КПК

Перегляд Повної Версії : alfa 147 140cv моя друга карта, що скажете?

за винятком
20-03-2013, 17:46
ALFA 147 JTD 140CV 0281010455_1037367333.
даєте мені допоможуть закрити egr
я торкнувся майже всі, з кроком 5% приблизно
я використовую ecm 2001 v6.3
ти мені скажи, x задоволенням опису
Ін'єкції parzializzato
Ін'єкції parzializzato (boostXrpm) map1
Ін'єкції parzializzato (boostXrpm) map2
Обмежувач крутного моменту #2
світлі від того, що я зрозумів, змінюються від машини до машини

я додаю карту ще не записана в машині

legendaryslave
20-03-2013, 18:44
мапу повністю причини вибору немає, подібні карти педаль всі карти egr, щоб підпорядкувати ori-обмежувачі (все) печ ти йому факти, так ? мені не подобається, на форумі є хороші приклади, я пропоную вам переглянути все, що

за винятком
20-03-2013, 19:25
до причини, карту педаль вистачає в суміжних помилка при збереженні після редагування
у egr не розумію, як його закрити, навіть якщо так, в діагностиці я від 0% (також " antro користувача) сказала мені, що ви не' так'
але я не посилання з інших файлів від де взяти приклад x опис ecm 2001, що ви скажіть мені?:)

mariodarkblue
20-03-2013, 20:33
до причини, карту педаль вистачає в суміжних помилка при збереженні після редагування
у egr не розумію, як його закрити, навіть якщо так, в діагностиці я від 0% (також " antro користувача) сказала мені, що ви не' так'
але я не посилання з інших файлів від де взяти приклад x опис ecm 2001, що ви скажіть мені?:)

привіт!
отже...я пропоную зробити щось для step..просто cos? ви зможете дізнатися...за кожну картку один раз: подивитися, щоб зрозуміти, що позначають контрольні точки і що виражає...

за винятком
20-03-2013, 22:30
привіт!
отже...я пропоную зробити щось для step..просто cos? ви зможете дізнатися...за кожну картку один раз: подивитися, щоб зрозуміти, що позначають контрольні точки і що виражає...

привіт mariodarkblue, коли ви говорите мені, (в цьому ecu, запит ? в нм (крутний момент) роблю висновок, що ти добре знаєш ебу в питанні, тому я прошу вас до чого відносяться ці імена, що драйвер ecm"
Ін'єкції parzializzato
Ін'єкції parzializzato (boostXrpm) map1
Ін'єкції parzializzato (boostXrpm) map2
Обмежувач крутного моменту #2
може бути, не в деталях, але і допомагали б дійсно любив, в той же час дослідження

mariodarkblue
20-03-2013, 22:46
За винятком, чому? не частини, зробити педаль, як я запропонував?
Для карти..дивіться осі...і спробувати зрозуміти, що виражають карти...
Це набагато простіше, ніж ви думаєте....

jolidj
20-03-2013, 22:58
привіт. драйвера ecm-nn ви можете довіряти , а також ecm-ж nn знає, що хоче сказати, з цими іменами :)
я зроблю вам список з адресами карт, які вам потрібні, щоб зробити хорошу карту...

0e11f2 x 2 карту педаль acc.
0e8722 обмежувач крутного моменту
0f4662 час вприскування палива або дизельного палива.
0f7722 x 3 карти тиску турбо
0f7e02 обмежувач turbo
0fb412 + 0fb912 тиску в рампі
0fbc82 x 2 обмежувач тиску в рампі
просто інші прости орі. карти boostxerpm часто sn досягнень, якщо не знаєш як обійти або як зробити пошкодження.
правити тільки ті карти, які я тобі сказав , egr поверніть його орієнтації , і на інших картах прости орі., коли я пишу x2 або x 3 означає, що sn карти рівні, і потрібно, щоб доторкнутися до них tt.
ви побачите, що ви будете задоволені .

