КПК

Прагляд Поўнай Версіі : alfa 147 140cv мая другая карта, што скажаце?

за выключэннем
20-03-2013, 17:46
ALFA 147 JTD 140CV 0281010455_1037367333.
даеце мне дапамогуць зачыніць egr
я закрануў амаль усе, з крокам 5% прыкладна
я выкарыстоўваю ecm 2001 v6.3
ты мне скажы, x задавальненнем апісання
Ін'екцыі parzializzato
Ін'екцыі parzializzato (boostXrpm) map1
Ін'екцыі parzializzato (boostXrpm) map2
Абмежавальнік крутоўнага моманту #2
светлыя ад таго, што я зразумеў, мяняюцца ад машыны да машыны

я прыкладаю карту яшчэ не запісаная ў машыне

legendaryslave
20-03-2013, 18:44
карту цалкам прычыны выбару няма, падобныя карты педаль усе карты egr, каб падпарадкаваць ori-абмежавальнікі (усе) печ ты яму факты, так ? мне не падабаецца, на форуме есць добрыя прыклады, я прапаную вам разгледзець усе, што

за выключэннем
20-03-2013, 19:25
да прычыне, карту педаль хапае ў сумежных памылка пры захаванні пасля рэдагавання
у egr не разумею, як яго зачыніць, нават калі так, у дыягностыцы я ад 0% (таксама " antro карыстальніка) сказала мне, што вы не' так'
але я не спасылкі з іншых файлаў ад дзе ўзяць прыклад x апісанне ecm 2001, што вы скажыце мне?:)

mariodarkblue
20-03-2013, 20:33
да прычыне, карту педаль хапае ў сумежных памылка пры захаванні пасля рэдагавання
у egr не разумею, як яго зачыніць, нават калі так, у дыягностыцы я ад 0% (таксама " antro карыстальніка) сказала мне, што вы не' так'
але я не спасылкі з іншых файлаў ад дзе ўзяць прыклад x апісанне ecm 2001, што вы скажыце мне?:)

прывітанне!
дык вось...я прапаную зрабіць што-то для step..проста cos? вы зможаце даведацца...за кожную карту адзін раз: паглядзець, каб зразумець, што абазначаюць кантрольныя кропкі і што выказвае...

за выключэннем
20-03-2013, 22:30
прывітанне!
дык вось...я прапаную зрабіць што-то для step..проста cos? вы зможаце даведацца...за кожную карту адзін раз: паглядзець, каб зразумець, што абазначаюць кантрольныя кропкі і што выказвае...

прывітанне mariodarkblue, калі вы кажаце мне, (у гэтым ecu, запыт ? у нм (крутоўны момант) раблю выснову, што ты добра ведаеш эбу ў пытанні, таму я прашу вас да чаго адносяцца гэтыя імены, што драйвер ecm"
Ін'екцыі parzializzato
Ін'екцыі parzializzato (boostXrpm) map1
Ін'екцыі parzializzato (boostXrpm) map2
Абмежавальнік крутоўнага моманту #2
можа быць, не ў дэталях, але і дапамагалі б сапраўды любіў, у той жа час даследаванне

mariodarkblue
20-03-2013, 22:46
За выключэннем, чаму? не часткі, зрабіць педаль, як я прапанаваў?
Для карты..глядзіце восі...і паспрабаваць зразумець, што выказваюць карты...
Гэта значна прасцей, чым вы думаеце....

jolidj
20-03-2013, 22:58
прывітанне. драйвер ecm-nn вы можаце давяраць , а таксама ecm-ж nn ведае, што хоча сказаць, з гэтымі іменамі :)
я зраблю вам спіс з адрасамі карт, якія вам патрэбныя, каб зрабіць добрую карту...

