Перегляд Повної Версії : я
Добрий день всім , кілька днів тому я зареєструвався на вашому форумі , але для роботи не пройшли для області презентації . Насамперед, я хочу подякувати вам з вами, з якої ви встановлювали різні категорії , дуже легко переглядати . Пошук форумі, як ваш ? з-за того, що минулого тижня один мав проблеми з його автомобілем, і разом ми спробували трохи про веб-рішення .Бачив, що була проблема у розмірі іммобілайзер , між різними пошуки дядька ****** нас сюди привів . Я любитель електроніки, і я побачив, що тут c'? так багато, щоб дізнатися . Сподіваюся, моє перебування на форумі фруктів багато нових понять для мене .Дякую, що прийняли мій запис .
PM74
Привіт, ласкаво просимо.... Розкажіть нам, що в пі? тебе, типу, et?, професія, національність та ін....
cristianbomberos
25-03-2013, 18:44
Ласкаво просимо PM74
dvdtuning
25-03-2013, 21:04
Привіт і ласкаво просимо на форум...
Привіт, ласкаво просимо.... Розкажіть нам, що в пі? тебе, типу, et?, професія, національність та ін....
38-річний співробітник американського уряду , Неаполь , експерт-електротехнік , багаторічним досвідом роботи в промислових електричних установок . Я вивчав протягом тривалого часу консолі game ,мобільні телефони , смартфони . Тепер я вирішив вивчити трохи блоків керування автомобілів ,зокрема scodifica . Я сподіваюся, що зможу досягти найближчим часом 80 повідомлень , для того, щоб скачати трохи guide .
OT мені вдалося активувати деякі функції на мій ford focus cmax , змінивши elm327 і за допомогою вільного програмного забезпечення , я бачив, що тут не з'? може бути корисно ?
MultiBravo
25-03-2013, 23:12
Ласкаво просимо!
msport (exil77grande)
26-03-2013, 16:10
привіт і ласкаво просимо.