КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Fiat bravo 1.9mjet 150л.с 2007 праблема абаротаў рухавіка

mariodarkblue
24-03-2013, 13:06
Хлопцы...у мяне праблема з маім брава mjet 150hp 2007 года...аўтамабіль ? арыгінал, без fap, з 88.000 км ...на дыягностыцы памылак няма...кожны раз, калі пераключэння перадач, толькі далоў счаплення, і я даў газ, ? як калі б застаўся паскоранага другой паловай, а затым пачынае падаць абароты...я прыкладаю файл, які я прачытаў ад ecu...і я праверыў быць крычы...хто-то пу? мне дапамагчы?

admin
24-03-2013, 13:36
Калі ласка, праверце, калі працуе l выключальнік педалі счаплення можа
быць прычынай

mariodarkblue
24-03-2013, 13:52
Калі ласка, праверце, калі працуе l выключальнік педалі счаплення можа
быць прычынай

я дзякую цябе, х адказ...заўтра кантролю..у мяне сумневы, у тым ліку я аб тым..акрамя таго, сервер кліенцкага доступу rpc? таксама ўзгодненасці працэнт педалі акселератара...

прагрэс
24-03-2013, 15:03
дыягназ таксама паглядзіце адказ трасы потенциометр акселератара ў момант няспраўнасці, а таксама вяртанне клапанаў swirl але я згодзен з admin праверце выключальнік счаплення, як і раней, што

mariodarkblue
24-03-2013, 19:28
Прывітанне прагрэсу, але таксама mjet150hp fiat мае swirl?я проста думала, альфа рухавікі...

luigigtc
24-03-2013, 21:25
хлопцы, я хацеў бы свае меркаванне аб праблеме, згаданы ў гэтым пасце, мой сябар мае alfa 147 jtc 116cv 2004 года, з ***********, я выдаляю усе памылкі, але адбываецца ўсе тая ж памылка, адносна выключальнік счаплення, або што-то падобнае, заўседы ў той жа парог абаротаў 4006 абаротаў, што гэта можа быць? ен гэта рабіў так, калі быў арыгінал, як, калі і падлучаныя

dviden
25-03-2013, 08:51
Прывітанне прагрэсу, але таксама mjet150hp fiat мае swirl?я проста думала, альфа рухавікі...

есць таксама li, але сімптомы не ад swirl ll калектар, прад'яўленае абвінавачванне усталеўваецца на alfa fiat opel, saab, а затым чисс? бога, дзе!!!! але, як сказаў, калі тое, што адмова ад іншых праблем, калі ласка, праверце, як вы сказалі перамыкач

MultiBravo
25-03-2013, 13:32
Я згодны, я таксама: дыягностыка кіравання linearit? сігнал педалі акселератара і выключальнік педалі счаплення.

Дайце нам ведаць!

mariodarkblue
25-03-2013, 14:31
Хлопцы, я спадзяюся, што змагу зрабіць дыягностыку сення...максімум заўтра..., што аўтамабіль, які я толькі што гняздо...і трэба таксама прыгожы купон;)

mariodarkblue
26-03-2013, 23:22
Хлопцы...то...сення я спрабаваў зрабіць дыягностыку..такім чынам, як камутатар на счапленне, што тормазы працуюць правільна і % педаль чытаецца правільна..я зрабіла тэст і на месцы, каб пазбегнуць пашкоджанняў аўтамабіля ў руху...
хто-небудзь есць ідэя?

dviden
26-03-2013, 23:38
Хлопцы...то...сення я спрабаваў зрабіць дыягностыку..такім чынам, як камутатар на счапленне, што тормазы працуюць правільна і % педаль чытаецца правільна..я зрабіла тэст і на месцы, каб пазбегнуць пашкоджанняў аўтамабіля ў руху...
хто-небудзь есць ідэя?
хачу кінуць іх
не ? што вы st? адмовіўшыся ад трэння і павелічэнне абаротаў ? чаму? сані

Ужо
27-03-2013, 00:37
"у выпадку, калі ў вас есць дадатковы модуль?

Exside81
27-03-2013, 13:02
для luigigtc.будучы 147 116cv і, магчыма, калектар, перш чым марнаваць, дэмантаваць калектар, см. калі ў 2 канца? пракладка калектара і брудны ад выхлапных газаў, калі ен павінен быць забруджаны калектар ? скласці і проста перайсці ў шліфавальныя і табе за sfasare і ўсе зноў у парадку.
Гэтую праверку можа зрабіць нават mariodarkblue калі не ліквідуе праблему.

MultiBravo
27-03-2013, 13:27
Паспрабуйце зрабіць дыягностыку ў гонцы: графік з наступнымі параметрамі: - абароты рухавіка;
- працэнт паскаральніка;
- пара аб'ектыўных і/або абаротаў мэта (калі есць);
- egr мэта і сапраўдны.

Што скажаце?

Ужо
27-03-2013, 13:31
паспрабуйце зрабіць дыягностыку і маніторынг % de педалі акселератара і ціску ў рампы. Каб у вашым выпадку пры отпускании педалі, ціск у магістралі rail, што f

mariodarkblue
27-03-2013, 14:44
Ок, хлопцы...з гэтым справіцца? такім чынам, дыягназ на перадачу...з абаротаў рухавіка, счаплення і працэнт педаль...дзе-то я чытала, што ? розныя віды стратэгіі анты-забруджванне...

Ужо
27-03-2013, 16:59
Ок, хлопцы...з гэтым справіцца? такім чынам, дыягназ на перадачу...з абаротаў рухавіка, счаплення і працэнт педаль...дзе-то я чытала, што ? розныя віды стратэгіі анты-забруджванне...

можа быць, але я як-то сумняваюся.... ? упэўнены, што не павінен падымацца 400\500 абаротаў у хвіліну!

P.S. пры пераключэнні перадач, пакінуць да дросельнай засланкі, а затым націсніце счаплення, ці зрабіць усе гэта адначасова?

luigigtc
27-03-2013, 21:44
дзякуй за інфармацыю riferiro ўсе, мой сябар,

mariodarkblue
29-03-2013, 18:52
Хлопцы...я, так атрымліваецца...нічога...трэба, не ? муфта ke сані..? менавіта затрымка апускаючы абаротаў..не ? што скажуць...але, прыбраўшы нагу, каб змяніць, абароты застаюцца іх за пару секунд...калі перадач: levo газу, счаплення чэрвеня (абароты застаюцца на пару секунд) я стаўлю перадач, счаплення...

Ужо
29-03-2013, 22:01
Хлопцы...я, так атрымліваецца...нічога...трэба, не ? муфта ke сані..? менавіта затрымка апускаючы абаротаў..не ? што скажуць...але, прыбраўшы нагу, каб змяніць, абароты застаюцца іх за пару секунд...калі перадач: levo газу, счаплення чэрвеня (абароты застаюцца на пару секунд) я стаўлю перадач, счаплення...

гэта f? мой таксама, але толькі пры стральбе, марш на больш чым 4000 абаротаў у хвіліну.