Перегляд Повної Версії : Інформація про файл Toyota
Привіт, хлопці,
якоїсь доброї душі pia може сказати мені, що я повинен змінити, і всі відсотки, які відповідно з вами в автомобілі, як, я повинен змінити???
я міг написати її спокійно, не робити резервну копію? В теорії я знаю, вже? що я міг би написати. Я galo 2!!!
magi1984
21-03-2013, 10:43
обговорення перенесено, не має кувалдою у розділі МОТОЦИКЛІВ
увагу, де відкрийся обговорення
прошу вибачення. так, ви праві. згадав, що там був розділ, присвячений, але не я!
msport (exil77grande)
22-03-2013, 19:36
у мене особисто цієї машини, що і " моя дружина і класичні зони, змінити тип упорскування parzializzato,тиску в рампі,обмежувач pressiona rail,обмежувач крутного моменту, і щось ще, нічого,що єдина порада, яку я можу дати вам візу особистий досвід і, що тут, щоб отримати нормальний результат, треба збільшити трохи більше, ніж зазвичай,проте ви можете спокійно писати в послідовний ваш півень v2 і тому, що, щоб мати резервну копію треба отпаять флеш-пам'яті або підключіть його до школи, і не варто, ідіть спокійно.
Спасибі,
мої сумніви були народжені з того, що в драйвер я знайшов, все з тим же ім'ям, або майже:
ін'єкції паралізована ОК
ін'єкції корекція ОК
тобто:
ін'єкції parzializzato КАРТА 1 і 2 КАРТА????
ін'єкції parzializzato КАРТА 1 та КАРТА 2 (BOOST об / хв)????? (повинні бути
і c'? класичний
обмежувач крутного моменту ОК!!!
Тиск в магістралі високого тиску і обмежувач rail, які є? карти scirtta MAP 1 і 2 і MAP 1 і 2 BOOST RPM є обмежувачі?
забув:
я знаю, що MAP 1 і 2 не повинні чіпайте, так? може бути досягнень! я добре пам'ятаю?
зітхання зітхання...
ні, я знаю, нічого сказати? всі мовчали?