Перегляд Повної Версії : читання grande punto 1.4 16v 70КВТ
voglioimparare
13-03-2013, 12:19
привіт, хлопці,сьогодні я приїхав в майстерню клієнт з вище автомобіль, щоб видалити 2 лямбда і зробити відкритими і проблема, що я не можу це читати (я kessv2 і ktag офіційний) навіть не вважаю, навіть в меню вибору programma.ho porvato також з півень clonev2 prestatomi колега побачити, якщо у списку авто ce драйвер, але ninete,не ce. автомобіль монтує електроніка бош МЕНЕ 7.6.3.
з інструментом і можете його прочитати? спасибі...
magi1984
13-03-2013, 12:25
те, що s? я не інструмент в даний момент ? сумісний з цим ecu.
voglioimparare
13-03-2013, 12:29
те, що s? я не інструмент в даний момент ? сумісний з цим ecu.
azz.. тому і "infattibile"?? cmd і компанії красивої нічого не робить?
Колись і я ? довелося перепризначити fiat punto 1.4 16V але ебу bosch, але не пам'ятаю код. Врешті-решт той тип ебу не міг змінити, і якщо не помиляюся, був саме такий, як ваша. Чому? я бачив у списках трохи передач, але не приносять, вони проходять безпосередньо в ME7 9.10, який монтується на 1.4 16v. Я в кінці кінців я міг би встановити тільки один модуль на потенціометр dell' педалі акселератора, а іншого я не знайшов.
voglioimparare
13-03-2013, 12:56
Колись і я ? довелося перепризначити fiat punto 1.4 16V але ебу bosch, але не пам'ятаю код. Врешті-решт той тип ебу не міг змінити, і якщо не помиляюся, був саме такий, як ваша. Чому? я бачив у списках трохи передач, але не приносять, вони проходять безпосередньо в ME7 9.10, який монтується на 1.4 16v. Я в кінці кінців я міг би встановити тільки один модуль на потенціометр dell' педалі акселератора, а іншого я не знайшов.
у pedalbooster і вже встановлено, замовник встановив вимогу встановити кулачків з профілем найбільш штовхнув ,відключити лямбда-2,спорт повітряний фільтр і т.д. і т.п..так що, очевидно, з заміною распредвала і квант інші,я хотів налаштувати впорскування,аванси,і як concerne. azz...гарне питання ...
Ви пу? встановити екю в якості альтернативи, повністю програмовані
і, можливо, додає також turbo....
якщо ні, не має надії, щоб добре що-небудь....
voglioimparare
13-03-2013, 19:43
ви бачили, що unchip тому ecu для управління цим авто...сьогодні я зателефонував також alientech, щоб запитати, власне,і зараз не gestiscoo цей протокол...