Перегляд Повної Версії : Mag pro error step n: 37 EDC16
Привіт, хлопці,
я зіткнувся з проблемою читання і запису карт через послідовний з mag pro v 4,
машина ? audi a4 140 2007 року під час зчитування інформації для блоку управління,
програма дає мені наступну помилку:
Блок управління Заблокований, не вдалося продовжити програмування,"Error - Step n: 37".
Ми внесли машина кілька разів як з mag, який з mpps-небудь проблеми,
у вас є рішення, крім bdm?
"У разі якщо існує лічильник, який блокує ебу, якщо письмове певну кількість разів?
Спасибі, найближчим часом
спробуйте від'єднати акумулятор x p?, що я, виявляється, не існує ніяких обмежень на запис.
Ок, я роблю тест, і місце це результат !! Thanks
Mhhh, нічого не робити тест не вдався !! Інші поради?
sportknight
19-03-2013, 17:45
дає помилку? під час читання?
спробуйте напасти на нас зарядний пристрій
Ви мені помилку gi? в процесі читання, як ніби є щось, що перегороджує мені ? ? були сумніви, цей дефект, якщо не помиляюся ? вийшов, коли я змінив ключ, я не хотів би кодування ключа, сьогодні пробую з ключа резерв.
Акумулятор я забив 12.6
Інші докази?
frantik3
19-03-2013, 18:42
минулому, у випадку іноді з ecusafe
але ви виправлена помилка в ecu?? який у вас є те, мережевий роз'єм або іншого?? перевірте кабелі! і перевіряти внутрішні зварювальні шви!
У цьому сенсі мені виправлена помилка в ecu? закон деяку інформацію, а то я від цього помилка. Я то з послідовного порту, кабелі ідеально підходять з інших машин працюють.
але ви виправлена помилка в ecu?? який у вас є те, мережевий роз'єм або іншого?? перевірте кабелі! і перевіряти внутрішні зварювальні шви!
Я також спробував з MPPS, і я-помилка доступу до блоку управління, а Травень може прочитати деяку інформацію, тип рами, тип блок керування, послідовний і т.д.,
mpps нічого не можу увійти. Інші поради?
sportknight
20-03-2013, 12:06
але це було вже? перепризначено?
Ви, ? був перепризначений кілька разів, завжди успішно.
але це було вже? перепризначено?
спробуйте змінити пк, іноді конфліктують драйвери usb
спробуйте змінити пк, іноді конфліктують драйвери usb
Пробував для докорів, але драйвери все ок.
В останній раз ? було заплановано ? було зроблено з mpps, можливо, що він прорахувалися cheksum і що тепер не дає мені увійти в систему?
Якщо ви, як я можу вирішити, зараз я не можу втрутитися в bdm мені приходить все необхідне серед п'ятнадцяти днів.
Дякую
неможливо, cecksum неправильний машина навіть не заводився.
спробуйте зняти ебу і прочитати, туристичне attaccandoti на гребінь
неможливо, cecksum неправильний машина навіть не заводився.
Ок, ви справді частина працює правильно, тільки те, що я більше не можу ne scriverala і ne прочитати через послідовний порт,
? таємниця.
Я намагаюся, перш ніж вирішити через послідовний порт, якщо ні, як тільки мені приходить програміст eprom і bdm прово на лавці.
Mag pro мені просто каже "Ебу заблокований", але і, що код помилки не можемо зрозуміти, в чому проблема?
"ERROR STEP n: 37"
я навіть не знаю, в який момент зависає, я і побачив мене, щось подібне, і я пояснюється її в bdm
Ок, ви справді частина працює правильно, тільки те, що я більше не можу ne scriverala і ne прочитати через послідовний порт,
? таємниця.
Я намагаюся, перш ніж вирішити через послідовний порт, якщо ні, як тільки мені приходить програміст eprom і bdm прово на лавці.
Mag pro мені просто каже "Ебу заблокований", але і, що код помилки не можемо зрозуміти, в чому проблема?
"ERROR STEP n: 37"
впевнений, що тут ви використовували ecusafe? і зараз не дозволяє прочитати?
sportknight
20-03-2013, 16:30
я теж думав на блок ecusafe....
а спробуйте переписати безпосередньо оригінал
тепер справа за вами, або ви спробуєте читати, туристичне attaccandoti гребінь або аспекти bdm
я теж думав на блок ecusafe....
а спробуйте переписати безпосередньо оригінал
Я не можу писати оригінал magpro включити тільки кнопку даних після натискання закон деяка інформація dell екю, а потім виходить l помилка,
кнопку написати, не ? включено. Дякую
C'? якийсь спосіб відправити ебу в recovery mode?
дякую
впевнений, що тут ви використовували ecusafe? і зараз не дозволяє прочитати?
я не використовував ecusafe, не читає пише про це карту, з mpps ne травень !!
sportknight
20-03-2013, 18:00
я знаю, що в останній раз ? був перепризначений щось ? пішло не так,і тепер чекає bdm чому? ви також можете спробувати змусити писати в boot etc... але якщо зависає, тобто хуі!!
