Перегляд Повної Версії : Де купити емулятор adblue
Привіт Рага , чи знаєте ви вказати мені, де купити емулятор adblue , в інтернеті є безліч , але я хочу перестрахуватись, купуючи продукт, працює це за розумною ціною !
З повагою
sportknight
20-03-2013, 08:44
прости мене la curiosit?,що толку?
прости мене la curiosit?,що толку?
Служить для видалення , "Вимкнути " , система уприскування adblue , це, якщо ви не хочете використовувати сечовину або якщо у вас є проблеми з системою, але ви не хочете витрачати гроші на ремонт можна? застосовувати емулятор , майте на увазі, що при установки емулятора системи adblue, не повинні виникнути проблеми.
З повагою
domenic68
06-04-2013, 11:34
привіт ecutano паті а мене ти випадково у вас вирішена?
привіт ecutano паті а мене ти випадково у вас вирішена?
я не купив емулятор , в інтернеті, якщо вони знаходяться в різних , я намагався купити на Китайському сайті але після того як я заплатив, мені сказали, що не було доступно і повернули мені оплату , я шукав того, хто знає безпечний сайт, де можна купити з безпекою функціонування.
З повагою
Будьте обережні, де ви купуєте, хлопці, є моделі, які коштують більше? 650$ і то не йдуть тим же, чим китайські від 2 гроші, вони всі кажуть, що не йдуть, або не з'являються на роботу або не загоряються взагалі.
Будьте обережні, де ви купуєте, хлопці, є моделі, які коштують більше? 650$ і то не йдуть тим же, чим китайські від 2 гроші, вони всі кажуть, що не йдуть, або не з'являються на роботу або не загоряються взагалі.
Але ви знаєте, мені, де купити ??, ви вже? досвід установки цих пристроїв ??
З повагою
MultiBravo
07-04-2013, 12:36
Adblue має додатки, в тому числі в сфері авто?
Але ви знаєте, мені, де купити ??, ви вже? досвід установки цих пристроїв ??
З повагою
Побачив, що це-інтернет-магазин, займе вашого дозволу адміністратора або модераторів , до межі тебе можу послати в лічку.
Побачив, що це-інтернет-магазин, займе вашого дозволу адміністратора або модераторів , до межі тебе можу послати в лічку.
Так , дякую, якщо не сиди постановою відправте в лічку.
З повагою
Adblue має додатки, в тому числі в сфері авто?
В даний час ? використовується тільки на транспортних засобах !
В даний час ? використовується тільки на транспортних засобах !
Привіт
У цьому я не впевнений.
На багато машини тут можна використовувати adblue.
Привіт
У цьому я не впевнений.
На багато машини тут можна використовувати adblue.
Вибачте curiosit? , де ти ? тут , в Італії я ніколи не бачив автомобілів з системою Ad Blue !
також на автомобілях і присутня, наприклад, mercedes високі, і якщо я правильно пам'ятаю, навіть на деяких моделях audi
MultiBravo
09-04-2013, 09:43
Тому в майбутньому може також поширюватися на автомобілі середнього і низького робочий об'єм, ймовірно,...
також на автомобілях і присутня, наприклад, mercedes високі, і якщо я правильно пам'ятаю, навіть на деяких моделях audi
Привіт,
Exato, mercedes, audi, etc.
Вибачте curiosit? , де ти ? тут , в Італії я ніколи не бачив автомобілів з системою Ad Blue !
Привіт
Ви можете подивитися на мій профіль, Іспанія, Asturias comme Фернандо Алонсо.
davidehfnos
23-04-2013, 19:00
Ви перевіряли модуль??працює на 100% ?
rondella72
27-04-2013, 00:52
Тому в майбутньому може також поширюватися на автомобілі середнього і низького робочий об'єм, ймовірно,...
Нова система під назвою SCR (зменшення seletiva каталітичного) служить для зниження викидів оксидів азоту d
здрастуйте, у мене встановлені кілька автомобілів scania і я можу запевнити вас, що все добре
на що транспортний засіб, ви повинні встановити його?