0e11f2 x 2 карту педаль acc.
0e8722 абмежавальнік крутоўнага моманту
0f4662 час ўпырску паліва або дызельнага паліва.
0f7722 x 3 карты ціску турба
0f7e02 абмежавальнік turbo
0fb412 + 0fb912 ціску ў рампы
0fbc82 x 2 абмежавальнік ціску ў рампы
проста астатнія даруй крычы. карты boostxerpm часта sn дасягненняў, калі не ведаеш, як абыйсці або як зрабіць пашкоджанні.
рэдагаваць толькі тыя карты, якія я табе сказаў , egr вярніце яго арыентацыі , і на іншых картах даруй крычы. калі я пішу x2 або x 3 азначае, што sn карты роўныя, і трэба, каб дакрануцца да іх tt.
вы ўбачыце, што вы будзеце задаволеныя .

за выключэннем
21-03-2013, 18:11
За выключэннем, чаму? не часткі, зрабіць педаль, як я прапанаваў?
Для карты..глядзіце восі...і паспрабаваць зразумець, што выказваюць карты...
Гэта значна прасцей, чым вы думаеце....

ок, пачнем! то родаў з 50% нагрузкі да 100 з крокам 5% да максімум 20%
і 1200 абаротаў на 4500 я спрабую cosii?

за выключэннем
21-03-2013, 18:30
прывітанне. драйвер ecm-nn вы можаце давяраць , а таксама ecm-ж nn ведае, што хоча сказаць, з гэтымі іменамі :)
я зраблю вам спіс з адрасамі карт, якія вам патрэбныя, каб зрабіць добрую карту...

0e11f2 x 2 карту педаль acc.
0e8722 абмежавальнік крутоўнага моманту
0f4662 час ўпырску паліва або дызельнага паліва.
0f7722 x 3 карты ціску турба
0f7e02 абмежавальнік turbo
0fb412 + 0fb912 ціску ў рампы
0fbc82 x 2 абмежавальнік ціску ў рампы
проста астатнія даруй крычы. карты boostxerpm часта sn дасягненняў, калі не ведаеш, як абыйсці або як зрабіць пашкоджанні.
рэдагаваць толькі тыя карты, якія я табе сказаў , egr вярніце яго арыентацыі , і на іншых картах даруй крычы. калі я пішу x2 або x 3 азначае, што sn карты роўныя, і трэба, каб дакрануцца да іх tt.
вы ўбачыце, што вы будзеце задаволеныя .

прывітанне, а затым (0f4662 час ўпырску або дызель) ? час, што фарсунка застаецца адкрытай, выяўленае ў наносекундах?
:confused:
xci? такім чынам, калі павелічэнне гэтага часу inietter? + дызель, магчыма, мяне яны ўжо есць? адказаў правільна?

mariodarkblue
22-03-2013, 17:56
За выключэннем...то...я табе дапамагу...х? мы павінны рабіць рэчы, X НУ і для градусаў...сказаць ", то родаў з 50% нагрузкі да 100 з крокам 5% да максімум 20%" не мае НІЯКАГА СЭНСУ....
Я скажу гэта зноў, ecm, памыляецеся, усе імены карт і звязаныя breakpoint...мы зыходзім з паскаральніка, паглядзі карту, скажы мне, па-твойму, што такое два-BP і тое, што вядомыя гледзячы на карту педаль...

за выключэннем
22-03-2013, 19:44
За выключэннем...то...я табе дапамагу...х? мы павінны рабіць рэчы, X НУ і для градусаў...сказаць ", то родаў з 50% нагрузкі да 100 з крокам 5% да максімум 20%" не мае НІЯКАГА СЭНСУ....
Я скажу гэта зноў, ecm, памыляецеся, усе імены карт і звязаныя breakpoint...мы зыходзім з паскаральніка, паглядзі карту, скажы мне, па-твойму, што такое два-BP і тое, што вядомыя гледзячы на карту педаль...

