Прагляд Поўнай Версіі : я
Добры дзень усім , некалькі дзен таму я зарэгістраваўся на вашым форуме , але па прычыне працы не прайшлі для вобласці прэзентацыя . Перш за ўсе, я хачу complimentarvi з вас макет, з якім вы ўсталявалі розныя катэгорыі , вельмі простыя для прагляду . Пошук форумы, як ваш ? звязана з тым, што на мінулым тыдні сябра была праблема з яе аўтамабілем, і разам мы шукалі трохі аб вэб-рашэнне .Бачыў, што была праблема, аат імабілайзер , сярод розных даследаванняў, дзядзька ****** мы прывялі тут . Я аматар электронікі, і я бачыў, што тут, c'? шмат пазнаць . Я спадзяюся, што мае знаходжанне на форуме, садавіны шмат новых паняццяў для мяне .Дзякуй, што прынялі мой удзел .
PM74
Прывітанне, сардэчна запрашаем.... Раскажыце нам, што-то ў пі? цябе, тыпу, et?, прафесія, нацыянальнасць і інш....
cristianbomberos
25-03-2013, 18:44
Сардэчна запрашаем PM74
dvdtuning
25-03-2013, 21:04
Прывітанне і дабро запрашаем на форум...
Прывітанне, сардэчна запрашаем.... Раскажыце нам, што-то ў пі? цябе, тыпу, et?, прафесія, нацыянальнасць і інш....
38-гадовы супрацоўнік амерыканскага ўрада , Неапаль , эксперт-электротехник , шматгадовым вопытам працы ў прамысловых электрычных установак . Я вывучаў на працягу доўгага часу кансолі game ,мабільныя тэлефоны , смартфоны . Цяпер я вырашыў вывучыць трохі блокаў кіравання аўтамабіляў ,у прыватнасці scodifica . Я спадзяюся, што змагу дасягнуць у бліжэйшы час 80 паведамленняў , для таго, каб спампаваць трохі guide .
OT мне ўдалося актываваць некаторыя функцыі на мой ford focus cmax , змяніўшы elm327 і з дапамогай вольнага праграмнага забеспячэння , я бачыў, што тут не c'? можа быць карысна ?
MultiBravo
25-03-2013, 23:12
Сардэчна запрашаем!
msport (exil77grande)
26-03-2013, 16:10
прывітанне і дабро запрашаем.