за винятком
21-03-2013, 18:11
За винятком, чому? не частини, зробити педаль, як я запропонував?
Для карти..дивіться осі...і спробувати зрозуміти, що виражають карти...
Це набагато простіше, ніж ви думаєте....

гаразд, почнемо! то пологів з 50% навантаження до 100 з кроком 5% до максимум 20%
і 1200 обертів на 4500 я намагаюся cosii?

за винятком
21-03-2013, 18:30
привіт. драйвера ecm-nn ви можете довіряти , а також ecm-ж nn знає, що хоче сказати, з цими іменами :)
я зроблю вам список з адресами карт, які вам потрібні, щоб зробити хорошу карту...

0e11f2 x 2 карту педаль acc.
0e8722 обмежувач крутного моменту
0f4662 час вприскування палива або дизельного палива.
0f7722 x 3 карти тиску турбо
0f7e02 обмежувач turbo
0fb412 + 0fb912 тиску в рампі
0fbc82 x 2 обмежувач тиску в рампі
просто інші прости орі. карти boostxerpm часто sn досягнень, якщо не знаєш як обійти або як зробити пошкодження.
правити тільки ті карти, які я тобі сказав , egr поверніть його орієнтації , і на інших картах прости орі., коли я пишу x2 або x 3 означає, що sn карти рівні, і потрібно, щоб доторкнутися до них tt.
ви побачите, що ви будете задоволені .

привіт, а потім (0f4662 час упорскування або дизель) ? час, що форсунка залишається відкритою, виражене в наносекундах?
:confused:
xci? таким чином, якщо збільшення цього часу inietter? + дизель, можливо, мене вони вже є? відповів правильно?

mariodarkblue
22-03-2013, 17:56
За винятком...то...я тобі допоможу...х? ми повинні робити речі, X НУ і для градусів...сказати ", то пологів з 50% навантаження до 100 з кроком 5% до максимум 20%" не має НІЯКОГО СЕНСУ....
Я скажу це знову, ecm, помиляєтеся, всі імена карт і пов'язані breakpoint...ми виходимо з прискорювача, подивися карту, скажи мені, по-твоєму, що таке два-BP і те, що відомі дивлячись на карту педаль...

за винятком
22-03-2013, 19:44
За винятком...то...я тобі допоможу...х? ми повинні робити речі, X НУ і для градусів...сказати ", то пологів з 50% навантаження до 100 з кроком 5% до максимум 20%" не має НІЯКОГО СЕНСУ....
Я скажу це знову, ecm, помиляєтеся, всі імена карт і пов'язані breakpoint...ми виходимо з прискорювача, подивися карту, скажи мені, по-твоєму, що таке два-BP і те, що відомі дивлячись на карту педаль...

дякуємо за вашу доступність? ок, я присвячую x поки тільки на карту педаль. давайте подивимося, якщо я зрозумів, карту педаль і складається з 11 кривих. яких відомо, перший поворот і остання + низькі, а карта спеціальностях, здається, йдуть тенденції по-різному, але тільки крива 11 ? іп? низький .. так що тільки обороти і навантаження двигуна нічого не вр
у посланні (скажи мені, по-твоєму, що таке два вр) і ще дивлячись у 2d в адреси 0E11E0 і 0E1200 бачу
ці 2 криві повинні бути контрольні точки, сподіваюся, я зробив центр.

lupak
23-03-2013, 01:07
Привіт, за Винятком випадків, dolito (в моїй edc15 ? так) cli-осі є :
x= про
Y= відсоток педаль dell' прискорювач
Z= мм3 дизельного палива впорскується.
Вибір за вами на те, як його змінити.

mariodarkblue
24-03-2013, 13:02
lupak...це ? edc16...педаль ? драйвера хочу, і ? запит крутного моменту...я не можу завантажити файл у програмі...bp, їх подивитися, потім відразу на карту...саме дві криві...один показує обороти, а інший ? %педаль....тепер, дивлячись на цю...ви можете зробити, dell, цікаві коментарі на карті педалі...наприклад..що на високих оборотах попит зменшується....