дзякуй за вашу даступнасць? ок, я прысвячаю x пакуль толькі на карту педаль. давайце паглядзім, калі я зразумеў, карту педаль і складаецца з 11 крывых. якіх вядома, першы паварот і апошняя + нізкія, а карта спецыяльнасцях, здаецца, ідуць тэндэнцыі па-рознаму, але толькі крывая 11 ? іп? нізкі .. так што толькі абароты і нагрузка рухавіка нічога не вр
у пасланні (скажы мне, па-твойму, што такое два вр) і яшчэ гледзячы ў 2d у адрасу 0E11E0 і 0E1200 бачу
гэтыя 2 крывыя павінны быць кантрольныя кропкі, спадзяюся, я зрабіў цэнтр.

lupak
23-03-2013, 01:07
Прывітанне, за Выключэннем выпадкаў, dolito (у маей edc15 ? так) cli-восі з'яўляюцца :
x= аб
Y= адсотак педаль dell' паскаральнік
Z= мм3 дызельнага паліва ўпырскваецца.
Выбар за вамі на тым, як яго змяніць.

mariodarkblue
24-03-2013, 13:02
lupak...гэта ? edc16...педаль ? драйвера хачу, і ? запыт крутоўнага моманту...я не магу загрузіць файл у дадатку...bp, іх паглядзець, потым адразу на карту...менавіта дзве крывыя...адзін паказвае абароты, а іншы ? %педаль....зараз, гледзячы на гэтую...вы можаце зрабіць, dell, цікавыя каментары на карце педалі...напрыклад..што на высокіх абарачэннях попыт памяншаецца....

lupak
24-03-2013, 15:46
вы маеце рацыю mariodarkblue, я не глядзеў на карту, і той не столькі ў курсе edc16, я проста хацеў унесці свой уклад у Акрамя гэтага разважаць на карце .

jolidj
24-03-2013, 15:53
калі пп у вас няма вопыту, на змены, то вы павінны загрузіць іншыя прыклады і вывучаць змены, якія вы зрабілі.
адрасы, што я даў табе ўсе, што вам трэба, мы гаворым аб машыне, што вы робіце легка і без праблем.
класічным метадам, што функцыі і 50% нагрузкі пры 1500 аб , пачаць кіраваць ...
праблемы і падзяліць карту на гэтыя паказанні.
адкрыць файл з ecm і яе драйвер, адрасы, што я даў табе загружай на ecm , fregatene з комы, што ecm зша і адкрыць усе карты, табліцы, амаль заўседы ecm ўжо падзелены на нагрузкі і абаротаў, карты , call of раене, што я напісаў табе і кіраваць.
cappendo, што тут у вас есць досвед, вы можаце зрабіць.... lim пара , педалі, 15% . pres rail , lim pres rail, 3 %. pres turbo 150 ачкоў , lim pres turbo 200 ачкоў, дызельнае паліва ці час ўпырску 10% .
усе на тым жа раене рэдагавання.
паспрабуйце дык і вы кажаце, як ідзе.
прасцей так ведаю, як я магу вам дапамагчы.
sn тып практычна, а мне падабаецца марнаваць час на , мне не падабаецца , так як трэба назад, я б зрабіў гэта іншым спосабам, ect ect ect.
дайце нам ведаць.

за выключэннем
24-03-2013, 19:26
калі пп у вас няма вопыту, на змены, то вы павінны загрузіць іншыя прыклады і вывучаць змены, якія вы зрабілі.
адрасы, што я даў табе ўсе, што вам трэба, мы гаворым аб машыне, што вы робіце легка і без праблем.
класічным метадам, што функцыі і 50% нагрузкі пры 1500 аб , пачаць кіраваць ...
праблемы і падзяліць карту на гэтыя паказанні.
адкрыць файл з ecm і яе драйвер, адрасы, што я даў табе загружай на ecm , fregatene з комы, што ecm зша і адкрыць усе карты, табліцы, амаль заўседы ecm ўжо падзелены на нагрузкі і абаротаў, карты , call of раене, што я напісаў табе і кіраваць.
cappendo, што тут у вас есць досвед, вы можаце зрабіць.... lim пара , педалі, 15% . pres rail , lim pres rail, 3 %. pres turbo 150 ачкоў , lim pres turbo 200 ачкоў, дызельнае паліва ці час ўпырску 10% .
усе на тым жа раене рэдагавання.
паспрабуйце дык і вы кажаце, як ідзе.
прасцей так ведаю, як я магу вам дапамагчы.
sn тып практычна, а мне падабаецца марнаваць час на , мне не падабаецца , так як трэба назад, я б зрабіў гэта іншым спосабам, ect ect ect.
дайце нам ведаць.

