Прагляд Поўнай Версіі : скід нумар скід лічыльніка памылак edc15c2
Прывітанне, хлопцы,
я не ведаю, калі вы ведаеце, што я выявіў сення раніцай, на рухавіках psa, у маім выпадку phedra 2.2
вы можаце сцерці памылкі не больш за 50 разоў.
пасля чаго кажа вам, што вы не можаце больш? сцерці памылкі, чаму? вы трапілі на максімальную колькасць раз дазволена.
у lancia мне сказалі замяніць блок кіравання.
хто-небудзь ведае, як зрабіць, каб скінуць гэты лічыльнік, што, хутчэй за ўсе, і ў E2p?
Дзякуй
SandroMarciano
23-03-2013, 13:33
што-ы? просты спосаб, які прыходзіць мне на розум ? чытанне e2p, сціранне памылак і прачытайце яго...? вам патрэбен ecu, што не дасягнуў мяжы!
пэўна, але нажаль у мяне толькі гэты
Існуе lexia клон, што дапамагло вырашыць праблему
Гэта ? абмеркаванне цікава! праблема ? што аўтамабіль ужо? дасягнута 50 адмене.
Цяпер я здабыў сабе іншы ecu, не працуе, але ? той, 3-раздымы (euro3), калі я магу па крайняй меры ўступіць у дыягностыцы да школе я раблю некаторыя выпрабаванні я.
Думаю, я таксама вось на e2p
admin магу я спытаць вас інфа-й? падрабязная?
чытайце аб няспраўнасці ад блока кіравання рухавіком, затым ачысціць ад рэжыму? eobd вы ўбачыце, што лічыльнік не ідзе наперад, я заўседы раблю cos? у мяне ніколі не было неабходнасці аднавіць лічыльнік....
адзенне-лепшае, што можна прама зараз, а таксама абмежаванне ў памылках ecu?
і gi? ад p? што існуе ў транспартныя сродкі, група psa
не дакладнае ? тое, што існуе крыху..... Калі вы зробіце, як я сказаў у пасце лічыльнік не працуе....
MultiBravo
24-03-2013, 09:56
Інструмент, які вы выкарыстоўвалі ў першы раз, тое, што дае памылку, mirks?
Машына ? 2004 года, такім чынам, ужо некаторы час, c'?...
Sno вельмі добра ведаю, але зараз я павінен спачатку знайсці спосаб маштабаваць, улічваючы, што ? ужо прыбыў на макс
Як дыягназ я тэставаў як magneti Marelli, што texa
msport (exil77grande)
24-03-2013, 17:03
у мяне быў такі ж вопыт, 2 гады таму, 307, якім мы выдалены dpf, і яна не магла сцерці памылкі ў дыягностыцы, па якой заўседы хадзілі ў recovery,мы зрабілі некалькі спробаў dissaldando і зварваць,але нічога, на практыцы мы змаглі скінуць лічыльнік, але машына не ездзіла,у адваротным выпадку з усімі іншымі выпрабаванне машыны выходзіў, але лічыльнік да 50 вар'ятам, у рэшце рэшт эбу новы раз'ем выкарыстоўваецца,аднак з lexia вы можаце сцерці памылкі на самай справе ў peuegot могуць зрабіць толькі тое, што хочуць 30€ кожны раз.
Вы! бывае, што прыходзяць са лічыльнікам gi? 50\50, і індыкатар mil гарыць
cristianbomberos
25-03-2013, 18:56
Ды ды ды я таксама адказ sno74
дзіўна, што не хочуць працаваць! калі даходзіць да 50 павінны застацца індыкатар mil гарыць і проста. На дадзены момант у мяне шчыт ад кліента, які пасля acquisdtato мае лічыльнік 50 і індыкатар mil гарыць,? частка рэгулярна. Msport свой 307 ен edc15 або 16
msport (exil77grande)
26-03-2013, 15:22
дзіўна, што не хочуць працаваць! калі даходзіць да 50 павінны застацца індыкатар mil гарыць і проста. На дадзены момант у мяне шчыт ад кліента, які пасля acquisdtato мае лічыльнік 50 і індыкатар mil гарыць,? частка рэгулярна. Msport свой 307 ен edc15 або 16
калі я правільна памятаю, edc15.
cawadany
26-03-2013, 16:42
Абсурдна, я не ведала, гэта рэч! :eek:
я таксама не ведаў, але з lexia вы ведаеце працэдуру для скіду лічыльніка?
калі я правільна памятаю, edc15.
што тыпу памылка была ў памяці? Тое, што я кажу ? таксама edc15 (з 1 толькі раз'ем, так сказаць)
msport (exil77grande)
28-03-2013, 00:11
што тыпу памылка была ў памяці? Тое, што я кажу ? таксама edc15 (з 1 толькі раз'ем, так сказаць)
не памятаю, прайшло зусім трохі часу, прабачце.
msport (exil77grande)
28-03-2013, 00:11
я таксама не ведаў, але з lexia вы ведаеце працэдуру для скіду лічыльніка?
lexia не абнуліў лічыльнік, але толькі памылкі.