Прагляд Поўнай Версіі : Друкаваных поплаткаў
Можа быць, з'? нейкі энтузіяст, як я, які любіць гэтыя рэчы і пу? даць мне савет.
Ці павінен я надрукаваць ланцуга метадам глыбокай друку, і я не магу прымусіць яго выйсці. Выкарыстоўваю bromografo, каб вырабіць ўражанне на блок засцерагальнікаў. Ланцуг я надрукаваў на лісце глянцавай паперы. Пасля bromografo уф-прамянеў, мыю, вырабленым з каўстычнай содай і сыходзіць з ланцуга. Пасля апускаюся блок засцерагальнікаў у хлоркавае жалеза, а ? іх, што, я не магу.
Ці не раз'ядае, як тады, калі я выставіў занадта макетаў да ўльтрафіялету, або разбурае схілы, як, калі я на кароткі час. Доказаў, я зрабіў усе. Таксама з розніцай у " + " або " - 30 сек экспазіцыі
http://img109.imageshack.us/img109/4647/29112012005.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/109/29112012005.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ecuboost
25-03-2013, 22:03
я ведаю, што ў вас няправільны падзел....ці нават першым
думаў, што quanlcuno, песціцца з сяды козетта заўседы... электронікі і кажам
ecucilacunta
26-03-2013, 22:52
Вы можаце апісаць, лепш разбору і, што матэрыялы вы выкарыстоўваеце. Час назад я зразумеў, нейкае замыканне, можа быць, я магу дапамагчы вам.
1: блок святлоадчувальных
2: bromografo уф-прамянеў
3: каустическая сода ( доза, выкарыстоўваная 10г на літр)
4: хлорного жалеза
Формы на ланцугу спецыфікацыі zaf глянцавай паперы. Standby падстаўкамі, на лісце (імкнучыся ў бок) і падвяргаць уф-прамянеў на працягу 2 мін. Я таксама паспрабаваў з 1 мін 30 сек і 3 мін., але я горшыя вынікі.
Для развіцця апускаюся блок засцерагальнікаў ў раствор каўстычнай соды да тых часоў, пакуль вы не бачыце, выглядаць ланцуга (тып развіцця. фота). Тут вядома, што тое, што не будзе здзіўленая, яна павінна заставацца глянцавай, а застаецца злегку матавая. Калі павелічэнне часу, які застаецца ў шчолач не мяняе,а калі павялічыць % дазавання соды ў вадзе ад 10 мг\Л да 15мг\Л вы прыбіраеце, а таксама частка гэтай карцінай, cio? ланцуг.
Нарэшце, апускаюся блок засцерагальнікаў у хлорного жалеза. З дапамогай апраменьвання за 1 мін 30 сек хларыд забірае ўсе. а калі я стаўлю блок засцерагальнікаў на 2 мін я атрымліваю тое, фатаграфіі з вытрымкай 3 мін хларыд не ўдаецца вытруціць амаль нічога.
Што вы кажаце?
ecucilacunta
27-03-2013, 20:57
Працэдура ? правільна, што прынтэр выкарыстоўвае. Струйный або лазерны?
ecucilacunta
27-03-2013, 21:08
Соду трэба падрыхтаваць яе цяпер і, магчыма, з дыстыляванай вадой і канцэнтрацыяй 8 г на літр.
Прынтэр струйный. На жаль, я не лазер.
У любым выпадку, я выкарыстаў дыстыляваную ваду, але я падрыхтаваў літр, і я выкарыстаў яго кожны раз.
Я думаў, што праблема можа быць адлегласць ад neon будучы bromografo ручной работы (я выкарыстаў корпус ад старога сканара)
ecucilacunta
27-03-2013, 22:17
Я ў часы я вертопрах шмат, каб атрымаць вынікі decenti. у bromografo, якія я выкарыстаў, я таксама быў ручны, і як цябе я выкарыстаў сканар.
Для друкаркі я падаў чарнілаў(pi? denso) адзін мой знаемы наборшчык, і вы dir? што вынікі палепшыліся. Аднак лазерны прынтэр ? усе лепш і лепш.
Пу? быць, што бляск у друкаваных пакіньце прайсці крыху святла.
я зразумеў, што вы хочаце сказаць! я вырашыў гэтую праблему sovrapponento выдатна, 2 схемы, надрукаваныя на глянцавай.