Прывітанне lupak я таксама думаю, cos?, але загорнуты крытыка можа assere нават канструктыўныя.
спасылкі добрыя, я яго бачыў шмат карт, але ўсе з водгуках lapidari! тыпу (не пакласці яго ў машыну, што за пашкоджанні) і, магчыма, карта была зроблена ад прафесіянала! у любым выпадку я цаню ваш савет, і я на месцы плакат? файл "прывітанне".

mariodarkblue
24-03-2013, 19:36
За выключэннем таго, што метад, які ўказаны joli не падзяляю...xk? вы не ведаеце, што вы змяняеце і d, як..., а затым змяніць у %...ма...
А, выпрабаванні, а таксама...калі вам патрэбна дапамога, я тут...

jolidj
24-03-2013, 21:18
калі вы чытаеце, я напісаў, што калі пп мае esperiensa можна вывучыць або даведацца divesi прыклады, каб затым прымяніць яго ў файл.
то не мой метад, але і метад, які, на мой aviso працуе і дапамагае зрабіць практычныя выпрабаванні на ўласным аўтамабілі.
у пункту вы можаце змяніць турба-і дызель астатняе % і больш, што правільная.

А Mariodarkblue ад вас ваш метад змяніць , пералічваючы, як я зрабіў, так адзін выбірае, якія ўжыць, і, магчыма, нам трэба ў студыю на ўсіх.
добрую працу.

motorsport
24-03-2013, 21:29
калі вы чытаеце, я напісаў, што калі пп мае esperiensa можна вывучыць або даведацца divesi прыклады, каб затым прымяніць яго ў файл.
то не мой метад, але і метад, які, на мой aviso працуе і дапамагае зрабіць практычныя выпрабаванні на ўласным аўтамабілі.
у пункту вы можаце змяніць турба-і дызель астатняе % і больш, што правільная.

А Mariodarkblue ад вас ваш метад змяніць , пералічваючы, як я зрабіў, так адзін выбірае, якія ўжыць, і, магчыма, нам трэба ў студыю на ўсіх.
добрую працу.

Я ў поўным JOLI,гэта і метад, які ўжываюць амаль усе,марые, падай нам таксама ваша меркаванне, як вы зменіце карты,можа быць, есць нейкія навінкі? у+).......

за выключэннем
24-03-2013, 22:14
я магу сказаць, што як пачатак, не се дрэнна, я зрабіў карту, як я ? быў sugerito
машына выглядае! другі, вядома, безумоўна, вы павінны ўдакладніць, але xora я дагадзіў
studier? яшчэ .
як месца файла ? прывітанне ўсім

lupak
24-03-2013, 22:37
адказ у тэме ў рэжыме advanced, а затым кіраванне ўкладаннямі.

neo
24-03-2013, 23:19
Прывітанне,я выпадкова зрабіў адну і тую ж машыну некалькі дзен таму pero, я таксама scodifica за ўсе таму, што я замяніў ecu.Зараз на месцы, і калі перавышае 80 паведамленняў, то гл. Затым выкарыстаць файл ori твайго, бо ен жа NS і NH.Гэта і мой спосаб зрабіць гэтыя macchini.Я спадзяюся, што вам крыху дапамагчы.

