Прагляд Поўнай Версіі : праблема параўнання двух файлаў!!
marcusmagic
19-03-2013, 12:17
прывітанне ўсім, я прачытаў дзве flash эбу гольф 4, і імпартуючы іх праглядзе, як быццам зашыфраваны кантэнт...для мяне і вельмі дзіўна!! магчыма, хто-то старамодным, зможаце мне дапамагчы зразумець што-то ў гэтых двух файлах, дзякуй....
msport (exil77grande)
19-03-2013, 20:29
вы не далі ніякай інфармацыі,практычна, нават калі б я хацеў табе дапамагчы, я ўжо міма волі.
marcusmagic
20-03-2013, 09:53
прабач, я трохі спяшаюся, але.., а аўтамабіль ? гольф, 99, што практычна я і мой сябар звычайна праблема пуску гарачага! я хацеў дапамагчы яму, але, чытаючы 2 ўспышка што я стары эбу я зразумеў, што, імпартуючы іх, здаецца, зашыфраваныя..новы блок кіравання ? усталяваны ў машыне ў мяне есць толькі дзве ўспышкі, што ў 1 год што ў мяне, не ў мяне есць нумар, hw і sw, калі, па меншай меры, вы б так ласкавы, каб глядзець файлы, імпартаваць іх і сказаць мне, калі яны справядлівыя, я чаго-то не хапае ўжо для мяне добра..потым, калі я дзверы іншы эбу даю ўсе нумары, якія служаць...гэта было толькі, каб зразумець, калі карту і што мне трэба імпартаваць іх у іншы спосаб... дзякуй
marcusmagic
20-03-2013, 09:59
вось!! я знайшоў кузаў ecu стары, прама цяпер..гэтыя лічбы hw 038906018bm EDC 15V-5.36
marcusmagic
20-03-2013, 10:01
вось!! я знайшоў кузаў ecu стары, прама цяпер..гэтыя лічбы hw 038906018bm EDC 15V-5.36
0281001846
мне здаецца, што гэты ecu не чытае бд, такім чынам, не маглі б вы зрабіць карту ў цяпло ў выпадку, калі пакладзеце rel? калі вы хочаце, вы крок схема прывітанне
marcusmagic
20-03-2013, 11:39
мне здаецца, што гэты ecu не чытае бд, такім чынам, не маглі б вы зрабіць карту ў цяпло ў выпадку, калі пакладзеце rel? калі вы хочаце, вы крок схема прывітанне
я ведаю, што вы не можаце чытаць у бд на самай справе я прачытаў дзве flash-праграміст, але, перш чым я dissaldate!!..я хацеў бы зразумець, калі гэтыя файлы маюць рацыю, я памыляюся,таму што я не магу праглядаць карты ўнутры...і вельмі дзіўна
- вазьмі двух файлаў, прывітанне, а другі-іх зліцце, а затым паглядзець, калі вы, паказаць карты. гэта можна зрабіць як з ecm, што з winols
marcusmagic
20-03-2013, 15:18
прабачце, магчыма, я дрэнна растлумачыў.. я ведаю, як імпартаваць два файла, я не разумею, чаму яблыні мае значэння, так дзіўна, як здаецца, зашыфраваныя...
я не ведаю, што сказаць вам у гэты момант, паспрабуйце перачытаць свае фішкі, але я памятаю, некаторы час таму, што audi a4 99-я чытаў, і напісана ў паслядоўны, калі сустрэчы файла, вы ведаеце, з бяспекі
выкарыстоўвайце гэта праграма для параўнання двух файлаў
marcusmagic
20-03-2013, 16:31
гэтая праграма патрэбна не вельмі..не магу нават захоўваць іх у файлы, у параўнанні...
я вышлю вам арыгінал, калі вы можаце' служыць
marcusmagic
20-03-2013, 16:49
дзякуй!!!:)
marcusmagic
20-03-2013, 16:51
прабачце, але вось файл ад 256 не хапае іншага...
загрузіце яго з winols, і вы ўбачыце, карты
прабачце, мне абрэвіятура eprom?
marcusmagic
20-03-2013, 18:20
мае flash ( am28f020) ад 256 адзін....
дзіўна, што яны 2 28f020 ад маіх info паказвае, што павінны быць 2 27c010 і, такім чынам, вы можаце сабраць 2 29f010
ты скарочаная eprom арыгінальныя?
msport (exil77grande)
21-03-2013, 12:17
я вышлю вам арыгінал, калі вы можаце' служыць
як я ўжо пісаў у іншым пасце зыходныя файлы, іх трэба размяшчаць толькі ў раздзеле " банк дадзеных files крычы, а затым ўставіць спасылку на абмеркаваньне, у адваротным выпадку бязладзіцы на форуме.
як я ўжо пісаў у іншым пасце зыходныя файлы, іх трэба размяшчаць толькі ў раздзеле " банк дадзеных files крычы, а затым ўставіць спасылку на абмеркаваньне, у адваротным выпадку бязладзіцы на форуме.
ок, прабачце, шкада моладзі'
marcusmagic
21-03-2013, 16:23
хлопцы, я разабраўся:) я ўзяў due29f010 я знайшоў файл врі я змяніў усе**** я зрабіў гарачы старт, і цяпер усе прымацоўваецца!! дзякуй, у любым выпадку, ваш час страцілі са мной :) дзякуй...
што я табе казаў аб памяці?
marcusmagic
21-03-2013, 17:57
вы маеце рацыю, але я не разумею чаму, але іншыя тыпы памяці buuuu...а галоўнае, што я вырашыў :))
успаміны былі не правы, на самай справе была прычына, па якой файл быў неразборлівы
cristianbomberos
25-03-2013, 19:10
Прабач, калі цябе гэта дурны пытанне, але аўтамабіль-то?
чаму? у адваротным выпадку ? вельмі дзіўна, што, аб'яднаўшы гэтыя два файла, вы не можаце бачыць карты асабіста мне не ? ніколі не дамагчыся поспеху
мне шкада, але я не магу спампаваць і паглядзець, каб дапамагчы вам шкада? ? вельмі вельмі дзіўна
просіць прабачэньня за свой адказ, проста я не прачытаў ваша апошняе паведамленне прабачце мяне
а важна ? вырашыць, і вы гэта зрабілі-брава
marcusmagic
26-03-2013, 10:51
спакойнай!! калі ты, напрыклад, адкрыць файлы vedevi, дзе ен стаяў праблема! але ў рэшце рэшт я вырашыў, як заўседы :) гэты пост адкрытым, каб убачыць, калі хто-то старамодным, я здымаў curiosity " гэтыя дзіўныя файлы...