lupak
24-03-2013, 15:46
ви праві mariodarkblue, я не дивився на карту, і то не стільки в курсі edc16, я просто хотів внести свій внесок у Крім цього міркувати на карті .

jolidj
24-03-2013, 15:53
якщо пп у вас немає досвіду, на зміни, то ви повинні завантажити інші приклади і вивчати зміни, які ви зробили.
адреси, що я дав тобі все, що вам потрібно, ми говоримо про машину, що ви робите легко і без проблем.
класичним методом, що функції і 50% навантаження при 1500 об , почати правити ...
проблеми і поділити мапу на ці показання.
відкрити файл з ecm і її драйвер, адреси, що я дав тобі завантажуй на ecm , fregatene з коми, що ecm сша і відкрити всі карти, таблиці, майже завжди ecm вже розділений на навантаження і оборотів, карти , call of районі, що я написав тобі і правити.
cappendo, що тут у вас є досвід, ви можете зробити .... lim пара , педалі, 15% . pres rail , lim pres rail, 3 %. pres turbo 150 очок , lim pres turbo 200 очок, дизельне паливо або час вприскування 10% .
все на тому ж районі редагування.
спробуйте і ви говорите, як йде.
простіше так знаю, як я можу вам допомогти.
sn тип практично, а мені подобається витрачати час на , мені не подобається , так як треба тому, я б зробив це іншим способом, ect ect ect.
дайте нам знати.

за винятком
24-03-2013, 19:26
якщо пп у вас немає досвіду, на зміни, то ви повинні завантажити інші приклади і вивчати зміни, які ви зробили.
адреси, що я дав тобі все, що вам потрібно, ми говоримо про машину, що ви робите легко і без проблем.
класичним методом, що функції і 50% навантаження при 1500 об , почати правити ...
проблеми і поділити мапу на ці показання.
відкрити файл з ecm і її драйвер, адреси, що я дав тобі завантажуй на ecm , fregatene з коми, що ecm сша і відкрити всі карти, таблиці, майже завжди ecm вже розділений на навантаження і оборотів, карти , call of районі, що я написав тобі і правити.
cappendo, що тут у вас є досвід, ви можете зробити .... lim пара , педалі, 15% . pres rail , lim pres rail, 3 %. pres turbo 150 очок , lim pres turbo 200 очок, дизельне паливо або час вприскування 10% .
все на тому ж районі редагування.
спробуйте і ви говорите, як йде.
простіше так знаю, як я можу вам допомогти.
sn тип практично, а мені подобається витрачати час на , мені не подобається , так як треба тому, я б зробив це іншим способом, ect ect ect.
дайте нам знати.

Привіт lupak я теж думаю, cos?, але загорнуті критика може assere навіть конструктивні.
посилання хороші, я його бачив багато карт, але все з відгуками lapidari! типу (не покласти його в машину, що за ушкодження) і, можливо, карта була зроблена від професіонала! у будь-якому випадку я ціную ваш рада, і я на місці плакат? файл "привіт".

mariodarkblue
24-03-2013, 19:36
За винятком того, що метод, зазначений joli не поділяю...xk? ви не знаєте, що ви змінюєте і d, як..., а потім змінити в %...ма...
А, випробування, а також...якщо вам потрібна допомога, я тут...

jolidj
24-03-2013, 21:18
якщо ви читаєте, я написав, що якщо пп має esperiensa можна вивчити або дізнатися divesi приклади, щоб потім застосувати його файл.
то не мій метод, але і метод, який, на мій aviso працює і допомагає зробити практичні випробування на власному автомобілі.
в точки ви можете змінити турбо-і дизель решту % і більше, що правильна.