legendaryslave
25-03-2013, 00:05
Прывітанне,я выпадкова зрабіў адну і тую ж машыну некалькі дзен таму pero, я таксама scodifica за ўсе таму, што я замяніў ecu.Зараз на месцы, і калі перавышае 80 паведамленняў, то гл. Затым выкарыстаць файл ori твайго, бо ен жа NS і NH.Гэта і мой спосаб зрабіць гэтыя macchini.Я спадзяюся, што вам крыху дапамагчы.
neo dovesti вярнуць яму прыгожы guardatina ведае, карту далі крокам фіктыўнымі вы выканалі драйвера ecm не : у сумежных адсутнічаюць карты turbo карты rail педаль часткі з нізкім 120 кроку, то дабрацца да max з 9для сто, мне не падабаецца

neo
25-03-2013, 07:24
neo dovesti вярнуць яму прыгожы guardatina ведае, карту далі крокам фіктыўнымі вы выканалі драйвера ecm не : у сумежных адсутнічаюць карты turbo карты rail педаль часткі з нізкім 120 кроку, то дабрацца да max з 9для сто, мне не падабаецца

Прывітанне,можа быць, што вы маеце рацыю, пяро адно вам магу запэўніць ,машына ідзе выдатна *****unque, у наступны раз, калі я гэтыя машыны я спрабую зрабіць яе, ужываючы свае даў і мы бачым, што адбываецца .Прывітанне

mariodarkblue
25-03-2013, 08:24
Вось я!прабачце за затрымку з адказам...
Такім чынам...каб змяніць гэты ecu...я думаю, cos?...я ўсталеўваю мэты...напрыклад, 400 нм крутоўнага моманту....іх я збіраюся папрасіць у педалі, што, як напісаў ? driver wish, а затым разблакаваць абмежавальнікі крутоўнага моманту, пайду пагляджу, як дызель мне трэба...яшчэ час, і, калі трэба, ўстаю ў чыгуначны. У дачыненні да авансавых плацяжоў n? d? калі служаць.
Я думаю, што гэта больш правільна, чым сказаць "ад цот % ад такой нагрузкі да такіх giri" чаму? у 90% выпадках не мае сэнсу выкарыстоўваць нагрузкі і абаротаў xk? bp не нагрузкі і абаротаў!

legendaryslave
25-03-2013, 10:39
Прывітанне,можа быць, што вы маеце рацыю, пяро адно вам магу запэўніць ,машына ідзе выдатна *****unque, у наступны раз, калі я гэтыя машыны я спрабую зрабіць яе, ужываючы свае даў і мы бачым, што адбываецца .Прывітанне
калі вы хочаце, мы робім разам, а не мая ? крытыку, але канструктыўны савет

за выключэннем
25-03-2013, 13:51
я магу сказаць, што як пачатак, не се дрэнна, я зрабіў карту, як я ? быў sugerito
машына выглядае! другі, вядома, безумоўна, вы павінны ўдакладніць, але xora я дагадзіў
studier? яшчэ .
як месца файла ? прывітанне ўсім

гэта я зрабіў учора ўвечары

за выключэннем
25-03-2013, 14:03
За выключэннем таго, што метад, які ўказаны joli не падзяляю...xk? вы не ведаеце, што вы змяняеце і d, як..., а затым змяніць у %...ма...
А, выпрабаванні, а таксама...калі вам патрэбна дапамога, я тут...

mariodarkblue я магу сказаць, што карта зробленая такім чынам працуе, магчыма, у якасці адпраўной кропкі тое ўдакладніць
x bp / сертыфікаты ад мяне ?

dvdtuning
25-03-2013, 14:29
гэта я зрабіў учора ўвечары

Мы кажам, што карта ? зроблена дастаткова добра, прапаную moddare абмежавальнікі ў поўным аб'еме, так як ты выпусціў адну дэталь, выглядае добра.
Не хапае сістэмы рэцыркуляцыі ог і іншыя карты, але скажам, што ў прынцыпе вы павінны ўжо? адчуйце розніцу.
У наш час вы можаце пачаць нават з нейкай крывой, але з крокам ад 8% да 15%.
Вы спрабавалі карту?

