КПК

Перегляд Повної Версії : допомога з контрольною лампою, fiat multipla 1.9 MJt

Faberino
26-03-2013, 17:13
Привіт, хлопці, ось мій перший потік...шкода не турбує вас з темою просто діагноз, для? я думаю, що хтось з вас зможе? дати мені потрібні відомості...

ви можете мені порадити правильне обладнання для аварійного скидання "масло розкладається в" fiat multipla 1.9 mjt???
В процесі різання з заміни масла і фільтрів, і на цей раз я хотів би зробити це сам, без мене dissanguare механік. Масло і фільтри різні їсти можу, але лише темна точка, залишається скидання з бетону DPF. Кілька днів st? намагаючись зрозуміти, яке обладнання та програмне забезпечення мені необхідно для цього зробити, від мене, але я ще не зрозумів, який саме мені потрібно і відповідне програмне забезпечення.

Ви можете мені допомогти??

Заздалегідь спасибі

Backgroop
26-03-2013, 17:20
привіт faberino, щоб зробити все там? на вашому множинного вам потрібно обладнання для діагностики, щоб витрачати мало-можна почати з autocom, в іншому випадку fiat ecu scan, але з останнім я не впевнений, що можна скинути деградації, ви в курсі..
ps: щоб обійти цю проблему, можна скасувати Dpf ебу і фізично, але в цьому випадку ти скажеш прощай, вас дратує погіршення масла і надмірне споживання дизельного палива внаслідок регенерації фільтра твердих частинок..

Faberino
26-03-2013, 17:25
привіт faberino, щоб зробити все там? на вашому множинного вам потрібно обладнання для діагностики, щоб витрачати мало-можна почати з autocom, в іншому випадку fiat ecu scan, але з останнім я не впевнений, що можна скинути деградації, ви в курсі..
ps: щоб обійти цю проблему, можна скасувати Dpf ебу і фізично, але в цьому випадку ти скажеш прощай, вас дратує погіршення масла і надмірне споживання дизельного палива внаслідок регенерації фільтра твердих частинок..

Велике спасибі за швидку відповідь... Тоді вже? я бачив, що ти мене згадав...але для обладнання?? Я хочу купить elm327 чи що? Дайте мені якусь пораду, благаю вас.
Щоб видалити його, подивіться, я повністю згоден, але я не уявляю, як можна зробити, щоб видалити його фізично і чесно вам скажу, що не дуже практично двигунів. У цьому році зі всієї доброї волі? і впевненість, що можу дати, мій механік, я приїхав на межу витривалості, і я не можу дозволити собі витрачати знову 200 євро за заміну масла, двох фільтрів і скидання тривоги.

Backgroop
26-03-2013, 22:00
щоб видалити його фізично, ви можете взяти від когось cahe ви це можете зробити, якщо не зможеш ти.. це спустошив все, DPF,.. в той час як щоб видалити його від управління програмне забезпечення ecu.. ви можете купити banalissimo півень 1260u прочитати, змінити файл з допомогою ecusafe і переписати ecu, щоб зробити все там? ви витрачаєте близько 50€, не більше? ці, і не будеш більше? проблеми

giarras
26-03-2013, 23:12
в магазині форумі ви знайдете все, що вам потрібно, і ви знайдете навіть люди, дуже підготовлені і доступні

legendaryslave
27-03-2013, 00:32
я думаю, що з " сталевий алхімік ви resetti без проблем

leandro89
27-03-2013, 00:38
якщо пу? з зацікавити *********** я зробив скидання сервіс масла і заміни dpf на grande punto 1.3 multijet

Faberino
27-03-2013, 08:31
в магазині форумі ви знайдете все, що вам потрібно, і ви знайдете навіть люди, дуже підготовлені і доступні

Спасибі Giarras, я просто дивився, але, чесно кажучи, я шукав щось дешевше, я бачив, що для перепрограмування з ECU чи є у вас продукти, навіть на діапазон 80 євро, звичайно, не роби з запланованих до досконалості, як продукти пі? дорогі (принаймні я думаю), для? ? точка, щоб почати, мені в принципі потрібно тільки, щоб дозволити мені зробити купон. Якщо, можливо, у вас є пропозиції? в моїх кишенях ben'топірці і мій ящик особистих повідомлень ? у вашому розпорядженні

cawadany
27-03-2013, 09:05
Ну, я б сказав, що за те, що вам потрібно зробити рішення пі? економічний ? інтерфейс elm і його sw multiecuscan.