Якое адлегласць ты паміж неон і шкло. Памятаю, што ен у школе ладзілі выставы, якія вар'іраваліся ад 5 да 10 мін, для? я не памятаю добра, добра
ecucilacunta
28-03-2013, 13:08
Я не памятаю добра, я павінен ісці і шукаць на гарышчы. Калі мне не змяняе памяць, каля 2 або 3 гл.
ecucilacunta
28-03-2013, 13:13
Таксама празрыстых могуць быць праблемы, на самай справе могуць быць не цалкам празрыстымі для ўльтрафіялетавых прамянеў. Для гэтага я сказаў вам, што чарніла ? важна. Калі ў вас есць сябар, друкарні, паспрабуйце зрабіць зрабіць крэм для яго. Вы ўважлівыя да тэмпературы. Раствор соды павінен быць каля 20 градусаў. Immergilo толькі пакуль не бачыце выхаду pi? чорны з падстаўкамі. Sciacqualo добра, перш чым акунуць яго ў хларыд жалеза.
elettro72
28-03-2013, 13:59
безумоўна, не ? форум проста, каб абмеркаваць свае праблемы... у любым выпадку, калі на друкаванай плаце(як мне здаецца) не ? складана вам савет ,калі вы друк на базу, медзі ,дапрацаваць новую дэталь з маркерам есць таксама тыя, хто спецыяльна вы ўбачыце, што нават калі акуняцеся ў хлоркавае жалеза, нават больш? неабходна сцежкі, якія вы намалявалі вас застануцца такія.....
безумоўна, не ? форум проста, каб абмеркаваць свае праблемы... у любым выпадку, калі на друкаванай плаце(як мне здаецца) не ? складана вам савет ,калі вы друк на базу, медзі ,дапрацаваць новую дэталь з маркерам есць таксама тыя, хто спецыяльна вы ўбачыце, што нават калі акуняцеся ў хлоркавае жалеза, нават больш? неабходна сцежкі, якія вы намалявалі вас застануцца такія.....
гэта можа быць добрая ідэя...
Што тычыцца bromografo, я не быў упэўнены, але ўспомніў, што ў іх каля 5-10 см адлегласць ад neon
elettro72
28-03-2013, 14:19
прывітанне, то я растлумачу, як гэта раблю я.....я зрабіў прынтэр, які я друкаваць непасрэдна на базе медзі я магу высушыць бруей гарачага паветра, затым паўтор за ўсе з пастаянным маркерам і ў мяне няма праблем.......калі не паўтор з маркерам і кладу прама ў хларыд i risultao ? як ваш cio? ржавець траса, чаму? чарніла друкаркі не можа ен вытрымліваць у хларыд...калі блок засцерагальнікаў не ? добра чысціць (я так, як ? сеткавы фільтр медзь нармальны) звычайна я чышчу з канотье, якія не драпіны медзі ,гэтыя стравы ідуць выдатна,рызыкі, што хларыд не можа ен з'есці rame.........таму калі вы bromografo, што богу мала, табе варта асвяжыць........калі богу дык трэба паспрабаваць добра прамыць блок, перш чым пакласці яго ў хларыд
я раблю так. формы л-я схема на глянцавай паперы , асобы глянцавай паперы друк на блок засцерагальнікаў ( з-чорная пленка) тых дасведчаныя , я пераходжу на bromografo ў працягу 2 хвілін , распрацоўкі ў соду, а затым, калі яны выходзяць з схілаў ополасківателі і пасля апускаюся ўнутр кіслаты, жалеза . проста.
я раблю так. формы л-я схема на глянцавай паперы , асобы глянцавай паперы друк на блок засцерагальнікаў ( з-чорная пленка) тых дасведчаныя , я пераходжу на bromografo ў працягу 2 хвілін , распрацоўкі ў соду, а затым, калі яны выходзяць з схілаў ополасківателі і пасля апускаюся ўнутр кіслаты, жалеза . проста.
тыя ж дзеянні, якія я выкарыстоўваю, але як паглядзець вынік ? дрэнна.
.........таму, калі вы выкарыстоўваеце bromografo, што пакажыце мала, вы павінны паўтарыць........калі пакажыце дык вы паспрабуйце добра прамыць блок засцерагальнікаў, перш чым пакласці яго ў хларыд
памыйце з звычайнай вадой? таму што калі вы працягнеце з содай, выносіць ўсе.
як вы зрабілі такі прынтэр?
ecucilacunta
28-03-2013, 22:43
Вы можаце паспрабаваць з ліста, peel&print. тыя, што праходзяць з прас, так бы мовіць.
Па-мойму блок засцерагальнікаў ? стары, чаму? калі паглядзець трасы добра пасля таго як выйсці з соды (тады лава з вадой), то ў 90% ? тое. Я выкарыстоўваю платы ад Bungard, і яны выдатныя.