КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема кодування форсунок ford focus 1.6 з dsg..

freddyecu
16-03-2013, 17:37
Привіт усім у мене проблема з діагностики autocom я намагаюся ввести код форсунок, але помилково... 2 форсунки виявляються закодовані 2 немає... машина не в порядку пу? бути проблеми?ви знаєте, що запобігає кодування? Потрібно інший діагноз ? Заздалегідь дякую

також
16-03-2013, 18:41
Привіт усім у мене проблема з діагностики autocom я намагаюся ввести код форсунок, але помилково... 2 форсунки виявляються закодовані 2 немає... машина не в порядку пу? бути проблеми?ви знаєте, що запобігає кодування? Потрібно інший діагноз ? Заздалегідь дякую

яка помилка? використовуйте програмне забезпечення autocom або delphi?

freddyecu
16-03-2013, 20:47
Autocom помилки не тільки в тому, що якщо я перевіряю параметрів, коди форсунок, відповідних циліндрів 1 2 3 4 не існує, якщо я намагаюся кодування не приймає їх

також
16-03-2013, 21:12
Autocom помилки не тільки в тому, що якщо я перевіряю параметрів, коди форсунок, відповідних циліндрів 1 2 3 4 не існує, якщо я намагаюся кодування не приймає їх
але якщо ви спробуєте змінити кодування на форсунки закодовані , змінює тебе?. ви повинні переконатися в тому, що те, що autocom говорить вам, як правильно! один, з іншого діагноз, то у вас є? .

freddyecu
16-03-2013, 21:48
Не приймає їх коди помилки, але якщо я намагаюся на інший ford focus коди знаходяться зовсім

legendaryslave
16-03-2013, 22:07
слід perovare з іншого діагностики, не ? сказав, що ви можете зробити, працює з autocom

leandro89
17-03-2013, 00:20
привіт, давно я ? відбувалося щось подібне, діагностика бош kts в майстерні не могли кодувати форсунки, після кількох спроб пройти перший, четвертий і так далі? далі, ми від'єднання акумулятора на деякий час, а потім, коли навкруги ми кодуванні форсунок.

eismann
17-03-2013, 00:54
привіт, давно я ? відбувалося щось подібне, діагностика бош kts в майстерні не могли кодувати форсунки, після кількох спроб пройти перший, четвертий і так далі? далі, ми від'єднання акумулятора на деякий час, а потім, коли навкруги ми кодуванні форсунок.