Перегляд Повної Версії : Друкованих плат
Може бути, з'? якийсь ентузіаст, як я, який любить ці речі і пу? дати мені пораду.
Чи повинен я надрукувати ланцюга методом глибокого друку, і я не можу змусити його вийти. Використовую bromografo, щоб справити враження на блок запобіжників. Ланцюг я надрукував на аркуші глянцевого паперу. Після bromografo уф-променів, умиваю, виготовленим з каустичною содою і йде з ланцюга. Після поринаю блок запобіжників у хлорного заліза, а ? їх, що, я не можу.
Чи не роз'їдає, як тоді, коли я виставив занадто макетів до ультрафіолету, або руйнує схили, як, коли я на короткий час. Доказів, я зробив все. Також з різницею " + " або " - 30 сек експозиції
http://img109.imageshack.us/img109/4647/29112012005.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/109/29112012005.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ecuboost
25-03-2013, 22:03
я знаю, що у вас неправильний розділ....або навіть першим
думав, що quanlcuno, бавиться з сед козетта завжди... електроніки і говоримо
ecucilacunta
26-03-2013, 22:52
Ви можете описати, краще розгляду і, що матеріали ви використовуєте. Час назад я зрозумів, якесь замикання, може бути, я можу допомогти вам.
1: блок світлочутливих
2: bromografo уф-променів
3: каустична сода ( доза, яка використовується 10г на літр)
4: хлорного заліза
Форми ланцюга на специфікації zaf глянцевого паперу. Standby підставками, на аркуші намагаючись в бік) і піддавати уф-променів протягом 2 хв. Я також спробував з 1 хв 30 сек і 3 хв., але я гірші результати.
Для розвитку поринаю блок запобіжників в розчин каустичної соди до тих пір, поки ви не бачите, виглядати ланцюга (тип розвитку фото). Тут відомо, що те, що не буде здивована, вона повинна залишатися глянцевою, а залишається злегка матова. Якщо збільшення часу, який залишається в луг не змінює,а якщо збільшити % дозування соди у воді від 10 мг\Л до 15мг\Л ви забираєте, а також частина цією картиною, cio? ланцюг.
Нарешті, поринаю блок запобіжників у хлорного заліза. За допомогою опромінення за 1 хв 30 сек хлорид забирає все. а якщо я ставлю блок запобіжників на 2 хв я отримую те, фотографії з витримкою 3 хв хлорид не вдалося витравити майже нічого.
Що ви говорите?
ecucilacunta
27-03-2013, 20:57
Процедура ? правильно, що принтер використовує. Струменевий або лазерний?
ecucilacunta
27-03-2013, 21:08
Соду потрібно підготувати її зараз і, можливо, з дистильованою водою і концентрацією 8 г на літр.
Принтер струменевий. На жаль, я не лазер.
У будь-якому випадку, я використовував дистильовану воду, але я приготував літр, і я використав його кожен раз.
Я думав, що проблема може бути відстань від neon будучи bromografo ручної роботи (я використовував корпус від старого сканера)
ecucilacunta
27-03-2013, 22:17
Я в часи я вертопрах багато, щоб отримати результати decenti. у bromografo, які я використовував, я теж був ручний, і як тебе я використовував сканер.
Для принтера я надав чорнил(pi? denso) один мій знайомий складач, і ви dir? результати покращилися. Однак лазерний принтер ? все краще і краще.
Пу? бути, що блиск в друкованих залиште пройти трохи світла.
я зрозумів, що ви хочете сказати! я вирішив цю проблему sovrapponento відмінно, 2 схеми, надруковані на глянцевому.
Яку відстань ти між неон і скло. Пам'ятаю, що він у школі влаштовували виставки, які варіювалися від 5 до 10 хв, для? я не пам'ятаю добре, добре
ecucilacunta
28-03-2013, 13:08
Я не пам'ятаю добре, я повинен йти і шукати на горищі. Якщо мені не зраджує пам'ять, близько 2 або 3 див.
ecucilacunta
28-03-2013, 13:13
Також прозорих можуть бути проблеми, насправді можуть бути не повністю прозорими для ультрафіолетових променів. Для цього я сказав вам, що чорнила ? важливо. Якщо у вас є друг, друкарні, спробуйте зробити крем для нього. Ви уважні до температурі. Розчин соди повинен бути близько 20 градусів. Immergilo тільки поки не бачите виходу pi? чорний з підставками. Sciacqualo добре, перш ніж занурити його в хлорид заліза.
elettro72
28-03-2013, 13:59
безумовно, не ? форум просто, щоб обговорити свої проблеми... в будь-якому випадку, якщо на друкованій платі(як мені здається) не ? складно вам рада ,коли ви друк на базу, міді ,доопрацювати нову деталь з маркером є також ті, хто спеціально ви побачите, що навіть якщо поринете у хлорного заліза, навіть більше? необхідно стежки, які ви намалювали вас залишаться такі.....
безумовно, не ? форум просто, щоб обговорити свої проблеми... в будь-якому випадку, якщо на друкованій платі(як мені здається) не ? складно вам рада ,коли ви друк на базу, міді ,доопрацювати нову деталь з маркером є також ті, хто спеціально ви побачите, що навіть якщо поринете у хлорного заліза, навіть більше? необхідно стежки, які ви намалювали вас залишаться такі.....
це може бути гарна ідея...
Що стосується bromografo, я не був упевнений, але згадав, що у них близько 5-10 см відстань від neon
elettro72
28-03-2013, 14:19
привіт, то я поясню, як це роблю я.....я зробив принтер, який я друкувати безпосередньо на базі міді я можу висушити струменем гарячого повітря, потім повторення всього з перманентним маркером і у мене немає проблем.......якщо не повторення з маркером і кладу прямо в хлорид i risultao ? як ваш cio? іржавіти траса, чому? чорнило принтера не може він витримувати в хлорид...якщо блок запобіжників ? добре чистити (я так як ? мережевий фільтр мідь нормальний) зазвичай я чищу з канотьє, які не подряпини міді ,ці страви йдуть відмінно,ризики, що хлорид не може він з'їсти міді.........тому якщо ви bromografo, що богу мало, тобі слід освіжити........якщо богу так потрібно спробувати добре промити блок, перш ніж покласти його в хлорид
я cosi. форми l-я схема на глянцевому папері , особи глянцевому папері, друк на блок запобіжників ( з-чорна плівка) тих обізнані , я переходжу на bromografo протягом 2 хвилин , розробки в соду, а потім, коли вони виходять із схилів ополіскувач і після занурююся всередину кислоти, заліза . просто.
я cosi. форми l-я схема на глянцевому папері , особи глянцевому папері, друк на блок запобіжників ( з-чорна плівка) тих обізнані , я переходжу на bromografo протягом 2 хвилин , розробки в соду, а потім, коли вони виходять із схилів ополіскувач і після занурююся всередину кислоти, заліза . просто.
ті ж дії, які я використовую, але як подивитися результат ? погано.
.........тому, якщо ви використовуєте bromografo, що покажіть мало, ви повинні повторити........якщо покажіть так ви спробуйте добре промити блок запобіжників, перш ніж покласти його в хлорид
помийте з звичайною водою? тому що якщо ви продовжите з содою, забирає все.
як ви зробили такий принтер?
ecucilacunta
28-03-2013, 22:43
Ви можете спробувати з листа, peel&print. ті, які проходять з праска, так сказати.
По-моєму блок запобіжників ? старий, чому? якщо подивитися траси добре після того, як вийти з соди (тоді лава з водою), то в 90% ? . Я використовую плати від Bungard, і вони відмінні.