Перегляд Повної Версії : Ktag і Jtag
Я хотів би задати питання, хоча, ймовірно, для багатьох відповідь ? зі знижкою...
Я не знаю, інтерпретувати пропущені відповіді, чому? занадто очевидна попит, або навпаки...
У ktag повинен бути інструментом для роботи на ecu, jtag, замість протоколу або системи програмування для мікропроцесорів, я думаю, що це cos? в іншому випадку хто-то поправте мене.
точне chicco:
JTAG скорочено Joint Test Action Group, ? консорціум з 200 компаній-виробників інтегральних схем і друкованих плат з метою визначення стандартного протоколу для функціонального тестування таких пристроїв, які, як правило, завжди pi? складні і важко контролювати, до зробити непрохідними традиційних методів ручного або автоматичного (і збільшити таким чином не конкурентоспроможною "Time to market"). Знати ці потреби, великі підприємства вибрали шлях, який, жертвуючи малою частиною ресурсів мікросхема, дозвольте приймання, раціональне плати, на яку встановлюється. На додаток до цього ви ? сколково? мати функціонал? додаткові (звертаючись управління від ніжки всередину компонента), як просте програмування пам'яті, мікроконтролерів та інших програмованих пристроїв) з однієї операції в сколково? налагодження мікропрограмного забезпечення та можливість? включити автоматизованого тестування (їх називають BIST Built-in self-test), поміщені стабільно електронні компоненти, щоб перевірити їх функціональність? (частково або повністю).
джерело: Вікіпедія
ktag всього лише інструмент.
sportknight
17-03-2013, 20:48
що автомобілі використовують jtag?
що автомобілі використовують jtag?
Привіт
Cuasi всі ecu (denso, hitachi, і т.д.) машини japanese 2004-2005 вперед використовують Jtag з мікро Renesas.
Але зараз багато машини зробив європи, використовують Jtag мікро Nexus.
carmageddon
26-03-2013, 12:23
KTAG ? інструмент JTAG ? режим? роботи (як і BDM або BOOT MODE)
у KTAG ? інструмент Alientech, і ця назва походить від злиття двох імен : K-скорочення для Kess (я думаю, кращий інструмент, існуючий для chiptuning для економічно-розробка-роботи)ТЕГА походить від того, роботу всіх ecu, які підтримують JTAG пристроїв, таких як процесори Renesas, Nexus, Mpc5556 (marelli 8JF або 8DF наприклад). KTAG ? призначений для роботи з 3-режимі? : BDM BOOT ST + TRICORE і JTAG
sportknight
03-06-2013, 12:44
один curiosit?,але ktag ? може працювати від bdm для edc17?
legendaryslave
03-06-2013, 13:09
один curiosit?,але ktag ? може працювати від bdm для edc17?
робить як може з schedino, присвячений на платі є два режими запису
sportknight
03-06-2013, 13:12
але може в послідовний або в bootmode?
legendaryslave
03-06-2013, 13:16
але може в послідовний або в bootmode?
в обох випадках працює в boot меді і з ecu розібрали на школі тільки перший варіант, ви заходите на гребінь блоку управління, в залежності від параметра колег прямо на платі стиль edc16 в bdm завжди в bootmode
sportknight
03-06-2013, 13:45
Але bootmode робить повне резервне копіювання?
sportknight
03-06-2013, 13:47
У разі блокування ви можете відновити як ви з edc16 і bdm?
legendaryslave
03-06-2013, 15:54
Але bootmode робить повне резервне копіювання?
вдалося відновити тільки частина flasch + e2p завжди, що містяться в мікро-читання повної мікро, не ? можете з ким-інструмент nemmno орі
єдине, що тоді робити і робити читання в boot, що було б більш повним, у випадку, якщо блок edc17 ви завжди і в будь-якому випадку id, якщо не обгортками якимось чином частина не читається процесора, то немає більше нічого, що тебе може врятувати
davidehfnos
07-06-2013, 13:25
привіт у мене була проблема з golf 6 edc16c46 зрештою, не дав мені навіть код boot,після тижня тремтить, я зміг відновити його, завжди в boot..запевняю вас, що він завжди ..навіть якщо id не число, але спілкується, принаймні, з x17 і так
legendaryslave
07-06-2013, 15:13
привіт у мене була проблема з golf 6 edc16c46 зрештою, не дав мені навіть код boot,після тижня тремтить, я зміг відновити його, завжди в boot..запевняю вас, що він завжди ..навіть якщо id не число, але спілкується, принаймні, з x17 і так
досвід же моєї ви завжди можете зробити id, тому що частина завантажувальної ми говоримо, не ? залежить від читання і запису з допомогою інструментів, доступних в даний час
sportknight
14-10-2013, 08:42
хтось взяв ktag з китайських сайтів, які в даний час дають на 200 доларів? як він себе веде? ? надійно?
які проблеми у вас були??
rdponline
29-06-2014, 07:45
Клони завжди аутсайдером, так ви отримаєте клон орі так ви можете отримати клон клона...