Прагляд Поўнай Версіі : Вопыт чытання Marelli Fiat Doblo 1.3 mj
Прывітанне ўсім, распавяду вам трохі майго досведу, калі можа быць карысны каму-то яшчэ:
У апошнія дні мне давялося чытаць карту аднаго з fiat dobl? 1.3 mj 85cv.
Marelli Абсталявання Number MJD6F3HW03R
Fiat Identifacation Number 6F3.D1
Спачатку я спрабаваў чытаць карту з mpps v12 у розныя рэжымы?:
Толькі дадзеныя, поўная, нізкая, сярэдняя і высокая хуткасць?.
Вынік той жа, файл 452 kb (Не якія-небудзь памылкі " " чытання), паколькі выкарыстанне
складальнікаў прафесійных змяненняў, паслаў файл, ен мне казаў, што не быў прачытаны правільна, я пачаў вывучаць трохі, я таксама паспрабаваў я адкрыць dile з ecm2001 але на самай справе даў мне памылку (я думаю, што ў рэальнасці? файл няпоўны, але няма нічога дрэннага, так як з Winols мне ўдалося прачытаць, а таксама, калі ў цяперашні час мы caspisco мала, мне трэба вучыцца).
Я мог бы выкарыстаць нейкім чынам частка карты выняты?
Карацей кажучы, у рэшце рэшт, я выкарыстаў magpro ў рэжыме? і аднаўленне, і здолелі атрымаць карту 2 Мб заўседы праз паслядоўны, ажыццяўляецца defap і выдаленыя эрг ў мяне перазагружаецца карту з magpro.
У мяне 2 пытанні на самых вопытных, каб пачаць разумець:
1) я мог пазбегнуць спампаваць карту з караблем і выкарыстоўваць арыгінальныя карты або на арыгінальнай карце, дадалі інфармацыю, што ідэнтыфікаваць транспартны сродак? калі вы як? і як?
2) паміж фактамі, якія маглі б быць мне карысныя, для пошуку арыгінальнай карце?
хто-то можа даць яму імя і прозвішча, для запісу ніжэй?
Fiat Hawdware Number 517929**
Marelli Абсталявання Number MJD6F3HW03R
Marelli Hardware Id 00
Marelli Software Number 305*****
Marelli Id Sofware 0000
Fiat Identifacation Number 6F3.D1
Fiat Код Iso 680*****
Fiat Тэстар Number
Programming Date 10/11/2006
Дзякуй усім , хутка
выбачайце, x чытання і запісы можна было выкарыстоўваць спакойна bdm, па крайняй меры, вы ціха , затым нумар эбу вы можаце шукаць ориг файл затым напішыце толькі
тады, у вас некалькі магчымасцяў:
улічваючы, што вы гаварылі да mpps, дастаткова знайсці ў сеткі файл крычы я веру ў вас меў патрэбу, MJD6F3HW03R Num SW: 3058D166, што дадзеныя, якія вы прымаеце, калі вы робіце ідэнтыфікатар,улічваючы, што вы не можаце прачытаць mpps, effettuavi змены, якія вас цікавяць, і tagliavi файл у 1 мб знаходзіцеся ў форуме, або, як вы зрабілі з magpro, або лепш у bdm. а дадзеныя, якія табе патрэбныя х даследавання былі MJD6F3HW03R Num SW: 3058D166.
выбачайце, x чытання і запісы можна было выкарыстоўваць спакойна bdm, па крайняй меры, вы ціха , затым нумар эбу вы можаце шукаць ориг файл затым напішыце толькі
Я яшчэ не bdm мне прыходзіць праз некалькі дзен.
дзякуй, ок, зразумеў.
У якасці інфармацыі, каб падзяліць я спрабаваў выразаць і ўставіць ecm, здаецца, нармальна,
у той час як для аб'яднання, паколькі май мне стварыць 2 файла карысці Аб'ядноўвае?
Дзякуй
улічваючы, што вы гаварылі да mpps, дастаткова знайсці ў сеткі файл крычы я веру ў вас меў патрэбу, MJD6F3HW03R Num SW: 3058D166, што дадзеныя, якія вы прымаеце, калі вы робіце ідэнтыфікатар,улічваючы, што вы не можаце прачытаць mpps, effettuavi змены, якія вас цікавяць, і tagliavi файл у 1 мб знаходзіцеся ў форуме, або, як вы зрабілі з magpro, або лепш у bdm. а дадзеныя, якія табе патрэбныя х даследавання былі MJD6F3HW03R Num SW: 3058D166.
дзякуй, ок, зразумеў.