А Mariodarkblue від вас ваш метод змінити , перераховуючи, як я зробив, так один вибирає, які застосувати, і, можливо, нам потрібно в студію на всіх.
хорошу роботу.

motorsport
24-03-2013, 21:29
якщо ви читаєте, я написав, що якщо пп має esperiensa можна вивчити або дізнатися divesi приклади, щоб потім застосувати його файл.
то не мій метод, але і метод, який, на мій aviso працює і допомагає зробити практичні випробування на власному автомобілі.
в точки ви можете змінити турбо-і дизель решту % і більше, що правильна.

А Mariodarkblue від вас ваш метод змінити , перераховуючи, як я зробив, так один вибирає, які застосувати, і, можливо, нам потрібно в студію на всіх.
хорошу роботу.

Я в повному JOLI,це і метод, який застосовують майже всі,маріо, подай нам теж вашу думку, як ви зміните карти,може бути, є якісь новинки? в+).......

за винятком
24-03-2013, 22:14
я можу сказати, що як початок, не се погано, я зробив карту, як я ? був sugerito
машина виглядає! інший, звичайно, безумовно, ви повинні уточнити, але xora я попав
studier? ще .
як місце файлу ? привіт всім

lupak
24-03-2013, 22:37
відповідь в темі в режимі advanced, а потім управління вкладеннями.

neo
24-03-2013, 23:19
Привіт,я випадково зробив одну і ту ж машину кілька днів тому pero, я теж scodifica все тому, що я замінив ecu.Adesso на місці, і коли перевищує 80 повідомлень, то vedere.Poi використовувати файл ori твого, бо він же NS і NH.Questo і мій спосіб зробити ці macchini.Spero, що вам трохи допомогти.

legendaryslave
25-03-2013, 00:05
Привіт,я випадково зробив одну і ту ж машину кілька днів тому pero, я теж scodifica все тому, що я замінив ecu.Adesso на місці, і коли перевищує 80 повідомлень, то vedere.Poi використовувати файл ori твого, бо він же NS і NH.Questo і мій спосіб зробити ці macchini.Spero, що вам трохи допомогти.
neo dovesti повернути йому гарний guardatina знає, карту дали кроком фіктивними ви виконали драйвера ecm не : в суміжних відсутні карти turbo карти rail педаль частини з низьким 120 кроку, то дістатися до max з 9для сто, мені не подобається

neo
25-03-2013, 07:24
neo dovesti повернути йому гарний guardatina знає, карту дали кроком фіктивними ви виконали драйвера ecm не : в суміжних відсутні карти turbo карти rail педаль частини з низьким 120 кроку, то дістатися до max з 9для сто, мені не подобається

Привіт,може бути, що ви праві, одне перо вам можу запевнити ,машина йде відмінно *****unque, в наступний раз, коли я ці машини я намагаюся зробити її, застосовуючи свої дав і ми бачимо, що відбувається .Привіт

mariodarkblue
25-03-2013, 08:24
Ось я!вибачте за затримку з відповіддю...
Отже...щоб змінити цей ecu...я думаю, cos?...я встановлюю мети...наприклад, 400 нм крутного моменту....їх я збираюся попросити в педалі, що, як написав ? driver wish, а потім розблокувати обмежувачі крутного моменту, піду подивлюся, як дизель мені потрібно...ще час, і, якщо потрібно, встаю в залізничний. Щодо авансових платежів n? d? якщо служать.
Я думаю, що це більш правильно, ніж сказати "від цот % від такої навантаження до таких giri" чому? у 90% випадках не має сенсу використовувати навантаження і оборотів xk? bp не навантаження і обертів!

legendaryslave
25-03-2013, 10:39
Привіт,може бути, що ви праві, одне перо вам можу запевнити ,машина йде відмінно *****unque, в наступний раз, коли я ці машини я намагаюся зробити її, застосовуючи свої дав і ми бачимо, що відбувається .Привіт
якщо ви хочете, ми робимо разом, а не моя ? критику, але конструктивний рада

