Прагляд Поўнай Версіі : Pro Mag error step n: 37 EDC16
Прывітанне, хлопцы,
я сутыкнуўся з праблемай чытання і запісы карт праз паслядоўны з mag pro v 4,
машына ? audi a4 140 2007 года падчас счытвання інфармацыі для блока кіравання,
праграма дае мне наступную памылку:
Блок кіравання Заблакаваны, не ўдалося працягнуць праграмаванне,"Error - Step n: 37".
Мы ўнеслі машына некалькі разоў як з mag, які з mpps-небудзь праблемы,
у вас есць рашэнне, акрамя bdm?
"У выпадку, калі існуе лічыльнік, які блакуе эбу, калі пісьмовае пэўную колькасць разоў?
Дзякуй, у бліжэйшы час
паспрабуйце адлучыць акумулятар x p?, што я, аказваецца, не існуе ніякіх абмежаванняў на запіс.
Ок, я раблю тэст, і месца гэта вынік !! Thanks
Mhhh, нічога не рабіць тэст не ўдаўся !! Іншыя парады?
sportknight
19-03-2013, 17:45
дае памылку ўжо? падчас чытання?
паспрабуйце напасці на нас зарадная прылада
Вы мне памылку gi? у працэсе чытання, як быццам есць што-тое, што заступае мне ? ? былі сумневы, гэты дэфект, калі не памыляюся ? выйшаў, калі я змяніў ключ, я не хацеў бы кадаванне ключа, сення спрабую з ключа рэзерв.
Акумулятар я забіў 12.6
Іншыя доказы?
frantik3
19-03-2013, 18:42
мінулым, у выпадку часам з ecusafe
але вы выпраўленая памылка ў ecu?? які ў вас есць тое, з сеткавы раз'ем або іншы?? калі ласка, праверце кабелі! і правяраць унутраныя зварачныя швы!
У гэтым сэнсе мне выпраўленая памылка ў ecu? закон некаторую інфармацыю, а то я ад гэтага памылка. Я то з паслядоўнага порта, кабелі ідэальна падыходзяць з іншых машын працуюць.
але вы выпраўленая памылка ў ecu?? які ў вас есць тое, з сеткавы раз'ем або іншы?? калі ласка, праверце кабелі! і правяраць унутраныя зварачныя швы!
Я таксама паспрабаваў з MPPS, і я-памылка доступу да блоку кіравання, а Май можа прачытаць некаторую інфармацыю, тып рамы, тып блок кіравання, паслядоўны і г. д.,
mpps нічога не магу ўвайсці ў сістэму. Іншыя парады?
sportknight
20-03-2013, 12:06
але гэта было ўжо? пераназначаны?
Вы, ? быў пераназначаны некалькі разоў, заўседы паспяхова.
але гэта было ўжо? пераназначаны?
паспрабуйце таксама змяніць пк, часам канфліктуюць драйверы usb
паспрабуйце таксама змяніць пк, часам канфліктуюць драйверы usb
Спрабаваў для згрызот, але драйверы усе ок.
У апошні раз ? было запланавана ? было зроблена з mpps, магчыма, што ен пралічыліся cheksum і што цяпер не дае мне ўвайсці ў сістэму?
Калі вы, як я магу вырашыць, цяпер я не магу ўмяшацца ў bdm мне прыходзіць усе неабходнае сярод пятнаццаці дзен.
Дзякуй
немагчыма, cecksum няправільны машына нават не заводзіўся.
паспрабуйце зняць эбу і прачытаць, экскурсійнае attaccandoti на грэбень
немагчыма, cecksum няправільны машына нават не заводзіўся.
Ок, вы на самай справе частка працуе правільна, толькі тое, што я больш не магу ne scriverala і ne прачытаць праз паслядоўны порт,
? таямніца.
Я стараюся, перш чым вырашыць праз паслядоўны порт, калі няма, як толькі мне прыходзіць праграміст eprom і bdm прав на лаўцы.
Pro Mag мне проста кажа "Эбу заблакаваны", але і, што код памылкі не можам зразумець, у чым праблема?
