КПК

Прагляд Поўнай Версіі : дапамога з кантрольнай лямпай, fiat multipla 1.9 MJt

Faberino
26-03-2013, 17:13
Прывітанне, хлопцы, вось мой першы струмень...шкада не турбуе вас з тэмай проста дыягназ, для? я думаю, што хто-небудзь з вас зможа? даць мне патрэбныя звесткі...

вы можаце мне параіць правільнае абсталяванне для аварыйнага скіду "алей раскладаецца ў" fiat multipla 1.9 mjt???
У працэсе рэзкі з замены масла і фільтраў, і на гэты раз я хацеў бы зрабіць гэта сам, без мяне dissanguare механік. Алей і фільтры розныя магу есць, але толькі цемная кропка, застаецца скід з бетону ў DPF. Некалькі дзен st? спрабуючы зразумець, якое абсталяванне і праграмнае забеспячэнне мне трэба для гэтага зрабіць, ад мяне, але я яшчэ не зразумеў, які менавіта мне трэба і адпаведнае праграмнае забеспячэнне.

Вы можаце мне дапамагчы??

Загадзя дзякуй

Backgroop
26-03-2013, 17:20
прывітанне faberino, каб зрабіць усе, што там? на вашым множнага вам трэба абсталяванне для дыягностыкі, каб марнаваць мала-можна пачаць з autocom, у адваротным выпадку fiat ecu scan, але з апошнім я не ўпэўнены, што можна скінуць дэградацыі, вы ў курсе..
ps: каб абыйсці гэтую праблему, можна адмяніць Dpf эбу і фізічна, але у гэтым выпадку ты скажаш бывай, вас раздражняе пагаршэння алею і празмернае спажыванне дызельнага паліва з прычыны рэгенерацыі фільтра цвердых часціц..

Faberino
26-03-2013, 17:25
прывітанне faberino, каб зрабіць усе, што там? на вашым множнага вам трэба абсталяванне для дыягностыкі, каб марнаваць мала-можна пачаць з autocom, у адваротным выпадку fiat ecu scan, але з апошнім я не ўпэўнены, што можна скінуць дэградацыі, вы ў курсе..
ps: каб абыйсці гэтую праблему, можна адмяніць Dpf эбу і фізічна, але у гэтым выпадку ты скажаш бывай, вас раздражняе пагаршэння алею і празмернае спажыванне дызельнага паліва з прычыны рэгенерацыі фільтра цвердых часціц..

Вялікае дзякуй за хуткі адказ... Тады ўжо? я бачыў, што ты мяне згадаў...але для абсталявання?? Я хачу купіць elm327 ці што? Дайце мне які-небудзь савет, малю вас.
Каб выдаліць яго, паглядзіце, я цалкам згодны, але я не ўяўляю, як можна зрабіць, каб выдаліць яго фізічна і шчыра вам скажу, што не вельмі практычна рухавікоў. У гэтым годзе з усей добрай волі? і упэўненасць, што магу даць, мой механік, я прыехаў на мяжа трываласці, і я не магу дазволіць сабе марнаваць зноў 200 еўра за замену алею, двух фільтраў і скід трывогі.

Backgroop
26-03-2013, 22:00
каб выдаліць яго фізічна, вы можаце ўзяць ад каго-то cahe вы гэта можаце зрабіць, калі не зможаш ты.. гэта спустошыў усе, DPF,.. у той час як каб выдаліць яго ад кіравання праграмнае забеспячэнне ecu.. вы можаце купіць banalissimo певень 1260u прачытаць, змяніць файл з дапамогай ecusafe і перапісаць ecu, каб зрабіць усе, што там? вы марнуеце каля 50€, не больш? гэтыя, і не будзеш больш? праблемы

giarras
26-03-2013, 23:12
у краме форуме вы знойдзеце ўсе, што вам трэба, і вы знойдзеце, што нават людзі, вельмі падрыхтаваныя і даступныя

legendaryslave
27-03-2013, 00:32
я думаю, што з " сталевы алхімік вы resetti без праблем

leandro89
27-03-2013, 00:38
калі пу? зацікавіць з *********** я зрабіў скід сэрвіс і замены алею dpf на grande punto 1.3 multijet

Faberino
27-03-2013, 08:31
у краме форуме вы знойдзеце ўсе, што вам трэба, і вы знойдзеце, што нават людзі, вельмі падрыхтаваныя і даступныя

Дзякуй Giarras, я проста глядзеў, але, шчыра кажучы, я шукаў што-то танней, я бачыў, што для перапраграмавання з ECU ці есць у вас прадукты, нават на дыяпазон 80 еўра, вядома, не рабі з запланаваных да дасканаласці, як прадукты пі? дарагія (па крайняй меры, я думаю), для? ? кропка, каб пачаць, мне ў прынцыпе трэба толькі, каб дазволіць мне зрабіць купон. Калі, магчыма, у вас есць прапановы? у сферу маіх кішэнях ben'сякеркі і мой скрыню асабістых паведамленняў ? у вашым распараджэнні

cawadany
27-03-2013, 09:05
Ну, я б сказаў, што за тое, што вам трэба зрабіць рашэнне пі? эканамічны ? інтэрфейс elm і яго sw multiecuscan.