за выключэннем
25-03-2013, 16:35
Мы кажам, што карта ? зроблена дастаткова добра, прапаную moddare абмежавальнікі ў поўным аб'еме, так як ты выпусціў адну дэталь, выглядае добра.
Не хапае сістэмы рэцыркуляцыі ог і іншыя карты, але скажам, што ў прынцыпе вы павінны ўжо? адчуйце розніцу.
У наш час вы можаце пачаць нават з нейкай крывой, але з крокам ад 8% да 15%.
Вы спрабавалі карту?

той правераныя ен на самай справе адчувае розніцу
я ўжо гаварыў, як аснову і добра, але ад удакладнення....
x egr я быў амаль упэўнены, што каб перавесці ў табліцы, у выніку чаго ўсе значэння з той + уверх
што ў гэты ecu ? 190 або 12450.

mariodarkblue
25-03-2013, 17:44

за выключэннем
25-03-2013, 20:34

я спрабую зразумець, на самай справе карту педаль (прыклад) калі я гляджу на адрас 0E153E ў поле dec і чытаю 4325, што адпавядае ? павінна быць Нм, але не так? бяспечна .

даследаванне трохі ansi месца гэта кіраўніцтва знайшоў у сетцы, можа быць карысна, напрыклад, хто-то пачатковец, як м? бу

dvdtuning
25-03-2013, 21:01
Дакладнае нм.
Што тычыцца egr ў edc16 не зачыняецца, як edc15, есць элементы, прывесці да нуля, 0E3CA4 ў 0E3CD4 і спадарожных тавараў.

neo
25-03-2013, 21:19
Калі вы паглядзіце на карту размешчана мной і з egr выдалены

dvdtuning
25-03-2013, 21:24
Не пу? спампаваць не дасягнуўшы неабходныя квоты.

за выключэннем
25-03-2013, 22:31
dvdtuning у egr і правільна зачынены cos? ?

за выключэннем
25-03-2013, 22:37
Я дзякую ўсіх x каштоўнымі парадамі, не заўседы вы знойдзеце інфармацыю ў гэтай галіне.

mariodarkblue
26-03-2013, 09:25

dvdtuning
26-03-2013, 14:29
Вы ? зроблена добра, у вас месца яшчэ адзін крок на мяне паглядзець...з гэтым, як выходзіць, як толькі ў вас есць магчымасць? спампаваць.

lupak
26-03-2013, 22:28
Можа быць, па адрасе 0E8A24 c'? абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад абаротаў і тэмпературы дызельнага паліва.

за выключэннем
26-03-2013, 23:27
я зачыніў egr.
я дакрануўся да абмежавальнікам крутоўнага моманту з крокам пайшоў ад 25% нагрузкі
заўтра спрабую я дам вам ведаць

за выключэннем
26-03-2013, 23:55
Можа быць, па адрасе 0E8A24 c'? абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад абаротаў і тэмпературы дызельнага паліва.

lupak, магчыма, x, мяне і неўзабаве, каб пакласці рукі на карты з драйвера ў любым выпадку дзякуй :)
я бачыў, што ecm ад сколкава? наладзіць драйвер l' адрас, які ты мне ў мінулым мне пу? служыць
як наўпроставы праход ад dvdtuning х egr я раблю драйвер x маей машыны.
x пачатковец, не ? легка распазнаць карты ў вочы "прывітанне".

lupak
27-03-2013, 00:12
Я таксама пачатковец, толькі што я стукнулася шмат, шмат чытаў і зроблена так шмат доказаў таго, што маей машыны.
Якая версія ecm выкарыстоўвае ? Мяне не прымушае іх захоўваць карыстацкі адрас.