У якасці інфармацыі, каб падзяліць я спрабаваў выразаць і ўставіць ecm, здаецца, нармальна,
у той час як для аб'яднання, паколькі май мне стварыць 2 файла карысці Аб'ядноўвае?
Дзякуй
але..вам трэба сабраць файл зноўку xch? калі gi? вы зрабілі што дзяліць то 2 мб вы трымаеце ўжо? вы рэжаце толькі x mpps.
дзякуй, ок, зразумеў.
Дзякуй
Растлумачу травень у чытанні я генеруе два файла то 2 мега ? карту
а затым файл *.mpc ад 531kb , і што ??, у напісанні выкарыстоўваю толькі 2 мб?
дзякуй
вы павінны зрабіць змены толькі ў тым, ад 2 мб і перапісаць яго.
sportknight
21-03-2013, 15:08
у magpro, такім чынам, атрымоўваецца прачытаць усе marelli? або нават робіць яго чытання віртуальнага?
вы павінны зрабіць змены толькі ў тым, ад 2 мб і перапісаць яго.
Perfect. Той другі, што рэчы ?, ці ведаеце вы?
Прашу іншы, што ты мне растлумачыў, як знайсці арыгінальная карта ад чытання толькі ecu
і cio? колькасць абсталявання блока кіравання і версіі праграмнага забеспячэння, я прашу вас зараз:
1)пасля знаходжання l абсталяванне ў гэтым выпадку MJD6F3HW03R праграмнае забеспячэнне павінна быць таго, што паказана ў чытанні ecu cio? 3058D166 ці я вызначае
версіі праграмнага забеспячэння, усталяванага на аўтамабілі, а затым я мог бы паставіць больш новую версію, што inglibi абнаўленняў
фірмы-вытворцы?
2) Не чытаць карту, пасля таго, як вызначаны значэння, якія мне патрэбныя, каб зразумець, у чым'? арыгінал адпаведнай,
калі выгрузкі з базы дадзеных у інтэрнэце я магу ўставіць наўпрост або ў карце прысутнічаюць унікальныя звесткі пра
тып транспартнага сродку шасі і г.д., я не думаю, няма.
дзякуй, прабачце, я ў пачатку, можа быць, я крыху блытаніны.
Чытаецца выдатна, толькі трэба быць асцярожным, каб выкарыстоўваць хуткасць? ніжэй, то recovery mode.
Спадзяюся гэта было карысна.
у magpro, такім чынам, атрымоўваецца прачытаць усе marelli? або нават робіць яго чытання віртуальнага?
У мяне версія 4.2
Чытаецца выдатна, толькі трэба быць асцярожным, каб выкарыстоўваць хуткасць? ніжэй, то recovery mode.
Спадзяюся гэта было карысна.
sportknight
21-03-2013, 15:11
карту з mpps вы можаце ўставіць спакойна да тых часоў, як тонка 1mb як кіраўніцтва
sportknight
21-03-2013, 15:12
я думаў, што 6f3 з прылад (вы маглі проста напісаць,ну,лепш так!!
sportknight
26-03-2013, 23:10
выбачайце,хлопцы, з mppsv5 я спрабую гуляць з 6f3 да школы, але я не магу зрабіць ecuid,як ніколі?
sportknight
26-03-2013, 23:11
мм,я ведаю, што трэба выкарыстоўваць лініі can, але не лічу, распиновка can marelli,хто-то яшчэ?
Я з mpps 12 у мяне не было праблем чытаць ecu праз паслядоўны порт.
выбачайце,хлопцы, з mppsv5 я спрабую гуляць з 6f3 да школы, але я не магу зрабіць ecuid,як ніколі?
matteo87
28-03-2013, 19:50
У мяне файл скарочаны да 1 мб не працуе! сапраўды, у 43%? затрымаўся і ўсе! на шчасце, там быў адзін, з гала-врі і мне ўдалося аднавіць эбу!
sportknight
28-03-2013, 20:30
Я з mpps 12 у мяне не было праблем чытаць ecu праз паслядоўны порт.
у 70cv чытаць і напісаць, але іншых няма...напішыце толькі
Я ў першы раз я не змог гэта чытаць, я ? зачынены наўпрост MPPS, але я думаю, гэта залежала ад таго, што ен быў на Сем...да шчасця, цяпер у мяне XP.
Ах, я спрабаваў чытаць Swift 69 конскіх сіл. 1433Y196 як код ecu. Другі раз замест таго, для чытання нармальна... :) Заўтра, магчыма, я спрабую напісаць яго, нават калі мяне напалохаць, не мала.