Прагляд Поўнай Версіі : скажыце мне, як я павінен прывесці
legendaryslave
25-03-2013, 21:22
то я ілюструе сцісла мае прыгоды: 4 месяцы таму я ўсталюю турбіну, рэканструкцыі на alfa romeo gt 140cv страшна сказаць, што ваша ўстаноўка ? было зроблена па правілах мастацтва, сення я chima кліент казаў мне, што вы і зламанай турбіны 400km ад майго месца, і я яму кажу, ок, дайце мне адправіць кампрэсар, які я раблю, згаджаючыся з кампаніяй, якая зрабіла агляд, каб зразумець, effettevimante прычыны паломкі, калі па маей халатнасці з майго боку, ці па якой іншай прычыне.
У clinte пачынае размаўляць, сказаўшы, што б мяне асудзілі, што я павінен быў risarcirgli усе пашкоджанні і зрабіў бы ўстаноўка іншы турбіны, адказваю, ок, давайце рабіць добры вопыт экспертам, каб зразумець, на самай справе прычыны разрыву, orch? вы адкрываеце адзін і паведамляе мне, што калі ен ішоў ? гарыць лямпа алею ? спыніўся ў autogril але ****llo алею быў у парадку і працягваў паездкі, адказваю, што праблема можа быць адсутнасць lubrifazione, што прывяло да паломкі, але ў любым выпадку я б riconusciuto турбіна на гарантыі.
мараль з фактаў, якія ен хоча кампенсацыі за працы, якія яны выконваюць у іншай майстэрні, і турбіна мяне б вярнуўся,я паспрабаваў растлумачыць яму, што не можа працаваць так, што і ен усе яшчэ злы, убачымся ў судзе, прыехаў у гэты момант, як я павінен рабіць, скажыце мне, вы любы савет і добра я згодны
яны гэта робяць амаль заўседы, cos? кліенты некаторыя навукоўцы, паміж тым, я лічу, што так і было ўсе, у рэжыме відэаканферэнцыі, то ўсе работы праводзіліся ў майстэрнях або аўтасалонах, павінны быць забяспечаны як мінімум х 12 месяцаў,у гэтым выпадку, улічваючы, што ты толькі вырабляць мантаж, я не веру ў шчырасць? што віной можа быць няправільны мантаж, улічваючы, што прайшло 4 месяцы,прычыны могуць быць розныя,рэвізіі турбіны з матэрыяламі, не idoni невыкананне змазкі,etc і ecct..intando ты улічваючы, што ты ведаеш пра здарэнне вы павінны паведаміць кампаніі, што вы далі турбіна xch? таксама яна адказвае за дзеянні пакупніка,вы павінны зрабіць запыт, не хвілін, але x пісьмовай форме, а затым, пры неабходнасці,але пасля першага ходу застаецца за ім у citarti,ты цяпер нічога рабіць не трэба толькі пераканацца, што ў вас есць рахункі-фактуры пастаўшчыка турбіны х магчымых прэтэнзій..але калі вы preuccupare я думаю, былі толькі славесныя пагрозы юрысты ведаюць, што nn ? дарогі, што клешч.
ecuboost
25-03-2013, 22:07
па мне, так знялі іншыя людзі, у гарантыі ? паўшым, вы можаце абараніць яго тысячай спосабаў, - кампаній, assicuratrici знаходзяць тысячу апраўданняў, каб не плаціць, напрыклад, дэфекты аўтамабіляў, прададзеных ва ўжыванні, праблема ? магчыма, што законам autoriparatore павінен мець страхоўку, вядома, трэба мець, за крадзяжы, за? я не ведаю, калі для qst выпадках
мяне ? поспех, што турбіна адноўлены ? маршрут падчас пробнай паездкі з кліентам на борце. Залішне казаць, што праца ? быў выкананы бездакорна, алею і фільтра замененыя, трубы чыстыя, паветраны фільтр новы, сістэмы рэцыркуляцыі ог чысты, інтэркулер чысты і dwin трубы замененыя. Я адправіў турбіну назад, каб яна periziare, і мне сказалі, што з-за ? быў за межамі колаў turbo і, такім чынам, не падпадае пад гарантыю.
Акрамя таго, што турбіны з змянянай геаметрыяй таму многія з тых абаротаў ( нават 150.000-180.000 аб / мін), што я не разумею, што можа быць за межамі колаў, мы не нават не цягне, я, напрыклад, хада, ўстойлівы. Мараль: на шчасце, кліент быў тып разумення (і быў са мной у машыне, калі ? поспеху)машына спыняецца на 1 месяц, нам кліент паклаў turbo і ne купіла новы, і я яго дэмантаж і rimomntaggio.
Я, турбіны адноўленыя, не бяру ніколі, і калі купіць кліент, я раблю гэта на ўвазе, што калі што-то здарыцца, я не адказваю нічога
carlo abarth
25-03-2013, 22:41
шкада, што гэты званок не быў зарэгістраваны .. я б гэтую карту я сказаць, што святло sie гарыць, і ен праверыў ****лло, і гэта было нармальна .. але ніхто аднесена да spai толькі ў ****llo але бенси на нізкае ціск .. эде і менавіта апошняе прычынай пашкоджанні зарэгістраванага cio прыліпае да трубах!!!
MultiBravo
25-03-2013, 23:09
Так ? усе больш і больш? цяжка працаваць у цяперашні час (спрэчкі па ўсім, папернік, і інш.)
Праблема ? што вы не атрымалі аўтамабіль у вашай майстэрні.
Трэба высветліць, колькі алею было ў машыне, калі ? прыйшоў у майстэрню, і нават колер, калі было ясна, хутчэй за ўсе, кліент толькі што зрабіў далівання і пасля таго, як вы кажа: " а ? максімум алей".
У everti сказаў, што бачыў індыкатар ціску gi? накіроўваюць вас на правільны шлях... выпадку, калі аўтамабіль мае індыкатар ****llo алею/мінімум ****лло?
Сення дзень лекары баяцца працаваць, чаму? калі што-то ідзе не так ўстануць, адразу ўзбуджэнні, у выніку ў газетах і адправілі дадому. Cos? скончым мы!
Па-першае, перш чым вырабіць працы на іншую, павінен быў звярнуцца ў вас, ці, па меншай меры, прымусіць вас прысутнічаць на зняцце, але ў гэтым выпадку ен паставіў вас у становішча, што не ў стане абараніць, то павінен таксама апраўдаць той факт, што вы звярнуліся да іншай механік, так што ты не адмовіўся rimetter рукі на сваей машыне, ці зрабіў indissponibile, узнікае перад кожным удзельнікам дыялогу адразу ж, хто вам адрамантаваў турбіну (магчыма, праз ***** cos? вам застаецца дакумента, на пэўную дату)такім чынам, што вы можаце даказаць сваю добрасумленнасць і наяўнасць? у жаданні вырашаць і вырашыць праблему, калі звязана з праблемай turbo агляду.