Прагляд Поўнай Версіі : vcds
прывітанне, хлопцы ў мяне есць vcds версіі 11.11, але я d? памылка пры падключэнні, хто-то s? што пу? быць?, на ўстановачнай кампакт-дыску, акрамя файла ўсталеўшчыка, там быў тэкставы файл, які я прыкладаю ,вы ведаеце, што гэта такое? дзякуй усім
3388scusate я забыўся, што малюнак памылкі
motorsport
24-03-2013, 21:22
прывітанне,я думаю, гэтага файла не трэба нічога, drv ok?? вы праверылі, калі знаходзіцеся канфліктаў у дыспетчару прылад??
драйверы ўстаноўлены правільна, ў дыспетчару прылад няма канфліктаў не будзе ? ніколі не падлучаны да інтэрнэту, чаму? ? у віртуальнай машыне з xp, дзе я адключыў сетку ,тэст usb і святлодыед, што c'? мне добра, я спрабаваў на scirocco майго сына і не выходзіць
motorsport
25-03-2013, 00:52
ці не ідэя, вы можаце папрасіць info, дзе вы купілі,або паспрабуйце на адным пк!!
ок, дзякуй motorsport як раз у мяне есць час паспрабуе? ўсталяваць яго на кампутары з xp, што не факт, што віртуальныя сістэмы, якія, магчыма, не вельмі добра.
вы ведаеце, калі вы пу? актываваць якім-то чынам ліцэнзію? або хто-то ўжо зрабіў?
У вас аперацыйная сістэма 64-разрадная? магчыма, не варта за гэта..
Прывітанне сіска,
маглі б вы, калі загрузіць малюнак нават qualchaltra частка?
На жаль, я не бачу і вам не магу дапамагчы.
Cmq. я думаю, што вы затрымаліся кабель.
Што КОД ад сістэмы, для кабеля?
Пры падключэнні вы павінны выйсці "Ross-Tech", нават у наладах.
motorsport
25-03-2013, 14:45
ок, дзякуй motorsport як раз у мяне есць час паспрабуе? ўсталяваць яго на кампутары з xp, што не факт, што віртуальныя сістэмы, якія, магчыма, не вельмі добра.
вы ведаеце, калі вы пу? актываваць якім-то чынам ліцэнзію? або хто-то ўжо зрабіў?
выбачайце, я не ведаю " ....павінны ўключыць яго ў той жа вытворцы, як правіла!!
сіска, тэст праграмы прыкладаю.
Што кажа вам, ідэнтыфікатар кабеля?
3400
для lucagt праграма, што ў мяне ўкладанні не мне, то хай спампаваць кажуць, што пу? быць шкоднасны код кабеля не ведаю, як вы бачыце (хутчэй за ўсе з ), каб загрузіць малюнак з іншага боку не практычна ,я спрабую пісаць qu?
interface status=-2
interface not ready!
possible reasons:
*incorrect port selected com
*interface not plugged in
*ignition not turned on
*k-line-stuck
*firmware update needded
for more details,use test options on screen
у кампакт-дыск, які яны мне даслалі быў таксама тэкставы файл капіюю qu? змест ||VCDS v11.11 ATMEGA162 Fuses & Lock bits
---------------------------------------
# LOCK: 0b11111100
# біт 7 = -
# біт 6 = -
# 5 біт = BLB12 (1)
# біт 4 = BLB11 (1)
# біт 3 = BLB02 (1)
# біт 2 = BLB01 (1)
# 1 біт = LB2 (0)
# біт 0 = LB1 (0)
# EFUSE: 0b11111001
# біт 7 = -
# біт 6 = -
# біт 5 = -
# біт 4 = M161C (1)
# біт 3 = BODLEVEL2 (1)
# біт 2 = BODLEVEL1 (0)
# 1 біт = BODLEVEL0 (0)
# біт 0 = -
# LFUSE: 0b11111101
# біт 7 = CKDIV8 (1)
# біт 6 = CKOUT (1)
# біт 5..4 = SUT1:0 (11)
# біт 3..0 = CKSEL3:0 (1101)
# HFUSE: 0b11011100
# біт 7 = OCDEN (1)
# біт 6 = JTAGEN (1)
# 5 біт = SPIEN (0)
# біт 4 = WDTON (1)
# біт 3 = EESAVE (1)
# біт 2 = BOOTSZ1 (1)
# 1 біт = BOOTSZ0 (0)
# біт 0 = BOOTRST (0)
я не ведаю, што такое пу? служыць у гэтым тэкставым файле, кабель ? ўстаноўлена xp ў віртуальнай, якая працуе на vmware, не забыўся, тэст usb становіцца ок, дзе c'? напісаў індыкатар, калі я націскаю пасля "p"? кажа, ок, у дыспетчару прылад бачны як ross-tech, а не вы ? ніколі не падлучаны да інтэрнэту, прывітанне, калі ведаеце, якое-то прама----- дзякуй
vdcs ? праграма пастаўляецца з кабелем vag-com ? працуе з elm?
