Перегляд Повної Версії : Tiguan 2.0 tdi dtc P2015
Привіт, хлопці у мене WV TIGUAN 2009 РІК
код двигуна: цп
Зробив діагностику я з-за цієї помилки P2015
ДАТЧИК/ВИМИКАЧ ПОЛОЖЕННЯ ПРИВОДУ УПРАВЛІННЯ ПОВІТРЯМ ВПУСКНОГО КОЛЕКТОРА - РЯД 1 - НЕДОЛІК ДІАПАЗОН/ПРОДУКТИВНІСТЬ
(Можливі причини:ПІДКЛЮЧЕННЯ - механічна НЕСПРАВНІСТЬ - ДАТЧИК/ВИМИКАЧ ПОЛОЖЕННЯ ПРИВОДУ УПРАВЛІННЯ ПОВІТРЯМ ВПУСКНОГО КОЛЕКТОРА).
І що ? як ви думаєте?
з чого мені почати?
для кого-то ? ніколи не траплялося??
спасибі.
magi1984
25-03-2013, 11:27
ви мій клієнт ? довелося...
не s? сказати, механічно, що він зробив і чого не зробив, я не механік...
я знаю тільки, що врешті-решт я вирішив проблему, видаливши dtc p2015 на карті, також чому? автомобіль не мав проблем продуктивності
leandro89
25-03-2013, 11:39
привіт, зазвичай, коли ми говоримо про повітряний колектор впускний, ви думаєте, відразу до датчику повітря!
ви мій клієнт ? довелося...
не s? сказати, механічно, що він зробив і чого не зробив, я не механік...
я знаю тільки, що врешті-решт я вирішив проблему, видаливши dtc p2015 на карті, також чому? автомобіль не мав проблем продуктивності
Ви можете повідомити про це? - спасибі.
magi1984
25-03-2013, 14:43
якщо машина має дросельні заслінки завихрення у впускному колекторі несправність ? повідомляється, до метеликів, жорсткими або блокуються, або, в будь-якому випадку на електродвигун заслінки не працює.
cawadany
25-03-2013, 15:33
Я знаю, що ? у V157 (також званий Soft-off) вийшла з ладу. І метелик пошти під EGR.
Я знаю, що ? у V157 (також званий Soft-off) вийшла з ладу. І метелик пошти під EGR.
проблема ? що не ? завжди присутній смак ! робить це епізодично! коротше кажучи, загорнуті в порядку і обгорнуті виходить в цьому залежить! спасибі всім, хлопці,
cawadany
25-03-2013, 16:28
проблема ? що не ? завжди присутній смак ! робить це епізодично! коротше кажучи, загорнуті в порядку і обгорнуті виходить в цьому залежить! спасибі всім, хлопці,
Напевно, кожен так метелик не працює і записує повідомлення про помилку.
magi1984
25-03-2013, 17:12
видалити несправність вихідного файлу і "стоп", " прощай, проблема :D
магів як зняти помилки ебу ? один curiosit? !!!!
якщо помилка ? спорадичні може бути ? брудні і час від часу не працює, обов'язок очистити його
Як?
magi1984
25-03-2013, 18:52
я купив файл без dtc p2015, хто знав, що робити, чому? я не був в змозі зробити це в поодинці. Якщо навіть ви не знаєте, як img dtc повинні робити, як я зробив, cio? купити файл.