Faberino
27-03-2013, 09:06
Ну, я б сказаў, што за тое, што вам трэба зрабіць рашэнне пі? эканамічны ? інтэрфейс elm і яго sw multiecuscan.

1000 дзякуй

andrea.motors
27-03-2013, 11:19
але алей табе дэградуе ў самыя кароткія тэрміны? калі вы вы, безумоўна, праблемы, якія вы будзеце насіць за.. у любым выпадку гэта здараецца некалькі разоў на рухавіках групы fiat 1.9 мдж, што алей раскладаецца нават пасля ўсяго 5-6000 < .. спачатку пераканайцеся, што ****llo dell алей не ўзносілася больш, чым ліміт, і праверыць ступень засмечвання dpf і тэмпература і сярэдняе адлегласць з бетону... калі і так рашэнні сон другі: пераканайцеся ў тым, што робіць вельмі шмат pre-ін'екцыі або адключыць кантроль dpf карта, як рэкамендавалі калегі...

Faberino
27-03-2013, 11:39
Прывітанне, мы скажам, што лямпа не гарыць у тэрміны, занадта кароткія, нават улічваючы, што машына е? вельмі гарадскім цыкле і ў самыя кароткія extra...мы амаль каля 365 дзен з моманту апошняга тэхабслугоўвання.

mattycar
27-03-2013, 12:35
Прывітанне, мы скажам, што лямпа не гарыць у тэрміны, занадта кароткія, нават улічваючы, што машына е? вельмі гарадскім цыкле і ў самыя кароткія extra...мы амаль каля 365 дзен з моманту апошняга тэхабслугоўвання.
У гэтым выпадку табе пашанцавала, чаму? наяўнасць некалькіх старонак, які я папрасіў выдаліць dpf былі да адчаю,кожныя 2000 3000 км, прыйшлося зрабіць купон,некаторыя кожныя 2 месяцы для засмечвання.

Faberino
27-03-2013, 12:51
[QUOTE=mattycar;35661]У гэтым выпадку табе пашанцавала, чаму? наяўнасць некалькіх старонак, які я папрасіў выдаліць dpf былі да адчаю,кожныя 2000 3000 км, прыйшлося зрабіць купон,некаторыя кожныя 2 месяцы для засмечвання.[/QUOTE

Так, на дадзены момант я лічу сябе даволі шчаслівым.

Таму рэзюмэ: Elm327+multiecuscan??? Вы ведаеце, скажы мне, калі я таксама служаць каляровыя правады, калі вы што??

Faberino
27-03-2013, 13:02
У гэтым выпадку табе пашанцавала, чаму? наяўнасць некалькіх старонак, які я папрасіў выдаліць dpf былі да адчаю,кожныя 2000 3000 км, прыйшлося зрабіць купон,некаторыя кожныя 2 месяцы для засмечвання.

Ты выдалены JTD або MJT? вы выкарыстоўвалі нейкі кабель, асабліва ў ELM327

mattycar
27-03-2013, 13:27
Ты выдалены JTD або MJT? вы выкарыстоўвалі нейкі кабель, асабліва ў ELM327
былі mjt.l'elm 327 служыць для дыягностыкі,для выдалення dpf патрэбен інтэрфейс, які прачытайце і напішыце блокі кіравання і адпаведнае праграмнае забеспячэнне для выдалення.
калі прапануеце адміністратарам форума, яны пракансультуюць цябе лепш.

Faberino
27-03-2013, 13:38
былі mjt.l'elm 327 служыць для дыягностыкі,для выдалення dpf патрэбен інтэрфейс, які прачытайце і напішыце блокі кіравання і адпаведнае праграмнае забеспячэнне для выдалення.
калі прапануеце адміністратарам форума, яны пракансультуюць цябе лепш.

На дадзены момант мне неабходна скінуць гэту чортаву сігналізацыі алею пагаршаецца.

Кожны раз, калі я стаўлю на матацыкле, я, халодны пот пры адной думкі, што можа што-то зламацца