КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Прывітанне

blackwolf76
17-07-2012, 22:05
Усім прывітанне

magi1984
17-07-2012, 22:10
прывітанне, чорны! рады бачыць цябе тут! :D

msport (exil77grande)
17-07-2012, 22:30
прывітанне і дабро запрашаем,я хацеў бы мець поўнае ўяўленне тыпу:

-імя
-узрост :
-прафесія
-localita'

дзякую цябе, і я заклікаю цябе чытаць правілы,добры працяг.

blackwolf76
17-07-2012, 22:47
Ну... на самай справе я быў даволі расплывістым, скажам, што я не вельмі гаваркі наколькі мае персанальныя дадзеныя... на самай справе вораг FB:p

Ужо механік, агульны дзень, і адміністратар форумаў (не аўтамабільных) вечарам і ноччу, нават калі мне гэта адымае некалькі гадзін сну, але пакуль што магу..:cool:

Мяне завуць Маўрыцыа, і, як відаць з-за ніка я 76, сукенку ў правінцыі Салерно, і я ніколі не дабраўся, каб addentrarmi ў галіне мод і врі сур'езнае, улічваючы, што мне не хапае часу і даведачная інфармацыя для вывучэння пытання, на жаль, я быў выпадкова ў адным месцы, дзе вы рэшткі ж ідэя форуму, як я рыхтую, то есць абмену БЯСПЛАТНА ідэй і навыкаў.

Як сказаў мне magi1984, мой сябар і калега даўні, атмасфера тут ? розныя, і я спадзяюся, што змагу зразумець што-то не чуеце мяне, просіць грошай, кожны другі, можа быць, софт сумніўнага паходжання...

msport (exil77grande)
17-07-2012, 22:53
ідэальны дзякуй, было гэта правільнае ўяўленне, я не хацеў лушчака ведаць імя,прозвішча або бягучы рахунак,справядліва, як мінімум, каб даведацца адзін пра аднаго,для абмену як бачыш, у нас есць банк дадзеных файлаў крычы, што я яшчэ не меў магчымасці завяршыць, бо яшчэ і файлы размяшчаць некалькі але я працую, таму я не магу тварыць цуды,і, акрамя таго, у нас апублікавана на форуме замоўленыя ў розных раздзелах некалькі цікавых праграм, у курсе, але можна спампаваць толькі тыя карыстальнікі, якія маюць менш 50 паведамленняў, каб пазбегнуць scacalli і г.д., астатняе добры працяг.

blackwolf76
17-07-2012, 22:59
ідэальны дзякуй, было гэта правільнае ўяўленне, я не хацеў лушчака ведаць імя,прозвішча або бягучы рахунак,справядліва, як мінімум, каб даведацца адзін пра аднаго,для абмену як бачыш, у нас есць банк дадзеных файлаў крычы, што я яшчэ не меў магчымасці завяршыць, бо яшчэ і файлы размяшчаць некалькі але я працую, таму я не магу тварыць цуды,і, акрамя таго, у нас апублікавана на форуме замоўленыя ў розных раздзелах некалькі цікавых праграм, у курсе, але можна спампаваць толькі тыя карыстальнікі, якія маюць менш 50 паведамленняў, каб пазбегнуць scacalli і г.д., астатняе добры працяг.

Гэта я зразумеў... ripassatina на правілы я даў. Усе форумы маюць свае правілы і свае метады працы і, такім чынам, павінны быць выкананыя і прынятыя, нават калі ў некаторых выпадках я бачу па-іншаму. 'Nuff сказаў... mo я збіраюся ехаць назад, на форуме, перш чым дзень, і тады мне давядзецца вярнуцца на працу, не спаць нават ноччу;)

PS: калі мне спатрэбіцца якой-небудзь інфармацыі пра Vbulletin, зрабі мне свісток... мяне рычаг трохі:cool:

magi1984
17-07-2012, 23:20

*чорны: я цяпер я не магу знайсці нічога, але калі вам трэба вы ведаеце, што я заўседы да паслуг, калі я магу зрабіць што-то

giarras
18-07-2012, 00:36
ну прыехаў

pinotec
18-07-2012, 01:23
сардэчна запрашаем..
ну... я бачу даволі шмат людзей, якія з свету sat ... праходзяць на форумах chiptuning.. (я ў тым ліку )
але, на жаль, на першы погляд, мы знаходзімся вельмі дрэнна.. таму, што сб і( ці была ) запал і дух абмену... chiptuning для многіх, і працу.. а ідэя абмену і veeery вузкім сектары ,але гэты форум абяцае добра :)

dvdtuning
18-07-2012, 08:26
Сардэчна запрашаем на форум... як кажа pinotec для многіх ? працу і, такім чынам, вы не можаце чакаць, каша гатовая, але калі ў вас есць жаданне? ці можаце вы план, каб зразумець многія рэчы.

msport (exil77grande)
18-07-2012, 20:34
Сардэчна запрашаем на форум... як кажа pinotec для многіх ? працу і, такім чынам, вы не можаце чакаць, каша гатовая, але калі ў вас есць жаданне? ці можаце вы план, каб зразумець многія рэчы.

дакладна мы хацелі б прапанаваць вам паслугі, але руку дапамогі нікому не адмаўляем ні ў якім выпадку.

magi1984
18-07-2012, 21:05
ведаючы black гадоў я магу гарантаваць, што воля? і талентаў не засталося,і ў той жа час ? чалавек надзвычай карысныя, калі папрасіце, калі ласка, не вы ніколі не кажа "няма" і ніколі не хоча нічога наўзамен.

polini
19-07-2012, 19:49
добра прыехаў, паміж намі....

blackwolf76
19-07-2012, 22:34
Дзякуй усім за цеплы прыем...