць кіраванне cecksum на flash, на самай справе, калі вы rimappano і венецыю і' няправільны аўтамабіль не заводзіцца і не паведамляе, нават не ў дыягназе, у 24c04 напісаў vin і l' ID' иммо. Пакінь флэш-памяці і сканцэнтраваны на иммо.

chicco
26-03-2013, 22:42
працэсар у гэтым выпадку пераканайцеся, што chk з'яўляецца правільным, але chk не дакладнае ? напісаў у мікра -,? flash, якая кажа ў мікра, якой павінна быць chk, таму, калі вы перасоўвае флэш-памяці з ecu на іншы, не ў вас праблемы,(мы кажам заўседы для гэтага тыпу эбу), але калі вы змяняеце карту, а не удакладніце chk flash кажа ў мікра, што павінна мець значэнне, але мікра знаходзіць нічога іншага, як, змяніўшы карту мяняе chk(што на базавым узроўні ? сума ўсіх значэнняў у flash такім чынам, змяняючы значэння змяняецца вынік складання ) і, такім чынам, не частка.Максімум у патлумачыць мне, я спадзяюся, што вы зразумелі, калі nonti я зрабіў-й? блытаніны!

andrea.motors
26-03-2013, 22:51
няма, выбачайце chicco.... калі і флэш-гаварыць у мікра што і cks, як гэта робіць мікра зразумець, калі і тое, правільна ці не, калі ўнутры не c і напісаў cks зваротнай сувязі?... тое ж самае, калі выпраўляць карту і лагічна змяніць cks, як гэта робіць мікра-заўважыў, калі не напісаў? у рэшце рэшт cks яшчэ не і, што ****llo бяспекі, які быў створаны для абароны ecu ад ўзлому праграмнага забеспячэння, як цяпер яны выцягнулі працэсарам блок trionic на некаторых edc17... але калі не адбіў працэсар, то не думаю, што мае сэнс высветліць,.... правільна ці няправільна, цалкам развагі

vic64it
26-03-2013, 22:58
я згодны з вамі, chicco, нават калі ты не быў максімум у апісанне ;), на самай справе я цяпер праверыў на праграму і зрабіць scodifica за ўсе трэба перапраграмаваць як 24c04 і 29f400

vic64it
26-03-2013, 23:01
хлопцы, на маю думку, тут мы ўпускаем занадта шмат аб выступах тэарэтыкаў.

chicco
26-03-2013, 23:11
мікра-чытае з flash, chk, што хоча, у прынцыпе, разлік chk працуе такім чынам:сума ўсіх значэнняў у памяці, давалі, напрыклад, як вынік 3FA, гэта значэнне было напісана ў адной вобласці памяці мікра-пайшла паглядзець і пачытаць усю памяць была сума, правяраючы, што вынік быў патрэбны, таму, як правіла, калі яна ўстала, крывой бензін і дасягаў значэння 4FC з chk мы хадзілі да зніжэння зоны eprom, якая не выкарыстоўвалася(як правіла, вобласці, усей да FF), пакуль chk вяртаўся ў 3FA, на ecu vag з 2 plcc эбу чытаў успаміны толькі пры ўключэнні харчавання, так што, калі я выкарыстаў эмулятар з першых праграм, якія не correggevano у chk ў рэжыме рэальнага часу, фінч? машына была ў рух, можна было зрабіць усе змены, шэр хацелі, але калі spegnevi аўтамабіль, каб прывесці ў рух, трэба было, каб папоўніць сілы ў памяці карты са значэннем chk правільна, затым пачалі ажыццяўляць кантроль chk перыядычныя кожны малы час, і проста chk(мізэрныя сумы) апрацоўваецца з дапамогай розных алгарытмаў разліку.

chicco
26-03-2013, 23:17
я, аднак, на new beetle з edc15p+ я судзіў толькі 24c04 з дапамогай праграмы vagimmo edc15 і ў мяне не было праблем, яны, аднак, вядома, што на некаторых ecu vag трэба processarle абодва, чаму? функцыі, на іншы застаецца лямпа гарыць, на іншы па-ранейшаму не выходзіць-й? у дыягностыцы, я меў cu.. і ? матч без якіх-шпіен, і я магу нават трапіць у дыягназ.

andrea.motors
26-03-2013, 23:23
ок, есць, і я зразумеў, нарэшце, як выконваецца карэкцыя, вялікае дзякуй, вы былі вельмі ясна, chicco :) на самай справе ен мае рацыю, нават вік, сказаўшы, што мы ідзем занадта на тэарэтычным, прашу perdinarmi, але я ненавіджу, падняўшы руку, - што, што я ведаю мала або не разумею, і да гэтага часу я зрабіў, на жаль, так... на самай справе мне не хапае столькі тэарэтычнай часткі на лічбавай электронікі (не па аналагавым, я электротехник гадоў таму, і я любіў нізкай частаты, узмацняльнікі і клапаны для дакладнасці :) )

vic64it
26-03-2013, 23:28
тады андрэй, што мы засталіся, мы робім сітуацыю? вы, калі хочаце, я магу дапамагчы вам, я сказаў вам, што ў мяне есць ecu vag 1.4 edc 15p, а затым я таксама кабель obd, што можа паставіць оф иммо сядла edc15p або нават clonarle

andrea.motors
26-03-2013, 23:28
я, аднак, на new beetle з edc15p+ я судзіў толькі 24c04 з дапамогай праграмы vagimmo edc15 і ў мяне не было праблем, яны, аднак, вядома, што на некаторых ecu vag трэба processarle абодва, чаму? функцыі, на іншы застаецца лямпа гарыць, на іншы па-ранейшаму не выходзіць-й? у дыягностыцы, я меў cu.. і ? матч без якіх-шпіен, і я магу нават трапіць у дыягназ.

