КПК

Перегляд Повної Версії : Досвід читання Marelli Fiat Doblo 1.3 mj

hackgen
19-03-2013, 10:38
Привіт всім, розповім вам трохи мого досвіду, якщо може бути корисним комусь ще:

В останні дні мені довелося читати карту одному з fiat dobl? 1.3 mj 85cv.

Marelli Обладнання Number MJD6F3HW03R
Fiat Identifacation Number 6F3.D1

Спочатку я намагався читати карту з mpps v12 в різні режими?:
Тільки дані, повна, низька, середня і висока швидкість?.
Результат той же, файл 452 kb (Не які-небудь помилки читання), оскільки використання
укладачів професійних змін, послав файл, він мені говорив, що не був прочитаний правильно, я почав вивчати трохи, я також спробував я відкрити dile з ecm2001 але насправді дав мені помилку (я думаю, що в реальності? файл неповний, але немає нічого поганого, так як з Winols мені вдалося прочитати, а також, якщо в даний час ми caspisco мало, мені потрібно вчитися).

Я міг би використовувати якимось чином частина карти виймуть?

Коротше кажучи зрештою я використовував magpro у режимі? і відновлення, і зуміли витягти карту 2 Мб завжди через послідовний, здійснюється defap і віддалені ерг у мене перезавантажується карту з magpro.

У мене 2 питання на найбільш досвідчених, щоб почати розуміти:

1) я міг уникнути скачать карту з кораблем і використовувати оригінальні карти або на оригінальній карті, додали інформацію, що ідентифікувати транспортний засіб? якщо ви як? і як?

2) між фактами, які могли б бути корисні для пошуку оригінальної карті?
хтось може дати йому ім'я і прізвище, для запису нижче?

Fiat Hawdware Number 517929**
Marelli Обладнання Number MJD6F3HW03R
Marelli Hardware Id 00
Marelli Software Number 305*****
Marelli Id Sofware 0000
Fiat Identifacation Number 6F3.D1
Fiat Код Iso 680*****
Fiat Тестер Number
Programming Date 10/11/2006

Спасибі всім , скоро

фелікс
21-03-2013, 14:14
вибачте, x читання і записи можна було використовувати спокійно bdm, принаймні, ви тихо , потім номер ебу ви можете шукати ориг файл потім напишіть тільки

giarras
21-03-2013, 14:27
тоді, у вас є кілька можливостей:
враховуючи, що ви говорили до mpps, досить знайти в мережі файл орі я вірю в вас потребував, MJD6F3HW03R Num SW: 3058D166, що дані, які ви приймаєте, коли ви робите ідентифікатор,враховуючи, що ви не можете прочитати mpps, effettuavi зміни, які вас цікавлять, і tagliavi файл в 1 мб знаходитесь у форумі, або, як ви зробили з magpro, або краще в bdm. а дані, які тобі потрібні х дослідження були MJD6F3HW03R Num SW: 3058D166.

hackgen
21-03-2013, 14:38
вибачте, x читання і записи можна було використовувати спокійно bdm, принаймні, ви тихо , потім номер ебу ви можете шукати ориг файл потім напишіть тільки
Я ще не bdm мені приходить через кілька днів.

hackgen
21-03-2013, 14:41
спасибі, ок, зрозумів.

У якості інформації, щоб розділити я намагався вирізати вставити ecm, здається, нормально,
у той час як для об'єднання, оскільки травень мені створити 2 файлу користі Об'єднує?

Дякую

враховуючи, що ви говорили до mpps, досить знайти в мережі файл орі я вірю в вас потребував, MJD6F3HW03R Num SW: 3058D166, що дані, які ви приймаєте, коли ви робите ідентифікатор,враховуючи, що ви не можете прочитати mpps, effettuavi зміни, які вас цікавлять, і tagliavi файл в 1 мб знаходитесь у форумі, або, як ви зробили з magpro, або краще в bdm. а дані, які тобі потрібні х дослідження були MJD6F3HW03R Num SW: 3058D166.

giarras
21-03-2013, 14:44
спасибі, ок, зрозумів.