я выкарыстоўваю яго спакойна на seven ўсе ок, можа быць, калі вам трэба, я пасылаю мой прывітанне
vdcs ? праграма пастаўляецца з кабелем vag-com ? працуе з elm?
няма vcds працуе толькі са сваім sw
Прывітанне сіска,
вы спрабавалі на іншай машыне?
Магчыма, есць і нейкія памылкі з машынай on linia k.
Таксама я выкарыстоўваю VMWare гэты кабель, каб ісці ў абавязковым парадку, што пэўныя праграмы не падлучаюцца праз інтэрнэт.
прывітанне LucaGT няма, я яшчэ не спрабаваў на іншай машыне ? тое, што я павінен зрабіць, але час ? тыран, я магу з вамі звязацца ў лічку? я хацеў бы спытаць некалькі рэчаў
Вядома.
Вы таксама можаце напісаць тут, можа быць, і цікава, і для іншых.
Прывітанне сіска,
я адказваю тут, таму што адказы і прывабным для іншых людзей.
Праграма, якую я прыклаў проста счытвае ІДЭНТЫФІКАТАР прылады, падключанага праз USB. Можа быць клавіятура, мыш, або кабель vcds.
А, з такім ID не можаце зрабіць нічога, ні згенераваць ліцэнзію ne выкарыстоўваць яго нейкім іншым чынам. І толькі, каб пераканацца, што не FFFF, таму што гэта ен паведаміў, што e2p кабеля будзе адфарматаваны .
Нягледзячы на тое, што кабель, пяро праходзіць усе тэсты, не і кабель, і зламаў. У мяне і USB-злучэнне з дапамогай VMWare або, не, і машына не ў парадку.
Не выпадкова, што і машына 1997-1999 года?
ок, мне ўдалося спампаваць usbview мы абнаўляем ? цяпер ісці на працу прывітанне
Прывітанне сіска,
я адказваю тут, таму што адказы і прывабным для іншых людзей.
Праграма, якую я прыклаў проста счытвае ІДЭНТЫФІКАТАР прылады, падключанага праз USB. Можа быць клавіятура, мыш, або кабель vcds.
А, з такім ID не можаце зрабіць нічога, ні згенераваць ліцэнзію ne выкарыстоўваць яго нейкім іншым чынам. І толькі, каб пераканацца, што не FFFF, таму што гэта ен паведаміў, што e2p кабеля будзе адфарматаваны .
Нягледзячы на тое, што кабель, пяро праходзіць усе тэсты, не і кабель, і зламаў. У мяне і USB-злучэнне з дапамогай VMWare або, не, і машына не ў парадку.
Не выпадкова, што і машына 1997-1999 года?
няма ? есць scirocco tsfi 1400 канцы 2008
чым раней будзе вельмі моцна@? паспрабаваць з іншай машыны і вы з гэтым справіцца? ведаць, прама цяпер, я іду, прывітанне
cawadany
27-03-2013, 09:03
Затым з Цеста, што зрабіць у наладах, вы што ? усе ок? Вы, выходзіць такое акно?
http://www.ross-tech*****/vcds/тур/908/options-тэст.png
carlo abarth
27-03-2013, 09:10
l харчаванне ў бд ce'... дзверы разлічаны добра???
Затым з Цеста, што зрабіць у наладах, вы што ? усе ок? Вы, выходзіць такое акно?
http://www.ross-tech*****/vcds/тур/908/options-тэст.png
у мяне выходзіць акно, як, што
l харчаванне ў бд ce'... дзверы разлічаны добра???
для падачы ў бд не павінна быць ніякіх праблем, чаму? autocom выходзіць без праблем, пры падключэнні vcds загараецца чырвоны святлодыед на некалькі секунд і затым згасае, дзверы я пакінуў выскачыў usb не спрабаваў яшчэ на іншы аўтамабіль, з-за недахопу часу, з павагай
cawadany
27-03-2013, 14:15
Дзіўныя паводзіны сід. Мой пры падключэнні да obd загараецца чырвоны святлодыед і праз секунду становіцца зяленым.... Я б не хацеў, што ваш кабель пашкоджаны.
Магчыма, кароткае замыканне на лініі K?
Я чытаў у іншым форуме, калі вэб-defetose. Яны risaldato кантакты, і ўсе працуе, у іншы раз.
cawadany
27-03-2013, 16:37
Па мне c'? што-то не працуе пры падключэнні да машыны і даецца харчавання. Калі б гэта быў класічны sprogrammazione кабеля, або калі б былі праблемы дыялогу паміж пк і інтэрфейсу, тэставанне не пойдзе.