і вось тое, што я не магу зразумець, гэта "праца" (у двукоссях што тычыцца мяне, так як я ў пачатку). не c і логіка працы ўзгадняецца.. прыклад: машына, і гэта, ecu, і гэта.... вы ў агульнай складанасці з гэтай працэдурай і часткова з quest іншы.... у рэшце рэшт ад экю, у экю разгляду можа змяніць некаторыя гарыць іншым міргае некаторыя не ўступаюць у дыягназ.... некаторыя проста зрабіць e2p іншыя таксама flash.... так што ад eci ў ecu што-то і ўпэўнены, што змяніць

andrea.motors
26-03-2013, 23:29
тады андрэй, што мы засталіся, мы робім сітуацыю? вы, калі хочаце, я магу дапамагчы вам, я сказаў вам, што ў мяне есць ecu vag 1.4 edc 15p, а затым я таксама кабель obd, што можа паставіць оф иммо сядла edc15p або нават clonarle

вы я паслаў mp l вы чыталі?
што ж тычыцца кабель obd таму толькі edc15?

chicco
26-03-2013, 23:30
Але рэзервовую копію памяці ecu крычы ты?У eeprom ? было прачытаць, перш чым перадаць яго на іншы ecu, інакш цяпер вас можна знайсці пашкоджаны, іншы ecu можа нам напісаў вышэй, што-то.

andrea.motors
26-03-2013, 23:33
вы я зрабіў backup 3 першы з паслядоўным, то пасля таго, што я адкрыта, я рэзервовае капіяванне як e2p, што flash, я таксама рэзервовае капіраванне e2p іншых 2 экю provate. я чытаў усе да школы з gq

chicco
26-03-2013, 23:45
тады, па мне, не вынікае, што праблемы аднавіць іншы ecu, тое, што вы знайшлі для мяне добра.

vic64it
26-03-2013, 23:46
я чытаў, цяпер вашыя вечара, аднак, кабель табе я магу пазычыць без праблем, для ecu заўтра кантролю лікаў, і дам вам ведаць, але я не прашу шмат, я проста хачу вярнуць грошы, якія я патраціў на аўкцыене на baya

andrea.motors
26-03-2013, 23:52
я мяркую, што прыехаў у гэты момант vagcom або што-то мне служэньне, і таму, што ў мяне есць-бора, для апрацоўкі матэрыялаў (аб якім я адкрыў тэму), а калі таму будзе выкарыстоўваць, а таксама іх.. таму, калі я бачу, што я магу служыць табе сказаў прама, не вельмі схільны браць :) рызыка, каб адчуваць сябе ў доўг, каб шмат часу тады :) для цэнтральнага, то вы маяк ведаць, у любым выпадку заўтра, таму што я хан выклікаецца, увесь час абеду казаў мне, што, магчыма, кліент прыходзіць забіраць машыну, так.... спадзяюся, што няма....

vic64it
27-03-2013, 00:17
кабель і vag com, але гэта называецца vag ecu tool, не робіць многіх рэчаў ,купіць новы каштуе столькі ж, і гэта проста рабаванне,працуе толькі з edc15p і M.E 7, таму я ўзяў рабавання, то не бачу прычын, чаму я павінен даць злавіць сябе. Калі вам трэба, вы гэта хутка без праблем, ОК?

andrea.motors
27-03-2013, 11:12
прывітанне, хлопцы, пазваніў мне калега казаў мне, што, на жаль, пакупнік і забраў машыну з эвакуатара.. дзякую ўсіх за інфармацыю, супрацоўніцтва і даступнасць prestatemi :)

scinti
27-03-2013, 12:30
У мяне была такая ж праблема некалькі месяцаў таму з ecu seat,замяніць ecu w polo роўна і я ? дастаткова толькі перамясціць 24c02 і машыны ? матч, у той час як з scodificA усяго толькі 24C02 працу, не ? ўдалося.

scinti
27-03-2013, 12:33
Карэкцыя на 24c04, прабачце

andrea.motors
27-03-2013, 12:39
прывітанне scinti, але код bosch была роўная?

scinti
27-03-2013, 15:51
Андрэй у нас ужо? размаўляў па тэлефоне ен у ecu былі роўныя, я толькі пераехаў e2p і машыны ? матч, у той час як scodificando толькі 24c04 аўтамабіль, не ? гульні.

andrea.motors
27-03-2013, 17:57
выбачайце, я не быў упэўнены, што калі б з тым жа кодам.. калі вы шукаеце ў вашых файлах, c і файл blocconotes, дзе есць супадзенні аўта - тып flash - колькасць працэсараў-сям'я cks і іх сон прысутнічаюць некалькі edc15p+

Ужо
10-03-2014, 21:53
qquando вы робіце, агульнае, вы павінны адлучыць antennino або што-нешта іншае?

legendaryslave
10-03-2014, 22:42
qquando вы робіце, агульнае, вы павінны адлучыць antennino або што-нешта іншае?

не, не павінны зняць нічога, час загрузкі файла і далей pi? што яшчэ трэба выдаліць шпіена ў рамках

Ужо
11-03-2014, 14:33
Што гэта scodifica, што не v?? 3 праграмнае забеспячэнне робяць яго роўным. ? ? гольф з edc15p+

sumi1
14-03-2014, 19:58
я не магу бачыць, але калі вы робіце гэта з meucci ад 24c04 dovrebe ісці добра .