Прагляд Поўнай Версіі : bdm EDC 16+CP31 саветы
я павінен змяніць EDC 16+CP31 ml 280 я бачыў, што некаторыя робяць акно на часткі алюмінія ecu для падлучэння schedino хто-то даў савет аб або фота ecu адкрыта.......
лепш і прадстаўлена . калі вы шукаеце, каб адкрыць ўкладку ў 99% разрэзамі.
у той час як адрэзкі з фрэзы, вы павінны трымаць каля бруі паветра паверсе , так што смецця nn трапляюць.
дзякуй, цяпер я купіў сабе міні-разак з дыскам для рэзкі панядзелка? я спрабую на ecu выкарыстоўваецца, то дам вам ведаць....
лепш і прадстаўлена . калі вы шукаеце, каб адкрыць ўкладку ў 99% разрэзамі.
у той час як адрэзкі з фрэзы, вы павінны трымаць каля бруі паветра паверсе , так што смецця nn трапляюць.
чаму? рассячы? калі трэба чытаць у bdm-як ты?
чаму? яго трэба адкрыць з абодвух бакоў, лепш прыслухацца да спецыялістаў.... вы робіце акенца, дзе трэба паставіць schedini і далей....
рассячы чаму? есць ecu двайны faccia.....delicatissime.....лепш у акенца
і правады задыяку schedino, дзе іх рэшткі?
У любым выпадку, то гэтыя ecu (наколькі я зразумеў, толькі edc16 mercedes) не рабіце ніколі ў bdm. І калі завісае ў пісьмовай форме?
maku1977
17-03-2013, 21:26
заўседы вырабляецца ў паслядоўны.... ніколі не было праблем.... зараз!
я адкрыў, што і клас а, і ў мяне не было ўсе ste цяжкасцяў, дастаткова мець крыху цярпення
выкарыстоўвайце спрэй для змякчэння ulteriolmente клей? які?
я адкрыў, што і клас а, і ў мяне не было ўсе ste цяжкасцяў, дастаткова мець крыху цярпення
у вас есць фатаграфіі ecu адкрыта, але эбу класа, што edc быў.....
зрабіце акенца і перайсці бяспечна , адкрыйце яго, і далікатны, і заўседы пад вельмі высокі адсотак, што для разбивания
я іду з акенцам, я знайшоў фатаграфіі з дапамогай мер, дзе рэзаць.... я Нават адкрыць усе ecu робіць мяне трохі баюся....