Прагляд Поўнай Версіі : Што Купіць?
прывітанне ўсім!!!! я яшчэ не даступныя-апаратнае забеспячэнне, прызначанае для чытання і запісы ecu..
Я хацеў бы пачуць ад вас, што мне трэба, каб пачаць? мне патрэбныя інструменты, якія ў стане зрабіць большасць распрацовак, у прыватнасці, rimappature, clonazioni экю і выдаленне fap і egr..
я заўважыў, што mmps v12 ? вельмі часта выкарыстоўваецца карыстальнікамі, і ? больш танны, чым іншыя паслядоўныя..
але для іншых аперацый? што мне трэба?
прывітанне ўсім!!!! я яшчэ не даступныя-апаратнае забеспячэнне, прызначанае для чытання і запісы ecu..
Я хацеў бы пачуць ад вас, што мне трэба, каб пачаць? мне патрэбныя інструменты, якія ў стане зрабіць большасць распрацовак, у прыватнасці, rimappature, clonazioni экю і выдаленне fap і egr..
я заўважыў, што mmps v12 ? вельмі часта выкарыстоўваецца карыстальнікамі, і ? больш танны, чым іншыя паслядоўныя..
але для іншых аперацый? што мне трэба?
https://www.professionalchiptuning.net/forumdisplay.php?154-Negozio-Online
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
але mmps v12 ? добры прадукт? я дзе-то чытаў, што для кланавання ў ecu мне трэба, каб прымусіць bdm.. ? праўда?
але mmps v12 ? добры прадукт? я дзе-то чытаў, што для кланавання ў ecu мне трэба, каб прымусіць bdm.. ? праўда?
эхх, я сапраўды лічу..а, ускладзеныя на розныя паслугі, якія прапануе форум, іх, вас змогуць пракансультаваць x лепш.
ок.. так што для аперацый, напісаныя ў першым пасце, што мне трэба менавіта?
-mmps v12
-bdm
а што потым? :)
leandro89
14-03-2013, 14:44
прывітанне, ну глядзіце, купіць пеўнік v2, што вы робіце, нават edc17
таксама працуе bdm правільна?
leandro89
14-03-2013, 15:13
так, але калі ў вас есць цікавасць зрабіць bdm вы можаце купіць таксама дзіма і schedini такім чынам, у пазбяганне зварыць
я лічу, што bdm, так і не важна, але ўсе ж важна.. ўбачыў, што я павінен дазволіць зрабіць рэзервовае капіяванне з магчымасцю аднаўлення ecu у выпадку памылкі!
leandro89
14-03-2013, 15:24
? рэч далікатная, я думаю, што з 4 ці 5 работ, вы плаціце ўсе
і гэта таксама ? праўда! на жаль, я не маю магчымасці? паспрабаваць іх, а затым я спрабую зрабіць усе ў спакоі! і асабліва не хачу capitassero рукі копіі кітайскіх.. я ўжо бачыў? пеўнік тут, што яны даюць 379€.. значна менш, чым на іншых сайтах, што яны даюць больш за 600 еўра!
leandro89
14-03-2013, 15:44
вам савет звяртайцеся да адміністратара сайта, іх, перш чым пакласці прадукт для продажу робяць розныя тэсты
добра! seguir? вашы парады! выбачайце, калі я раблю справах тваіх... але ты, які выкарыстоўваецца для ecu? і, як вы знаходзіцеся?
leandro89
14-03-2013, 15:53
я да гэтага часу я выкарыстаў mpps, пры куплі карты прыгожыя і гатовыя эксперт, некалькі дзен таму я вырашыў зрабіць, вядома, і заўтра я збіраюся знайсці яго, эксперта, якім я кажу, знаходзіцца на гэтым сайце, але не ведаю, калі я магу зрабіць імя.
для імя пакінуць яго ў спакоі. я лічу, што гэта бескарысна, ведаючы яго, бачыў, што вы павінны быць у італіі, мабыць.. :)
leandro89
14-03-2013, 16:03
а ты адкуль?
leandro89
14-03-2013, 16:24
ну курсы могуць атрымаць нават онлайн
ок! цяпер я пасылаю паведамленні на admin і бачу! дзякуй леандра!
leandro89
14-03-2013, 16:40
калі ласка, уявіце сабе, абавязак, я паслаў вам асабістае паведамленьне, мне б інфармацыю аб шыне вашага горада.
msport (exil77grande)
14-03-2013, 18:54
я да гэтага часу я выкарыстаў mpps, пры куплі карты прыгожыя і гатовыя эксперт, некалькі дзен таму я вырашыў зрабіць, вядома, і заўтра я збіраюся знайсці яго, эксперта, якім я кажу, знаходзіцца на гэтым сайце, але не ведаю, калі я магу зрабіць імя.
leandro89 вядома, можна сказаць, мае імя,я адміністратар тут, разам з марые вядома, вы робіце гэта ў professionalchiptuning.
leandro89
14-03-2013, 19:10
Ды ц не ведаў, калі б я мог сказаць :)