прывітанне, хлопцы, дзякуй усім ў дапамозе на дадзены момант яшчэ не атрымалася паспрабаваць яго на іншай машыне, каб зразумець, калі ен робіць гэта толькі з scirocco, дзе я спрабаваў, я купіў толькі таму, што? мой сын на гэтай машыне, і я сказаў, што вы можаце ўключыць некаторыя рэчы, якія, шчыра кажучы, не ведаю, што яшчэ есць? я прачытаў "p"? вакол, і мне здаецца, што гэта p? тонкі бачыў, што многія часта кажуць перапраграмавання і, што таксама не так ужо легка зразумець, як дзейнічаць змены
Хоць і на нямецкай мове, але тут вы знойдзеце амаль усе, што вы можаце запраграмаваць:
http://www.stemei.de/pages/coding/vw-scirocco-iii.php
ок, дзякуй LucaGT цяпер? я павінен паспрабаваць прымусіць яе працаваць
прывітанне, хлопцы, я перайду на кабель vcds, я спрабаваў, caddy, нічога не працуе, але, як кажа cawadany пасля таго, што ен падлучаны ў раз'ем obd індыкатар eccende чырвоны і пасля р? становіцца зяленым, нават мой f? cos? (раней я думаў, што памер я не глядзеў на добра) калі? я падключыў на caddy, і я паспрабаваў увайсці ў engine зрабілі некаторыя рэчы адрозніваецца ад звычайнага (як быццам ен спрабуе некалькі пратаколаў сувязі "? было мае ўражанне") пасля гэтага не было больш? тэсты станоўчыя брамы; і ен ніколі больш не зрабіў тое, аб якіх я пісаў раней,(cio? у пове сувязі) я зразумеў, што нават калі ў рэальным пк я адключыў інтэрнэт у віртуальнай рэабілітацыі пры кожным уключэнні, і я баюся, што ен падлучаны; так, можа быць, гэта цяпер мне кажа: " interface not found "
пытанне: што я магу зрабіць прама цяпер? я кідаю яго? я ведаю, што вы можаце? перапраграмаваць, хто-небудзь з вас ен ужо? зрабіў? я пачынаю звязацца з прадаўцом, калі вы ведаеце што-то аб гэтым вам праслухоўвання, і дзякуй ўсім
Што вам гаворыць usbview?
Што вам гаворыць usbview?
cioa LucaGT вы ведаеце, што паміж адной рэччу і іншы, яшчэ я забыўся паспрабаваць !!!
прывітанне і са святам вялікадня
Як, здаецца, і не быў зняты, e2p.
Вы спрабавалі прымусіць яго працаваць у сістэме рэальнага, а не віртуальнага?
Звычайна, няма розьніцы назад, але вы ніколі не ведаеце,
таму, калі я правільна разумею, калі e2p быў выдалены usb view не будзе знойдзены ў элеменце кіравання, які выкананы , ок паспрабуе? у xp рэальныя, ты бачыў калі-небудзь, што, магчыма, пачынае працаваць, прывітанне
Я ведаю, e2p былі б знішчаны, не было б і напісаў Ross-Tech у USBview
прывітанне ўсім, хлопцы есць на форуме кабеля vcds, я быў р? заняты, і я не мог зрабіць больш? доказаў, сення я усталяваў усе на xp рэальныя спрабаваў 10 хвілін таму, і працуе ???? падключаецца да машыны, ачышчае dtc, і есць шмат элементаў, якія трэба зразумець, у спакоі; дзякуй, хлопцы, усім за вашу дапамогу
Аднак, калі вы шукаеце ў сеткі, вы знойдзеце драйверы, каб запусціць нават на windows 7 64 bit, не трэба, каб прымусіць xp! :)
ок, дзякуй, іх будзе вельмі моцна@?
калі вы хочаце паспрабаваць, я пасылаю мой exe vcds 11 добры дзень, дайце мне ведаць
калі вы хочаце паспрабаваць, я пасылаю мой exe vcds 11 добры дзень, дайце мне ведаць
прывітанне alex68 але exe-файла павінна быць заўседы аднолькавым для xp, што на 7 няма? павінны мяняць толькі драйверы, аднак, калі ў вас есць драйвер для 7 64bit вітаюцца, а калі ведаеш, што змяняе exe-файл, і вы хочаце адправіць то, ну, што вам сказаць, дзякуй
прывітанне alex68 але exe-файла павінна быць заўседы аднолькавым для xp, што на 7 няма? павінны мяняць толькі драйверы, аднак, калі ў вас есць драйвер для 7 64bit вітаюцца, а калі ведаеш, што змяняе exe-файл, і вы хочаце адправіць то, ну, што вам сказаць, дзякуй
драйверы, іх ўстаноўка soft непасрэдна ў ўстаноўцы. у выпадку, дашліце мне ваш **** opp ваш skype так вы крок за ўсе, прывітанне
angelus.d87
15-12-2013, 00:43
я спрабую на xp так у мяне 2 мабільных пк