Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне crash air bag
прывітанне, я пачатковец, і я прашу прабачэння за невуцтва.....я культурыст, і я хацеў бы munirmi праграмы і інструмент для ліквідацыі аварый-air-bag ...вы можаце мне даць параду ?? дзякуй:)
не трэба толькі праграму, але і зваршчык, праграміст, eprom і мікра -
і нават, перш за ўсе, інструмент x самодіагностікі
я вам рэкамендую, перш чым купляць адкрыць блок кіравання падушка бяспекі ў сутыкненні і знайсці ep2, то паспрабуйце отпаять вы павінны мець добрае domesticheezza з паяльнікам..
carlo abarth
23-03-2013, 00:19
вы забыліся, спакой і цярпенне!!
legendaryslave
23-03-2013, 01:19
праграмнае забеспячэнне з paxxe і добрай базы дадзеных, часам які-небудзь адзін, што вы перадаеце файл clear :cool:
вы забыліся, спакой і цярпенне!!
дакладнае спакой ? дабрачыннасць моцных, тады як diceve перад купляй паглядзець, каб зразумець тое, што ідзеш насустрач, напрыклад, нават тое, што казаў легендарны, нават калі ў вас sw, то на дадзены момант вам не хапае заўседы файл clear і тут ўступаюць у гульню з сябрамі з файламі, магчыма, tesatati.....
Часам трэба паўтарыць працу, каб зрабіць тэсты не заўседы першай ідзе....
Для файла, я не думаю, есць праблемы. Заплаціўшы знаходзіцеся ўсе!:p
Тое, што неабходна адзначыць-й? пад увагу і гаворка зварных швоў\dissaldature. Л? s, верагодна, есць p? калі ў вас калі-небудзь зробленых. Але не думаю, што гэта што-то вельмі складанай
legendaryslave
23-03-2013, 10:55
я б парэкамендаваў узяць паяльнік у волава добрае асаблівасці станцыі гарачага паветра і праграміст тыпу упа,gx4,xprox5 і ўжо з выдаткам каля 500 еўра, вы можаце пачаць, каб зрабіць 70 працэнтаў ecu ў звароце
Я думаю, нават больш? 70%
upa і x-prog робяць мікра-і для пачатку дастаткова і адной, можа быць, выбірайце зыходзячы з таго, што ен пасярэднік-й? побач, і вам у дапамогу.
У той жа гаворкі, праграміст eeprom. Wellom gx4 і г.д... звернецеся да дылера. Дзе 6?
Я думаю, нават больш? 70%
upa і x-prog робяць мікра-і для пачатку дастаткова і адной, можа быць, выбірайце зыходзячы з таго, што ен пасярэднік-й? побач, і вам у дапамогу.
У той жа гаворкі, праграміст eeprom. Wellom gx4 і г.д... звернецеся да дылера. Дзе 6?
дзякуй, хлопцы .....адміністрацыйнаму цэнтру маці базиликата. у маім раене ? вельмі адкрыцце ....калі я павінен вырабіць ліквідацыі аварыі павінен мне 100 км туды і 100 назад
але калі гэтыя км не вы павінны адправіць з кур'ерам....