Перегляд Повної Версії : Що Купити?
привіт всім!!!! я ще не доступні-апаратне забезпечення, призначене для читання і запису ecu..
Я хотів би почути від вас, що мені потрібно, щоб почати? мені потрібні інструменти, які в змозі зробити більшість розробок, зокрема, rimappature, clonazioni екю і видалення fap і egr..
я помітив, що mmps v12 ? дуже часто використовується користувачами, і ? більш дешевий, ніж інші послідовні..
але для інших операцій? що мені потрібно?
привіт всім!!!! я ще не доступні-апаратне забезпечення, призначене для читання і запису ecu..
Я хотів би почути від вас, що мені потрібно, щоб почати? мені потрібні інструменти, які в змозі зробити більшість розробок, зокрема, rimappature, clonazioni екю і видалення fap і egr..
я помітив, що mmps v12 ? дуже часто використовується користувачами, і ? більш дешевий, ніж інші послідовні..
але для інших операцій? що мені потрібно?
https://www.professionalchiptuning.net/forumdisplay.php?154-Negozio-Online
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
але mmps v12 ? хороший продукт? я десь читав, що для клонування в ecu мені потрібно, щоб змусити bdm.. ? правда?
але mmps v12 ? хороший продукт? я десь читав, що для клонування в ecu мені потрібно, щоб змусити bdm.. ? правда?
ехх, я дійсно вважаю..а, покладені на різні послуги, які пропонує форум, їх, вас зможуть проконсультувати x краще.
ок.. так що для операцій, написані в першому пості, що мені потрібно саме?
-mmps v12
-bdm
а що потім? :)
leandro89
14-03-2013, 14:44
привіт, ну дивіться, купити півник v2, що ви робите, навіть edc17
також працює bdm правильно?
leandro89
14-03-2013, 15:13
так, але якщо у вас є інтерес зробити bdm ви можете придбати також діма і schedini таким чином, щоб уникнути зварити
я вважаю, що bdm, так і не важливо, але все ж важливо.. побачив, що я повинен дозволити зробити резервне копіювання з можливістю відновлення ecu у разі помилки!
leandro89
14-03-2013, 15:24
? річ ніжна, я думаю, що з 4 або 5 робіт, ви платите все
і це теж ? правда! на жаль, я не маю можливості? спробувати їх, а потім я намагаюся зробити все в спокої! і особливо не хочу capitassero руки копії китайських.. я вже бачив? півник тут, що вони дають 379€.. набагато менше, ніж на інших сайтах, що вони дають більш 600 євро!
leandro89
14-03-2013, 15:44
вам рада звертайтеся до адміністратора сайту, їх, перш ніж покласти продукт для продажу роблять різні тести
добре! seguir? ваші поради! вибачте, якщо я роблю справах твоїх... але ти, який використовується для ecu? і, як ви знаходитесь?
leandro89
14-03-2013, 15:53
я до сих пір я використовував mpps, при покупці карти красиві і готові експерт, кілька днів тому я вирішив зробити, звичайно, і завтра я збираюся знайти його, експерта, яким я кажу, що знаходиться на цьому сайті, але не знаю, якщо я можу зробити ім'я.
для імені залишити його в спокої. я вважаю, що це марно, знаючи його, бачив, що ви повинні бути в італії, мабуть.. :)
leandro89
14-03-2013, 16:03
а ти звідки?
leandro89
14-03-2013, 16:24
ну курси можуть отримати навіть онлайн
ок! тепер я посилаю повідомлення admin і бачу! спасибі леандро!
leandro89
14-03-2013, 16:40
будь ласка, уявіть собі, борг, я послав вам особисте повідомлення, мені б інформацію про шину вашого міста.
msport (exil77grande)
14-03-2013, 18:54
я до сих пір я використовував mpps, при покупці карти красиві і готові експерт, кілька днів тому я вирішив зробити, звичайно, і завтра я збираюся знайти його, експерта, яким я кажу, що знаходиться на цьому сайті, але не знаю, якщо я можу зробити ім'я.
leandro89 звичайно, можна сказати, моє ім'я,я адмін тут, разом з маріо і звичайно ви робите це в professionalchiptuning.
leandro89
14-03-2013, 19:10
Так п не знав, якби я міг сказати :)