КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Дэфект Рамках Інструмент Fiat Stilo JTD

cinqueturbo
16-03-2013, 02:33
Прывітанне ўсім!!!!!
але хто-то меў станоўчы вопыт рамонту гэтых рамках інструмент
апантаныя духамі стілус?
ці два такіх, якія, здаецца, валодаюць яны робяць усе, што хочуць!!
гараць, як правіла, - згасаюць цалкам - застаюцца ўключаныя розныя індыкатары і задняга падсвятлення і т. д .. і г. д ..
ці можаце вы мне даць нейкі савет?
Дзякуй...

egs
16-03-2013, 09:28
Паспрабуйце з другога карціны.... чаму? калі ўключаецца нармальна, то згасае, можа быць, ен...

legendaryslave
16-03-2013, 10:32
як правіла, ламаецца skeda ўнутры павінны паспрабаваць яшчэ alro рамках

michell
16-03-2013, 11:23
павінны быць рамкі,,,але спачатку святое, што бачыў, што аўтамабіль ? fiat вазьміце кабель і падключыце яго ў адмоўнай клемы акумулятара і наканечнікі падключэнні на правады-маса сістэмы, і назірайце, калі вы назад тое ж самае мне ? capiatato некалькі volve хуткасць маса і электраабсталяванне....калі вам ўдасца ачысціць ўсе pinti масы ў маторным адсеку, уключаючы ўсе n egativo аўтамабіля......

luigigtc
16-03-2013, 13:07
мой сябар, на stilo jtd 2002 года, было шмат праблем з электронікай, аварый, розных, агні, якія запальваліся і патушаны, наколькі я памятаю, змяніў амаль усе электрычныя сістэмы ў версіі ад 2004 года (здаецца, яны да гэтага часу што-то) і іх амаль няма праблем

таксама
17-03-2013, 13:29
Паспрабуйце карміць яго ў школе.. паглядзець ці ўсе ? ок! калі ен гэта робіць, нават калі харчавання ў школе , ну што-то не ідзе. і не ? масы..

cinqueturbo
17-03-2013, 14:02
Дзякуй усім за дапамогу,
seguir? вашыя парады і вы aggiorner? аб выніках, як толькі вы іх avr?..

obd75
23-04-2013, 19:38
у некаторых выпадках я вырашыў, risaldando цалкам мікра-motorola (вачэй, ачысціць добра пасля risaldata)у выпадку dissaldando цалкам і risaldando вы ? паставіў працаваць у пары выпадкаў гэтая працэдура не дала вынікаў,

cinqueturbo
25-04-2013, 17:39
Дзякуй усім за час, dedicatomi!
У рэшце рэшт, ці знойдзены адзін 2004 года падрыўніка або выправілі кіламетраў і ўсе прайшло ок...
са старога маяка тэставання, каб убачыць s? я магу гэта выправіць, то вам aggiorner?..
зноў дзякуй