якщо я можу, давайте подивимося, що ви можете? зробити
завтра беру info на тих, хто їх продає, і дам вам знати
я знаю, що просто опір, але я до сих пір зрозуміти, як, як тільки я можу, я роблю тести
здрастуйте, у мене встановлені кілька автомобілів scania і я можу запевнити вас, що все добре
на що транспортний засіб, ви повинні встановити його?
якщо я можу, давайте подивимося, що ви можете? зробити
Привіт, ігоре , мені потрібно встановити на Iveco і Volvo , чи можеш ти мені сказати, де купити , навіть у приватному порядку, щоб не поставити посилання на доказ
Дякую
MultiBravo
03-05-2013, 13:21
Виключіть клапан egr або залишається система рециркуляції?
Виключіть клапан egr або залишається система рециркуляції?
Ця система емулює вони scr , потім уприскування adblue в глушник !
MultiBravo
04-05-2013, 17:32
так так, я зрозумів, емулятор.. мій питання було, якщо двигуни з scr приймають, у всякому разі, рециркуляції вихлопних газів, або ? зайвого..
спасибі!
так так, я зрозумів, емулятор.. мій питання було, якщо двигуни з scr приймають, у всякому разі, рециркуляції вихлопних газів, або ? зайвого..
спасибі!
Iveco і Volvo не прогнозують, EGR , Man і Scania я !
MultiBravo
07-05-2013, 13:27
ах, добре..можливо? Iveco і Volvo мають режим рециркуляції всередині через перехрестя клапанів..
Якщо хтось знає.. :)
cristianbomberos
03-09-2013, 17:00
Привіт, хлопці,
я повинен видалити adblue на iveco c'? хто-то, що у вас вже є? зроблено без емулятора?
robby51039
08-10-2013, 22:17
привіт, я повинен видалити adblue mercedes vario без системи bosch,хтось має рішення в силі??
Я зробив за час презентації в texa на ad blue, готуйтеся, хлопці, чому? з нормою євро 6 забезпечує також спокійно на машині, і з витратами, які avr? підтримання цього я ставлю не sar? взагалі складно, що запити, виключення росли, разом купувати ці нові машини.
насправді нові mercedes S-class 350 cdi gi? використовують сечовину.....
з такою індикатор ****llo.....
robby51039
14-10-2013, 09:48
ок, хлопці, але для мого vario ніхто не зробив який-небудь тест.....я бачив тільки з stardiag через fdok
Привіт ! Я знаю, опишіть процедуру, зроблене для того, stardiag ?
robby51039
15-10-2013, 09:16
потрібно зробити перепрограмування блоків управління ins/fr/mr авторизацію від заводу паролем(FDOK)
особисто я ніколи не робив цю операцію для ad blue, але і для інших різноманітних проблем
функція ce' для експорту кошти в арабських країнах.....
потрібно зробити перепрограмування блоків управління ins/fr/mr авторизацію від заводу паролем(FDOK)
особисто я ніколи не робив цю операцію для ad blue, але і для інших різноманітних проблем
функція ce' для експорту кошти в арабських країнах.....
Спасибі! якщо я, трапляється, я хочу зробити якийсь тест, але stardiag повинні бути ЗОЛОТИМИ або пу? зробити з клоном в Автономному режимі SNC ?
robby51039
16-10-2013, 00:17
ми займалися цим з star орі. я думаю, що це можна зробити з клону, якщо у вас генератор FDOK key........
ні, я не генератор, але на imternet знаходиться ( за додаткову плату звичайно)? я до сих пір я використав майже x зробити діагностику робить stardiag, і я повинен сказати, що funzina досить добре, навіть якщо я Розробник ніколи не робив перепрограмування, навіть не знаю, якщо потрібно, базу даних, файл зовнішньої Das Xentry, для? мене дуже цікавить виступ AdBlue, але і працює на вантажівку ?
Привіт друзі я хочу купити емулятори для вантажівок,в інтернеті, я бачив, що існують різні види і ціни, ви можете мені вказати, де li, придбані вами, тому що я хотів би мати безпеки придбати модель, яка працює.