за винятком
25-03-2013, 13:51
я можу сказати, що як початок, не се погано, я зробив карту, як я ? був sugerito
машина виглядає! інший, звичайно, безумовно, ви повинні уточнити, але xora я попав
studier? ще .
як місце файлу ? привіт всім

це я зробив вчора ввечері

за винятком
25-03-2013, 14:03
За винятком того, що метод, зазначений joli не поділяю...xk? ви не знаєте, що ви змінюєте і d, як..., а потім змінити в %...ма...
А, випробування, а також...якщо вам потрібна допомога, я тут...

mariodarkblue я можу сказати, що карта зроблена таким чином працює, можливо, в якості відправної точки то уточнити
x bp вказані від мене ?

dvdtuning
25-03-2013, 14:29
це я зробив вчора ввечері

Ми говоримо, що карта ? зроблено досить добре, пропоную moddare обмежувачі в повному обсязі, так як ти упустив одну деталь, виглядає добре.
Не вистачає egr та інші карти, але скажемо, що в принципі ви повинні вже? відчуйте різницю.
В наш час ви можете почати навіть з якоюсь кривою, але з кроком від 8% до 15%.
Ви пробували карту?

за винятком
25-03-2013, 16:35
Ми говоримо, що карта ? зроблено досить добре, пропоную moddare обмежувачі в повному обсязі, так як ти упустив одну деталь, виглядає добре.
Не вистачає egr та інші карти, але скажемо, що в принципі ви повинні вже? відчуйте різницю.
В наш час ви можете почати навіть з якоюсь кривою, але з кроком від 8% до 15%.
Ви пробували карту?

той перевірені він насправді відчуває різницю
я вже говорив як основу і добре, але від уточнення....
x egr я був майже впевнений, що щоб перевести в таблиці, в результаті чого всі значення то + вгору
що в цей ecu ? 190 або 12450.

mariodarkblue
25-03-2013, 17:44

за винятком
25-03-2013, 20:34

я намагаюся зрозуміти, насправді карту педаль (приклад) якщо я дивлюся на адресу 0E153E в поле dec і читаю 4325, що відповідає ? повинно бути Нм, але не так? безпечно .

дослідження трохи ansi місце це керівництво знайшов в мережі, може бути корисно, наприклад, хто-то новачок, як м? бо

dvdtuning
25-03-2013, 21:01
Точне нм.
Що стосується egr в edc16 не закривається, як edc15, є елементи, привести до нуля, 0E3CA4 в 0E3CD4 і супутніх товарів.

neo
25-03-2013, 21:19
Якщо ви подивіться на карту розміщена мною і з egr видалений

dvdtuning
25-03-2013, 21:24
Не пу? скачати не досягнувши необхідні квоти.

за винятком
25-03-2013, 22:31
dvdtuning в egr і правильно закритий cos? ?

за винятком
25-03-2013, 22:37
Я дякую всіх x цінними порадами, не завжди ви знайдете інформацію в цій області.

mariodarkblue
26-03-2013, 09:25

dvdtuning
26-03-2013, 14:29
Ви ? зроблено добре, у вас місце ще один крок на мене подивитися...з цим, як виходить, як тільки у вас є можливість? завантажити.

lupak
26-03-2013, 22:28
Може бути, за адресою 0E8A24 c'? обмежувач дизельного палива в залежності від оборотів і температури дизельного палива.

за винятком
26-03-2013, 23:27
я закрив egr.
я торкнувся обмежувачем крутного моменту з кроком пішов від 25% навантаження
завтра пробую я дам вам знати

за винятком
26-03-2013, 23:55
Може бути, за адресою 0E8A24 c'? обмежувач дизельного палива в залежності від оборотів і температури дизельного палива.

lupak, можливо, x, мене і незабаром, щоб покласти руки на карти з драйвера в будь-якому випадку спасибі :)
я бачив, що ecm від сколково? налаштувати драйвер l' адресу, яку ти мені в минулому мені пу? служити
як прямий прохід від dvdtuning х egr я роблю драйвер x моєї машини.
x новачок, не ? легко розпізнати карти в очі "привіт".

lupak
27-03-2013, 00:12
Я теж новачок, тільки що я вдарилася багато, багато читав і зроблено так багато доказів того, що моєї машини.
Яка версія ecm використовує ? Мене не змушує їх зберігати адресу користувача.