завантаження також повинні вирішити, але ? а ризик
Ви мені помилку gi? в процесі читання, як ніби є щось, що перегороджує мені ? ? були сумніви, цей дефект, якщо не помиляюся ? вийшов, коли я змінив ключ, я не хотів би кодування ключа, сьогодні пробую з ключа резерв.
Акумулятор я забив 12.6
Інші докази?
по-моєму проблема і пов'язано саме з тим, що ви змінили ключ.
доказів того, що ви можете зробити, - і отпаять його 95xxx, і спробуйте отримати її в школі з eep окремостоячий
або зробити scod разом з eep, і намагаюся завжди туристичне це
що я знаю, не існує boot на edc16
Як я можу це зробити в boot?
Дякую
я знаю, що в останній раз ? був перепризначений щось ? пішло не так,і тепер чекає bdm чому? ви також можете спробувати змусити писати в boot etc... але якщо зависає, тобто хуі!!
завантаження також повинні вирішити, але ? а ризик
по-моєму проблема і пов'язано саме з тим, що ви змінили ключ.
доказів того, що ви можете зробити, - і отпаять його 95xxx, і спробуйте отримати її в школі з eep окремостоячий
або зробити scod разом з eep, і намагаюся завжди туристичне це
що я знаю, не існує boot на edc16
Подивіться, я не пам'ятаю, якщо після зміни ключа у мене майнула чи ні,
я також спробував з ключа, стара, але нічого.
Для утримання його в bootmode потрібно зробити міст між двома ніжками?
Так що треба розбирати?
Я хотіла, щоб уникнути розібрати, якщо я повинен зняти його зовнішній вигляд bdm, і я роблю з цим.
Можливо, що не з'? немає дії через послідовний порт?
Хлопці, це один скріншот dell помилку.3339
вибачте , тоді ви не входите навіть діагностики ?
вибачте, але я не розумію тебе, що я не поясню....в послідовний ви можете тільки спробувати зняти блок управління, підключіть його до стійки з блоком живлення, і підключити
ваш інтерфейс на гребінь ecu. Так, принаймні, виключити можливість, що це картина або іншого блоку управління зафіксувати вас читати
вибачте, але я не розумію тебе, що я не поясню....в послідовний ви можете тільки спробувати зняти блок управління, підключіть його до стійки з блоком живлення, і підключити
ваш інтерфейс на гребінь ecu. Так, принаймні, виключити можливість, що це картина або іншого блоку управління зафіксувати вас читати
Ок, це я зрозумів, але я хотів би уникнути, вийняти заклепки фіксатіви. Якщо я не намагаюся, як ви кажете.
Дякую
вибачте , тоді ви не входите навіть діагностики ?
В діагноз я не пробував, я відчуваю зараз і я дам вам знати.
В діагноз я не пробував, я відчуваю зараз і я дам вам знати.
Я зробив діагностику з VAG працює чудово, немає ніяких помилок.
ви перевірили харчування і запобіжники ?
C'? якийсь запобіжник, зокрема, перевірити? Діагноз мені не забиває аномалії !!
ви перевірили харчування і запобіжники ?
зробіть перевірку
Я намагаюся зробити це в найближчі вихідні.
Я намагаюся зробити це в найближчі вихідні.
Харчування і запобіжники ок перевірені!!
в цей момент я думаю, що це екю, що має якісь проблеми , ви повинні provara читання на інший рівна вашої
в цей момент я думаю, що це екю, що має якісь проблеми , ви повинні provara читання на інший рівна вашої
як тільки мені приходить bdm тоді я намагаюся з цим. питання в bdm чи можу я використовувати ті карти, які я через послідовний порт?
sportknight
25-03-2013, 12:46
максимально ви можете відновити їх разом, але ви не можете використовувати одні і ті ж карти
файли різні, але ті ж карти
Як я можу зрозуміти, з чого інтегрувати файли ліжко в послідовний?
я повинен зробити це з ECM?
Дякую
максимально ви можете відновити їх разом, але ви не можете використовувати одні і ті ж карти
giuseppe1374
05-04-2013, 12:15
- візьми два файла і відкрити їх з ecm і, якщо необхідно, вставити золоті карти, які вам потрібні, просто відкрити дві карти подивитися, де ce різниця.
я втручання, чому? я, трапляється, є аналогічний досвід роботи з magpro, і я хочу поділитися з вами, так і може служити для інших, які мали ту ж проблему . Я встановив на мій комп'ютер VLC media player і я не знаю, чому я не працює жоден програміст ecu в моєму розпорядженні, навіть galleto master2 ключові, що не пропустив удар, мені mand? є ecu блок, ( можливо, VLC media player робить нечитані файли для програмістів бо ) після стількох-чому? disinstallai VLC і все, і повернувся, як раніше, але все ж, якщо у вас на пк, я рекомендую його. ну, дайте мені знати, якщо ви вирішує проблему
thierry30200
23-09-2014, 19:39
Не ? проблема напруги акумулятора?
thierry30200
23-09-2014, 19:41
В іншому випадку ? краще зняти і прочитати BDM100 cos? що не існує жодних ризиків.