"ERROR STEP n: 37"
я нават не ведаю, у які момант завісае, я і ўбачыў мяне, што-то накшталт, і я тлумачыцца яе ў bdm
Ок, вы на самай справе частка працуе правільна, толькі тое, што я больш не магу ne scriverala і ne прачытаць праз паслядоўны порт,
? таямніца.
Я стараюся, перш чым вырашыць праз паслядоўны порт, калі няма, як толькі мне прыходзіць праграміст eprom і bdm прав на лаўцы.
Pro Mag мне проста кажа "Эбу заблакаваны", але і, што код памылкі не можам зразумець, у чым праблема?
"ERROR STEP n: 37"
упэўнены, што тут вы выкарыстоўвалі ecusafe? і зараз не дазваляе прачытаць?
sportknight
20-03-2013, 16:30
я таксама думаў на блок ecusafe....
а паспрабуйце перапісаць непасрэдна арыгінал
зараз справа за вамі, ці вы паспрабуеце чытаць, экскурсійнае attaccandoti грэбень або аспекты bdm
я таксама думаў на блок ecusafe....
а паспрабуйце перапісаць непасрэдна арыгінал
Я не магу пісаць арыгінал на magpro ўключыць толькі кнопку дадзеных пасля націску закон некаторая інфармацыя dell экю, а затым выходзіць l памылка,
кнопку напісаць, не ? ўключана. Дзякуй
C'? нейкі спосаб адправіць эбу ў recovery mode?
дзякуй
упэўнены, што тут вы выкарыстоўвалі ecusafe? і зараз не дазваляе прачытаць?
я не выкарыстаў ecusafe, не чытае піша пра гэта карту, з mpps ne май !!
sportknight
20-03-2013, 18:00
я ведаю, што ў апошні раз ? быў пераназначаны што-то ? пайшло не так,і цяпер чакае bdm чаму? вы таксама можаце паспрабаваць прымусіць пісаць у boot etc... але калі завісае, то есць хуи!!
загрузкі таксама павінны вырашыць, але ? а рызыка
Вы мне памылку gi? у працэсе чытання, як быццам есць што-тое, што заступае мне ? ? былі сумневы, гэты дэфект, калі не памыляюся ? выйшаў, калі я змяніў ключ, я не хацеў бы кадаванне ключа, сення спрабую з ключа рэзерв.
Акумулятар я забіў 12.6
Іншыя доказы?
па-мойму праблема і звязана менавіта з тым, што вы змянілі ключ.
доказаў таго, што вы можаце зрабіць, - і отпаять яго 95xxx, і паспрабуйце атрымаць яе ў школе з eep отдельностоящий
або зрабіць scod разам па eep, і стараюся заўседы гэта экскурсійнае
што я ведаю, не існуе boot на edc16
Як я магу гэта зрабіць у boot?
Дзякуй
я ведаю, што ў апошні раз ? быў пераназначаны што-то ? пайшло не так,і цяпер чакае bdm чаму? вы таксама можаце паспрабаваць прымусіць пісаць у boot etc... але калі завісае, то есць хуи!!
загрузкі таксама павінны вырашыць, але ? а рызыка
па-мойму праблема і звязана менавіта з тым, што вы змянілі ключ.
доказаў таго, што вы можаце зрабіць, - і отпаять яго 95xxx, і паспрабуйце атрымаць яе ў школе з eep отдельностоящий
або зрабіць scod разам па eep, і стараюся заўседы гэта экскурсійнае
што я ведаю, не існуе boot на edc16
Паглядзіце, я не памятаю, калі пасля змены ключа ў мяне мільганула або няма,
я таксама паспрабаваў з ключа, старая, але нічога.
Для ўтрымання яго ў bootmode трэба зрабіць мост паміж дзвюма ножкамі?
Так што трэба разбіраць?
Я хацела, каб пазбегнуць разабраць, калі я павінен зняць яго знешні выгляд bdm, і я раблю з гэтым.
Магчыма, што не c'? няма дзеянні праз паслядоўны порт?