за винятком
27-03-2013, 10:44
Я теж новачок, тільки що я вдарилася багато, багато читав і зроблено так багато доказів того, що моєї машини.
Яка версія ecm використовує ? Мене не змушує їх зберігати адресу користувача.

ecm v6.3 я я cos? .....ставлю драйвер ,файл, ori,мод, і я відкриваю карту в 2d, а потім в панелі інструментів натискаю буфер драйвера/создать відкривається вікно (ви хочете, починаючи від водія, в даний час в пам'яті), я НАТИСКАЮ , ТАК , тепер буфер драйвера і став зелений, то на зміну буфера обміну, відкриваються всі варіанти. тільки при закритті програма запитує зберегти драйвера dru
мені зберегти cio? працює.

розумію тебе sbatto я теж х хобі рік або близько того, що читаю і перечитую форум, тобі всі жанри, але я ніколи не мав (мужність)
приєднатися до нього минулого тижня я познайомився з professionalchiptuning і я ? сподобався x наявність? і участь всіх.

lupak
27-03-2013, 13:28
ecm v6.3 я я cos? .....ставлю драйвер ,файл, ori,мод, і я відкриваю карту в 2d, а потім в панелі інструментів натискаю буфер драйвера/создать відкривається вікно (ви хочете, починаючи від водія, в даний час в пам'яті), я НАТИСКАЮ , ТАК , тепер буфер драйвера і став зелений, то на зміну буфера обміну, відкриваються всі варіанти. тільки при закритті програма запитує зберегти драйвера dru
мені зберегти cio? працює.

розумію тебе sbatto я теж х хобі рік або близько того, що читаю і перечитую форум, тобі всі жанри, але я ніколи не мав (мужність)
приєднатися до нього минулого тижня я познайомився з professionalchiptuning і я ? сподобався x наявність? і участь всіх.

Так, ви праві, може бути, ми не по темі , титан не робить їх збереження драйверів.
Мені теж подобається цей форум для компаній малого і середнього бізнесу? всі !!!

dvdtuning
27-03-2013, 20:44
Якщо ви навчитеся розпізнавати карти драйвери потрібні тільки для того, щоб краще зорієнтуватися і зробити перший, решта від, якщо. Я почитаю ще новачок, але самоучка, куди я можу.

lupak
27-03-2013, 22:41
Я в повній мірі те, що ви написали dvdtuning, насправді адресу на карті, що я запропонував, за винятком l' я визнана очі в 2D, потім я подивився осей і...
Кілька разів драйвери корисні для відображення в табличній і втратити менше часу, замість того, щоб кожен перерву в 2D.

за винятком
29-03-2013, 09:58
Привіт, хлопці :o тоді я йду прямо до справи я завантажив мапу 3 дні тому, машини в порядку ні відмова або горить.
хороша продуктивність, багато пари в який-небудь режим без вібрації і прослизання зчеплення.
витрата поміняні трохи cio? якщо я їду падають, якщо керівництво моєї дружини, ми як і раніше в нормі
але я зрозумів, що трохи диму робить це не багато... але брудний бампер

я заявляю, що я підходжу на спорт повітряний фільтр bmc innirttori в 150cv вихлопних газів кінцевий ****** і первинний спорожніли (в стадії будівництва downpipe)

питання! x зняти трохи диму, як я дію? файл ? останній відправив привіт всім.

cicciogsr
29-03-2013, 11:32
зменшення дизельне паливо вводять або послуги турбо-і вперед, за своїм досвідом, знаходячи компроміс між змінами механічних і електронних шукає натисніть на карту тільки? ви знаєте, як працює

mariodarkblue
29-03-2013, 17:43