Прагляд Поўнай Версіі : чытанне grande punto 1.4 16v 70КВТ
voglioimparare
13-03-2013, 12:19
прывітанне, хлопцы,сення я і прыехаў у майстэрню кліент з вышэй аўтамабіль, каб выдаліць 2 лямбда і зрабіць адкрытымі і праблема, што я не магу гэта чытаць (я kessv2 і ktag афіцыйны) нават не лічу, нават у меню выбару programma.ho porvato таксама з певень clonev2 prestatomi калега праверыць, ці, калі ў спісе аўто ce драйвер, але ninete,не ce. аўтамабіль мантуе электроніка бош МЯНЕ 7.6.3.
з інструментам і можаце яго прачытаць? дзякуй...
magi1984
13-03-2013, 12:25
тое, што s? я не інструмент у сапраўдны момант ? сумяшчальны з гэтым ecu.
voglioimparare
13-03-2013, 12:29
тое, што s? я не інструмент у сапраўдны момант ? сумяшчальны з гэтым ecu.
azz.. таму і "infattibile"?? cmd і кампаніі прыгожай нічога не робіць?
Калі-то і я ? прыйшлося перапрызначыць fiat punto 1.4 16V але эбу bosch, але не памятаю код. У рэшце рэшт той тып эбу не мог перапрызначыць, і калі не памыляюся, быў менавіта такі, як ваша. Чаму? я бачыў у спісах трохі перадач, але не прыносяць, яны праходзяць непасрэдна ў ME7 9.10, які мантуецца на 1.4 16v. Я ў рэшце рэшт я мог бы ўсталяваць толькі адзін модуль на потенциометр dell' педалі акселератара, а іншага я не знайшоў.
voglioimparare
13-03-2013, 12:56
Калі-то і я ? прыйшлося перапрызначыць fiat punto 1.4 16V але эбу bosch, але не памятаю код. У рэшце рэшт той тып эбу не мог перапрызначыць, і калі не памыляюся, быў менавіта такі, як ваша. Чаму? я бачыў у спісах трохі перадач, але не прыносяць, яны праходзяць непасрэдна ў ME7 9.10, які мантуецца на 1.4 16v. Я ў рэшце рэшт я мог бы ўсталяваць толькі адзін модуль на потенциометр dell' педалі акселератара, а іншага я не знайшоў.
у pedalbooster і ўжо ўсталяваны, заказчык устанавіў патрабаванне ўсталяваць кулачкоў з профілем самых штурхнуў ,адключыць лямбда-2,спорт паветраны фільтр і г.д. і да т.п..так што, відавочна, з заменай распредвала і квант іншыя,я хацеў наладзіць ўпырск,авансы,і як concerne. azz...добры пытанне ...
Вы пу? ўсталяваць экю ў якасці альтэрнатывы, цалкам праграмуемыя
і, магчыма, дадае таксама turbo....
калі няма, не мае надзеі, каб што добрае-небудзь....
voglioimparare
13-03-2013, 19:43
вы бачылі, што unchip таму ecu для кіравання гэтым аўто...сення я патэлефанаваў таксама alientech, каб спытаць, уласна,і цяпер не gestiscoo гэты пратакол...