У якості інформації, щоб розділити я намагався вирізати вставити ecm, здається, нормально,
у той час як для об'єднання, оскільки травень мені створити 2 файлу користі Об'єднує?

Дякую

але..вам потрібно зібрати файл заново xch? якщо gi? ви зробили що ділити 2 мб ви тримаєте вже? ви ріжете тільки x mpps.

hackgen
21-03-2013, 14:44
спасибі, ок, зрозумів.

Дякую

Поясню травень читанні я генерує два файлу 2 мега ? мапу
а потім файл *.mpc від 531kb , і що ??, у написанні використовую тільки 2 мб?

дякую

giarras
21-03-2013, 14:49
ви повинні зробити зміни тільки у тому, від 2 мб і переписати його.

sportknight
21-03-2013, 15:08
у magpro, отже, вдається прочитати всі marelli? або навіть робить його читання віртуального?

hackgen
21-03-2013, 15:09
ви повинні зробити зміни тільки у тому, від 2 мб і переписати його.
Perfect. Той інший, що речі ?, чи знаєте ви?
Прошу іншого, що ти мені пояснив, як знайти оригінальна карта від читання тільки ecu
і cio? кількість устаткування блоку управління та версії програмного забезпечення, я прошу вас зараз:

1)після знаходження l обладнання в цьому випадку MJD6F3HW03R програмне забезпечення повинно бути того, що зазначено в читанні ecu cio? 3058D166 або визначає
версії програмного забезпечення, встановленого на автомобілі, а потім я міг би поставити більш нову версію, що inglibi оновлень
фірми-виробника?

2) Не читати карту, після того, як визначені значення, які мені потрібні, щоб зрозуміти, в чому'? оригінал відповідної,
якщо вивантаження бази даних в інтернеті я можу вставити безпосередньо або в карті присутні унікальні відомості про
тип транспортного засобу шасі і т.д., я не думаю, немає.

дякую, вибачте, я на початку, може бути, я трохи плутанини.

hackgen
21-03-2013, 15:10
Читається відмінно, тільки треба бути обережним, щоб використовувати швидкість? нижче, то recovery mode.

Сподіваюся це було корисно.

у magpro, отже, вдається прочитати всі marelli? або навіть робить його читання віртуального?

hackgen
21-03-2013, 15:11
У мене версія 4.2

Читається відмінно, тільки треба бути обережним, щоб використовувати швидкість? нижче, то recovery mode.

Сподіваюся це було корисно.

sportknight
21-03-2013, 15:11
карту з mpps ви можете вставити спокійно до тих пір, як тонко 1mb як керівництво

sportknight
21-03-2013, 15:12
я думав, що 6f3 з пристроїв (ви могли просто написати,ну,краще так!!

sportknight
26-03-2013, 23:10
вибачте,хлопці, з mppsv5 я намагаюся грати з 6f3 до школи, але я не можу зробити ecuid,як ніколи?

sportknight
26-03-2013, 23:11
мм,я знаю, що треба використовувати лінії can, але не вважаю, терморегулятори can marelli,хтось ще?

hackgen
27-03-2013, 12:41
Я з mpps 12 у мене не було проблем читати ecu через послідовний порт.

вибачте,хлопці, з mppsv5 я намагаюся грати з 6f3 до школи, але я не можу зробити ecuid,як ніколи?

matteo87
28-03-2013, 19:50
В мене файл скорочений до 1 мб не працює! дійсно, у 43%? застряг і все! на щастя, там був друг, з галло-орі і мені вдалося відновити ебу!

sportknight
28-03-2013, 20:30
Я з mpps 12 у мене не було проблем читати ecu через послідовний порт.

у 70cv читати і писати, але інших немає...напишіть тільки

Денні
29-03-2013, 01:34
Я в перший раз я не зміг це читати, я ? закритий безпосередньо MPPS, але я думаю, це залежало від того, що він був на Сім...на щастя, тепер у мене XP.
Ах, я намагався читати Swift 69 кінських сил. 1433Y196 як код ecu. Другий раз замість того, щоб читати нормально... :) Завтра, можливо, я намагаюся написати його, навіть якщо мене налякати, не мало.