Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Погляд на маю першую карту ori+mod

за выключэннем
16-03-2013, 19:45
як вынікае з назвы, хацелася б меркаванне на гэту карту, у машыне не паляць
і прадукцыйнасць, здаецца, ori, дзе я памыляюся?

за выключэннем
17-03-2013, 09:14
spaceman
я вось гэтую карту x задавальненнем?
я не адчуваю паляпшэнняў, здаецца, крычы ! не паліць, але выдатак паліва павялічыўся
egr і зачынена, правільна ? у дыягназ я ад 0 %
я адкрыты для канструктыўнай крытыкі прыкладаю на врі і mod

за выключэннем
17-03-2013, 19:19
што я магу зрабіць x палепшыць гэтую карту

msport (exil77grande)
17-03-2013, 19:24
прывітанне,памылкі, некалькі,для пачатку клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог не выключае, так, як ты, якія замест таго, і рашэнне для edc15 і, акрамя таго, вы таксама няправільна максімальнае значэнне,ціск турбо занадта высокай, і абмежавальнік вельмі нізкім,вы dfimenticato трохі рэчаў, і, аднак, бакі ад абаротаў, як паказвае sw тып ecm занадта высокімі, каб гэта нізка, не адчуваеце, што вярнуўся", ва ўсякім выпадку, чым яшчэ вы не проста дрэнна, але " карты кайфам.

msport (exil77grande)
17-03-2013, 19:38
я злучыў два абмеркавання, і я не бачу, таму што адкрыць 2 роўныя, у тым жа раздзеле pergiunta.

за выключэннем
17-03-2013, 21:40
вы на самой справе выкарыстанне ecm я не дакранаўся наўмысна карты тып ўпырску parzializzato і 2 іншыя (map1) і ( map2) светлыя, я не ведаю, дакладнае апісанне я чытаў, што ecm ад іменаў унп? выпадкова
я павінен яшчэ зразумець, як распазнаць карты у 2d і, магчыма, мне толькі драйвер dru x маей машыны
калі рыхтую новую карту, што я павінен адкрыць яшчэ адзін пост ці што? я не хацеў бы важдацца бачыў, што я пачатковец, я думаю, будзе шмат дзякуй за час, які прысвяціў мне