Faberino
27-03-2013, 09:06
Ну, я б сказав, що за те, що вам потрібно зробити рішення пі? економічний ? інтерфейс elm і його sw multiecuscan.

Спасибі 1000

andrea.motors
27-03-2013, 11:19
але масло тобі деградує в найкоротші терміни? якщо ви, безумовно, проблеми, які ви будете носити за.. в будь-якому випадку це трапляється кілька разів на двигунах групи fiat 1.9 мдж, що масло розкладається навіть після всього 5-6000 км.. спочатку переконайтеся, що ****llo dell олія не ставала більше, ніж ліміт, і перевірити ступінь засмічення dpf і температура і середня відстань з бетону... якщо і так рішення сон другий: переконайтеся, що робить дуже багато pre-ін'єкції або відключити контроль dpf карта, як рекомендували колеги...

Faberino
27-03-2013, 11:39
Привіт, ми скажемо, що лампа не горить у строки, занадто короткі, навіть враховуючи, що машина є? дуже міському циклі і в найкоротші extra...ми майже близько 365 днів з моменту останнього техобслуговування.

mattycar
27-03-2013, 12:35
Привіт, ми скажемо, що лампа не горить у строки, занадто короткі, навіть враховуючи, що машина є? дуже міському циклі і в найкоротші extra...ми майже близько 365 днів з моменту останнього техобслуговування.
В цьому випадку тобі пощастило, чому? наявність декількох сторінок, який я попросив видалити dpf були до розпачу,кожні 2000 3000 км, довелося зробити купон,деякі кожні 2 місяці для засмічення.

Faberino
27-03-2013, 12:51
[QUOTE=mattycar;35661]В цьому випадку тобі пощастило, чому? наявність декількох сторінок, який я попросив видалити dpf були до розпачу,кожні 2000 3000 км, довелося зробити купон,деякі кожні 2 місяці для засмічення.[/QUOTE

Так, на даний момент я вважаю себе досить щасливим.

Тому резюме: Elm327+multiecuscan??? Ви знаєте, скажи мені, якщо я також служать кольорові дроти, якщо ви що??

Faberino
27-03-2013, 13:02
В цьому випадку тобі пощастило, чому? наявність декількох сторінок, який я попросив видалити dpf були до розпачу,кожні 2000 3000 км, довелося зробити купон,деякі кожні 2 місяці для засмічення.

Ти видалений JTD або MJT? ви використовували якийсь кабель, особливо в ELM327

mattycar
27-03-2013, 13:27
Ти видалений JTD або MJT? ви використовували якийсь кабель, особливо в ELM327
були mjt.готель elm 327 служить для діагностики,для видалення dpf потрібен інтерфейс, який прочитайте і напишіть блоки управління і відповідне програмне забезпечення для видалення.
якщо запропонуєте адміністраторів форуму, вони тебе проконсультують краще.

Faberino
27-03-2013, 13:38
були mjt.готель elm 327 служить для діагностики,для видалення dpf потрібен інтерфейс, який прочитайте і напишіть блоки управління і відповідне програмне забезпечення для видалення.
якщо запропонуєте адміністраторів форуму, вони тебе проконсультують краще.

На даний момент мені необхідно скинути цю чортову сигналізації масла погіршується.

Кожен раз, коли я ставлю на мотоциклі, я, холодний піт при одній думці, що щось може зламатися