Хлопцы, гэта адзін скрыншот dell памылку.3339
выбачайце , тады вы не ўваходзіце, нават у дыягностыкі ?
прабачце, але я не разумею цябе ці я, што я не растлумачу....у паслядоўны вы можаце толькі паспрабаваць зняць блок кіравання, падключыце яго да стойцы з блокам харчавання, і падключыць
ваш інтэрфейс на грэбень ecu. Так, па крайняй меры, выключыць магчымасць, што гэта карціна або іншага блока кіравання зафіксаваць вас чытаць
прабачце, але я не разумею цябе ці я, што я не растлумачу....у паслядоўны вы можаце толькі паспрабаваць зняць блок кіравання, падключыце яго да стойцы з блокам харчавання, і падключыць
ваш інтэрфейс на грэбень ecu. Так, па крайняй меры, выключыць магчымасць, што гэта карціна або іншага блока кіравання зафіксаваць вас чытаць
Ок, гэта я зразумеў, але я хацеў бы пазбегнуць, выняць заклепкі фиксативы. Калі я не спрабую, як вы кажаце.
Дзякуй
выбачайце , тады вы не ўваходзіце, нават у дыягностыкі ?
У дыягназ я не спрабаваў, я адчуваю цяпер і я дам вам ведаць.
У дыягназ я не спрабаваў, я адчуваю цяпер і я дам вам ведаць.
Я зрабіў дыягностыку з VAG працуе выдатна, няма ніякіх памылак.
вы праверылі харчаванне і засцерагальнікі ?
C'? нейкі засцерагальнік, у прыватнасці, праверыць? Дыягназ мне не забівае анамаліі !!
вы праверылі харчаванне і засцерагальнікі ?
зрабіце праверку
Я спрабую зрабіць гэта ў бліжэйшыя выхадныя.
Я спрабую зрабіць гэта ў бліжэйшыя выхадныя.
Харчавання і засцерагальнікі ок правераны!!
у гэты момант я думаю, што гэта экю, што мае нейкія праблемы , вы павінны provara чытанне на іншы роўная вашай
у гэты момант я думаю, што гэта экю, што мае нейкія праблемы , вы павінны provara чытанне на іншы роўная вашай
як толькі мне прыходзіць bdm тады я спрабую з гэтым. пытанне ў bdm ці магу я выкарыстаць тыя карты, якія я праз паслядоўны порт?
sportknight
25-03-2013, 12:46
максімальна вы можаце аднавіць іх разам, але вы не можаце выкарыстоўваць адны і тыя ж карты
файлы розныя, але тыя ж карты
Як я магу зразумець, з чаго інтэграваць файлы ложак у паслядоўны?
я павінен зрабіць гэта з ECM?
Дзякуй
максімальна вы можаце аднавіць іх разам, але вы не можаце выкарыстоўваць адны і тыя ж карты
giuseppe1374
05-04-2013, 12:15
- вазьмі два файла і адкрыць іх з ecm і, калі неабходна, ўставіць залатыя карты, якія вам патрэбныя, проста адкрыць дзве карты паглядзець, дзе ce розніца.
я ўмяшання, чаму? я, здараецца, есць аналагічны вопыт працы з magpro, і я хачу падзяліцца з вамі, так і можа служыць для іншых, якія мелі тую ж праблему . Я усталяваў на мой кампутар VLC media player і я не ведаю, чаму я не працуе больш ні адзін праграміст ecu ў маім распараджэнні, нават galleto master2 ключавыя, што не прапусціў удар, мне mand? есць ecu блок, ( магчыма, VLC media player робіць нечытэльныя файлы для праграмістаў бо ) пасля столькіх-чаму? disinstallai VLC і ўсе, і вярнуўся, як раней, але ўсе ж, калі ў вас на пк, я рэкамендую яго. ну, дайце мне ведаць, калі вы вырашае праблему
thierry30200
23-09-2014, 19:39
Не ? праблема напружання акумулятара?
thierry30200
23-09-2014, 19:41
У адваротным выпадку, ? лепш зняць і прачытаць BDM100 cos? што не існуе ніякіх рызык.