Перегляд Повної Версії : Запобіжник n.11 audi A2 1.4 TDI_PD bosch edc15 k-line
leandro89
22-03-2013, 11:30
доброго ранку всім, сьогодні вранці, щоб passarmi трохи часу, я хотів збагатити мою базу даних, я Audi A2, як випливає з назви, атаки mpps v12 роблю id ecu, і я виявляє hw і sw, але не хотів їх знати, щоб зробити читання, ноти говорив, вийняти запобіжник, але саме запобіжник 11 не поміститься. Для кого-то ? довелося з цією проблемою? як вирішити?
я шукав на форумі щось про це, і я не знайшов нічого для цього я відкриваю обговорення!
спасибі всім
msport (exil77grande)
22-03-2013, 20:33
півень v2 він, як помилка,так що або спробуйте з протоколом повільно або можеш читати в школі.
leandro89
22-03-2013, 20:36
ви мені ти вже? сказав, що півень v2 не має цієї проблеми, але він з ранку не міг нічого робити, у мене буде машина, я хотів би пройти 5хвилин
У мене була аналогічна проблема, завжди з mpps.. на golf iv 105 cv, а не c? існував нічого не робити..зніми запобіжник і помістіть запобіжник....в кінці кінців я прочитав її, і з письмового старий півник клон..неймовірно!!!але правда
леандро пролом в школі, і ви берете його мислення,mpps, що він говорить, зняти запобіжник, але щось я не ви нічого не читає.
leandro89
23-03-2013, 12:09
вигляд, що мені приходить півень v2, але це було для passarmi час вранці! ? сумнів було, що запобіжник n. 11 не є він свій, з дому prod йде cos
Я пробував на new beetle з edc 15 див. Нічого не робити! obd не закон, і на те, mpps v5, з gallo v2 ne півень 1260
ці ecu все зробити тихо туристичне не можете послідовний, або потрібно зробити кілька спроб з різних програмістів, але я в точці, на тебе, приберіть продукти, колег і закон, і напишіть....
спробуйте запобіжник n 15 разів працює