Перегляд Повної Версії : bdm EDC 16+CP31 поради
я повинен змінити EDC 16+CP31 ml 280 я бачив, що деякі роблять вікно на частини алюмінію ecu для підключення schedino хтось дав пораду або фото ecu відкритий.......
краще і надана . якщо ви шукаєте, щоб відкрити вкладку в 99% розрізами.
у той час як відрізки з фрези, ви повинні тримати біля струменя повітря поверсі , так що сміття nn потрапляють.
спасибі тепер я купив собі міні-різак з диском для різання понеділка? я намагаюся на ecu використовується, то дам вам знати....
краще і надана . якщо ви шукаєте, щоб відкрити вкладку в 99% розрізами.
у той час як відрізки з фрези, ви повинні тримати біля струменя повітря поверсі , так що сміття nn потрапляють.
чому? разрубите? якщо потрібно читати в bdm-як ти?
чому? його потрібно відкрити з обох сторін, краще прислухатися до фахівців.... ви робите віконце, де потрібно поставити schedini і далі....
разрубите чому? є ecu подвійний faccia.....delicatissime.....краще в віконце
і дроти зодіаку schedino, де їх залишки?
У будь-якому випадку, то ці ecu (наскільки я зрозумів, тільки edc16 mercedes) не робіть ніколи в bdm. І якщо зависає в письмовій формі?
maku1977
17-03-2013, 21:26
завжди проводиться послідовний.... ніколи не було проблем.... зараз!
я відкрив, що і клас а, і в мене не було все ste труднощів, досить мати трохи терпіння
використовуйте спрей для пом'якшення ulteriolmente клей? який?
я відкрив, що і клас а, і в мене не було все ste труднощів, досить мати трохи терпіння
у вас є фотографії ecu відкрито, але ебу класу, що edc був.....
зробіть віконце і перейти безпечно , відкрийте його, і ніжний, і завжди під дуже високий відсоток, що для розбивання
я йду з віконцем, я знайшов фотографії з допомогою заходів, де різати.... Навіть я відкрити всі ecu робить мене трохи боюся....