Перегляд Повної Версії : Fiat bravo 1.9 mjet 150л.з 2007 проблема обертів двигуна
mariodarkblue
24-03-2013, 13:06
Хлопці...у мене проблема з моїм браво mjet 150hp 2007 року...автомобіль ? оригінал, без fap, з 88.000 км ...на діагностиці помилок немає...кожен раз, коли перемикання передач, тільки геть зчеплення, і я дав газ, ? як якщо б залишився прискореного другою половиною, а потім починає падати обертів...я додаю файл, який я прочитав від ecu...і я перевірив бути орі...хтось пу? мені допомогти?
Перевірте, якщо працює l вимикач педалі зчеплення може
бути причиною
mariodarkblue
24-03-2013, 13:52
Перевірте, якщо працює l вимикач педалі зчеплення може
бути причиною
я дякую тобі, х відповідь...завтра контролю..у мене сумніви, в тому числі я про те..крім того, клієнтського доступу rpc? також узгодженості відсоток педалі акселератора...
діагноз також подивіться відповідь траси потенціометр акселератора в момент несправності, а також повернення клапанів swirl але я згоден з admin перевірте вимикач зчеплення, як і раніше, що
mariodarkblue
24-03-2013, 19:28
Привіт прогресу, але також mjet150hp fiat має swirl?я просто думала, альфа двигуни...
luigigtc
24-03-2013, 21:25
хлопці, я хотів би свою думку про проблему, згаданий в цьому пості, мій друг має alfa 147 jtc 116cv 2004 року, з ***********, я видаляю всі помилки, але відбувається все та ж помилка, щодо вимикач зчеплення, або щось подібне, завжди в тій же поріг обертів 4006 обертів, що це може бути? він це робив так, коли був оригінал, як, коли і підключені
Привіт прогресу, але також mjet150hp fiat має swirl?я просто думала, альфа двигуни...
є також li, але симптоми від swirl ll колектор, пред'явлено обвинувачення встановлюється на alfa fiat opel, saab, а потім chiss? бога, де!!!! але, як сказав, коли те, що відмова від інших проблем, перевірте, як ви сказали перемикач
MultiBravo
25-03-2013, 13:32
Я згоден, я також: діагностика управління linearit? сигнал педалі акселератора і вимикач педалі зчеплення.
Дайте нам знати!
mariodarkblue
25-03-2013, 14:31
Хлопці, я сподіваюся, що зможу зробити діагностику сьогодні...максимум завтра..., що автомобіль, який я тільки що гніздо...і потрібно також гарний купон;)
mariodarkblue
26-03-2013, 23:22
Хлопці......сьогодні я намагався зробити діагностику..отже, як комутатор на зчеплення, гальма працюють правильно і % педаль читається правильно..я зробила тест і на місці, щоб уникнути пошкоджень автомобіля в русі...
хто-небудь є ідея?
Хлопці......сьогодні я намагався зробити діагностику..отже, як комутатор на зчеплення, гальма працюють правильно і % педаль читається правильно..я зробила тест і на місці, щоб уникнути пошкоджень автомобіля в русі...
хто-небудь є ідея?
хочу кинути їх
не ? що ви st? відмовившись від тертя і збільшення оборотів ? чому? сани
"у випадку якщо у вас є додатковий модуль?
Exside81
27-03-2013, 13:02
для luigigtc.будучи 147 116cv і, можливо, колектор, перш ніж витрачати, демонтувати колектор, див. якщо в 2 кінця? прокладка колектора і брудний від вихлопних газів, якщо він повинен бути забруднений колектор ? скласти та просто перейти в шліфувальні і тобі за sfasare і все знову гаразд.
Цю перевірку може зробити навіть mariodarkblue якщо не усуває проблему.
MultiBravo
27-03-2013, 13:27
Спробуйте зробити діагностику в гонці: графік з наступними параметрами: - обороти двигуна;
- відсоток прискорювача;
- пара об'єктивних та/або оборотів мета (якщо є);
- egr мета і справжній.
Що скажете?
спробуйте зробити діагностику і моніторинг % de педалі акселератора і тиску в рампі. Щоб у вашому випадку при відпусканні педалі, тиск в магістралі rail, що f
mariodarkblue
27-03-2013, 14:44
Ок, хлопці...з цим впоратися? таким чином, діагноз на передачу...з оборотів двигуна, зчеплення і відсоток педаль...десь я читала, що ? різні види стратегії анти -- забруднення...
Ок, хлопці...з цим впоратися? таким чином, діагноз на передачу...з оборотів двигуна, зчеплення і відсоток педаль...десь я читала, що ? різні види стратегії анти -- забруднення...
може бути, але я якось сумніваюся.... ? впевнений, що не повинен підніматися 400\500 оборотів в хвилину!
P. S. при перемиканні передач, залишити до дросельної заслінки, а потім натисніть зчеплення, або зробити все це одночасно?
luigigtc
27-03-2013, 21:44
спасибі за інформацію riferiro все, мій друг,
mariodarkblue
29-03-2013, 18:52
Хлопці...я, так виходить...нічого...треба, не ? муфта ke сани..? саме затримка опускаючи обертів..не ? що скажуть...але, прибравши ногу, щоб змінити, обороти залишаються їх за пару секунд...коли передач: levo газу, зчеплення червня (обороти залишаються на пару секунд) я ставлю передач, зчеплення...
Хлопці...я, так виходить...нічого...треба, не ? муфта ke сани..? саме затримка опускаючи обертів..не ? що скажуть...але, прибравши ногу, щоб змінити, обороти залишаються їх за пару секунд...коли передач: levo газу, зчеплення червня (обороти залишаються на пару секунд) я ставлю передач, зчеплення...
це f? мій теж, але тільки при стрільбі, марш понад 4000 оборотів в хвилину.