Прагляд Поўнай Версіі : Fiat bravo 1.9mjet 150л.с 2007 праблема абаротаў рухавіка
mariodarkblue
24-03-2013, 13:06
Хлопцы...у мяне праблема з маім брава mjet 150hp 2007 года...аўтамабіль ? арыгінал, без fap, з 88.000 км ...на дыягностыцы памылак няма...кожны раз, калі пераключэння перадач, толькі далоў счаплення, і я даў газ, ? як калі б застаўся паскоранага другой паловай, а затым пачынае падаць абароты...я прыкладаю файл, які я прачытаў ад ecu...і я праверыў быць крычы...хто-то пу? мне дапамагчы?
Калі ласка, праверце, калі працуе l выключальнік педалі счаплення можа
быць прычынай
mariodarkblue
24-03-2013, 13:52
Калі ласка, праверце, калі працуе l выключальнік педалі счаплення можа
быць прычынай
я дзякую цябе, х адказ...заўтра кантролю..у мяне сумневы, у тым ліку я аб тым..акрамя таго, сервер кліенцкага доступу rpc? таксама ўзгодненасці працэнт педалі акселератара...
дыягназ таксама паглядзіце адказ трасы потенциометр акселератара ў момант няспраўнасці, а таксама вяртанне клапанаў swirl але я згодзен з admin праверце выключальнік счаплення, як і раней, што
mariodarkblue
24-03-2013, 19:28
Прывітанне прагрэсу, але таксама mjet150hp fiat мае swirl?я проста думала, альфа рухавікі...
luigigtc
24-03-2013, 21:25
хлопцы, я хацеў бы свае меркаванне аб праблеме, згаданы ў гэтым пасце, мой сябар мае alfa 147 jtc 116cv 2004 года, з ***********, я выдаляю усе памылкі, але адбываецца ўсе тая ж памылка, адносна выключальнік счаплення, або што-то падобнае, заўседы ў той жа парог абаротаў 4006 абаротаў, што гэта можа быць? ен гэта рабіў так, калі быў арыгінал, як, калі і падлучаныя
Прывітанне прагрэсу, але таксама mjet150hp fiat мае swirl?я проста думала, альфа рухавікі...
есць таксама li, але сімптомы не ад swirl ll калектар, прад'яўленае абвінавачванне усталеўваецца на alfa fiat opel, saab, а затым чисс? бога, дзе!!!! але, як сказаў, калі тое, што адмова ад іншых праблем, калі ласка, праверце, як вы сказалі перамыкач
MultiBravo
25-03-2013, 13:32
Я згодны, я таксама: дыягностыка кіравання linearit? сігнал педалі акселератара і выключальнік педалі счаплення.
Дайце нам ведаць!
mariodarkblue
25-03-2013, 14:31
Хлопцы, я спадзяюся, што змагу зрабіць дыягностыку сення...максімум заўтра..., што аўтамабіль, які я толькі што гняздо...і трэба таксама прыгожы купон;)
mariodarkblue
26-03-2013, 23:22
Хлопцы...то...сення я спрабаваў зрабіць дыягностыку..такім чынам, як камутатар на счапленне, што тормазы працуюць правільна і % педаль чытаецца правільна..я зрабіла тэст і на месцы, каб пазбегнуць пашкоджанняў аўтамабіля ў руху...
хто-небудзь есць ідэя?
Хлопцы...то...сення я спрабаваў зрабіць дыягностыку..такім чынам, як камутатар на счапленне, што тормазы працуюць правільна і % педаль чытаецца правільна..я зрабіла тэст і на месцы, каб пазбегнуць пашкоджанняў аўтамабіля ў руху...
хто-небудзь есць ідэя?
хачу кінуць іх
не ? што вы st? адмовіўшыся ад трэння і павелічэнне абаротаў ? чаму? сані
"у выпадку, калі ў вас есць дадатковы модуль?
Exside81
27-03-2013, 13:02
для luigigtc.будучы 147 116cv і, магчыма, калектар, перш чым марнаваць, дэмантаваць калектар, см. калі ў 2 канца? пракладка калектара і брудны ад выхлапных газаў, калі ен павінен быць забруджаны калектар ? скласці і проста перайсці ў шліфавальныя і табе за sfasare і ўсе зноў у парадку.
Гэтую праверку можа зрабіць нават mariodarkblue калі не ліквідуе праблему.
MultiBravo
27-03-2013, 13:27
Паспрабуйце зрабіць дыягностыку ў гонцы: графік з наступнымі параметрамі: - абароты рухавіка;
- працэнт паскаральніка;
- пара аб'ектыўных і/або абаротаў мэта (калі есць);
- egr мэта і сапраўдны.
Што скажаце?
паспрабуйце зрабіць дыягностыку і маніторынг % de педалі акселератара і ціску ў рампы. Каб у вашым выпадку пры отпускании педалі, ціск у магістралі rail, што f
mariodarkblue
27-03-2013, 14:44
Ок, хлопцы...з гэтым справіцца? такім чынам, дыягназ на перадачу...з абаротаў рухавіка, счаплення і працэнт педаль...дзе-то я чытала, што ? розныя віды стратэгіі анты-забруджванне...
Ок, хлопцы...з гэтым справіцца? такім чынам, дыягназ на перадачу...з абаротаў рухавіка, счаплення і працэнт педаль...дзе-то я чытала, што ? розныя віды стратэгіі анты-забруджванне...
можа быць, але я як-то сумняваюся.... ? упэўнены, што не павінен падымацца 400\500 абаротаў у хвіліну!
P.S. пры пераключэнні перадач, пакінуць да дросельнай засланкі, а затым націсніце счаплення, ці зрабіць усе гэта адначасова?
luigigtc
27-03-2013, 21:44
дзякуй за інфармацыю riferiro ўсе, мой сябар,
mariodarkblue
29-03-2013, 18:52
Хлопцы...я, так атрымліваецца...нічога...трэба, не ? муфта ke сані..? менавіта затрымка апускаючы абаротаў..не ? што скажуць...але, прыбраўшы нагу, каб змяніць, абароты застаюцца іх за пару секунд...калі перадач: levo газу, счаплення чэрвеня (абароты застаюцца на пару секунд) я стаўлю перадач, счаплення...
Хлопцы...я, так атрымліваецца...нічога...трэба, не ? муфта ke сані..? менавіта затрымка апускаючы абаротаў..не ? што скажуць...але, прыбраўшы нагу, каб змяніць, абароты застаюцца іх за пару секунд...калі перадач: levo газу, счаплення чэрвеня (абароты застаюцца на пару секунд) я стаўлю перадач, счаплення...
гэта f? мой таксама, але толькі пры стральбе, марш на больш чым 4000 абаротаў у хвіліну.