за выключэннем
27-03-2013, 10:44
Я таксама пачатковец, толькі што я стукнулася шмат, шмат чытаў і зроблена так шмат доказаў таго, што маей машыны.
Якая версія ecm выкарыстоўвае ? Мяне не прымушае іх захоўваць карыстацкі адрас.

ecm v6.3 я я cos? .....стаўлю драйвер ,файл, ori,мод, і я адкрываю карту ў 2d, а затым у панэлі інструментаў націскаю буфер драйвера/стварыць адкрываецца акно (вы хочаце, пачынаючы ад кіроўцы, у цяперашні час у памяці), я НАЦІСКАЮ , ТАК , цяпер буфер драйвера і стаў зялены, то на змяненне буфера абмену, адкрываюцца ўсе варыянты. толькі пры закрыцці праграма пытаецца захаваць драйвера dru
мне захаваць cio? працуе.

разумею цябе sbatto я таксама х хобі год або каля таго, што чытаю і перачытваю форум, табе ўсе жанры, але я ніколі не меў (мужнасць)
далучыцца да яго на мінулым тыдні я пазнаеміўся з professionalchiptuning і я ? спадабаўся x наяўнасць? і ўдзел ўсіх.

lupak
27-03-2013, 13:28
ecm v6.3 я я cos? .....стаўлю драйвер ,файл, ori,мод, і я адкрываю карту ў 2d, а затым у панэлі інструментаў націскаю буфер драйвера/стварыць адкрываецца акно (вы хочаце, пачынаючы ад кіроўцы, у цяперашні час у памяці), я НАЦІСКАЮ , ТАК , цяпер буфер драйвера і стаў зялены, то на змяненне буфера абмену, адкрываюцца ўсе варыянты. толькі пры закрыцці праграма пытаецца захаваць драйвера dru
мне захаваць cio? працуе.

разумею цябе sbatto я таксама х хобі год або каля таго, што чытаю і перачытваю форум, табе ўсе жанры, але я ніколі не меў (мужнасць)
далучыцца да яго на мінулым тыдні я пазнаеміўся з professionalchiptuning і я ? спадабаўся x наяўнасць? і ўдзел ўсіх.

Так, вы маеце рацыю, можа быць, мы не па тэме , тытан не робіць іх захавання драйвераў.
Мне таксама падабаецца гэты форум для кампаній малога і сярэдняга бізнесу? усе !!!

dvdtuning
27-03-2013, 20:44
Калі вы навучыцеся распазнаваць карты драйверы патрэбныя толькі для таго, каб лепш зарыентавацца і зрабіць першы, астатнія ад, калі. Я пачытаю яшчэ пачатковец, але самавук, куды я магу.

lupak
27-03-2013, 22:41
Я ў поўнай меры тое, што вы напісалі dvdtuning, на самай справе адрас на карце, што я прапанаваў, за выключэннем l' я прызнана вочы ў 2D, затым я паглядзеў восяў і...
Некалькі разоў драйверы карысныя для адлюстравання ў таблічнай і страціць менш часу, замест таго, каб кожны перапынак у 2D.

за выключэннем
29-03-2013, 09:58
Прывітанне, хлопцы :o тады я іду прама да справы я загрузіў карту 3 дні таму, машыны ў парадку ні адмову або гарыць.
добрая прадукцыйнасць, шмат пару ў якой-небудзь рэжым без вібрацыі і праслізгвання счаплення.
выдатак памянялі ледзь cio? калі я еду падаюць, калі кіраўніцтва маей жонкі, мы па-ранейшаму ў норме
але я зразумеў, што крыху дыму робіць гэта не шмат... але брудны бампер

я заяўляю, што я падыходжу на спорт паветраны фільтр bmc innirttori у 150cv выхлапных газаў канчатковы ****** і першасны апусцелі (у стадыі будаўніцтва downpipe)

пытанне! x зняць трохі дыму, як я дзейнічаю? файл ? апошні адправіў прывітанне ўсім.

cicciogsr
29-03-2013, 11:32
памяншэнне дызельнае паліва ўводзяць або паслугі турба-і наперад, за сваім вопытам, знаходзячы кампраміс паміж зменамі механічных і электронных шукае націсніце на карту толькі? вы ведаеце, як працуе

mariodarkblue
29-03-2013, 17:43