КПК

Прагляд Поўнай Версіі : sostituzzione калодкі вось audi a4

герцаг
12-03-2013, 22:03
прывітанне я хацеў бы савет для sostituzzione гэтых тармазных накладак на а4 ? можна толькі з дыягназам дзякуй

marco1985
12-03-2013, 22:10
прабачце, але я не зразумеў , што вам трэба, дыягназ мяняць таблеткі? мае аўтаматычны тормаз пры ўздыме ў гару ці спуску машына? якога года ?? мяне не будзе, не дэмантуюць, спасылкі таму, поршань, паварочваючы яго і адначасова штурхаючы яго , калі той " цягні толькі, не трапляе, таксама варта круціць па гадзіннікавай стрэлцы

giarras
12-03-2013, 22:18
ўвагу, што на некаторых мадэлях(не ўсіх), калі c'? індыкатар гарыць і замене пярэдніх мае патрэбу дыягностыку x зрабіць працэдуру, каб даць значэнне плунжер зачынены, а таўшчыня пня у адваротным выпадку індыкатар не сыходзіць, тыпу bmw..

carlo abarth
12-03-2013, 22:34
калі і 3000 tdi толькі дыягностыка!!

marco1985
12-03-2013, 22:36
cio? дыягназ сыходзяць таму поршнямі?
думаеце, я ведаю, што яны працуюць так, некаторыя новыя аўтамабілі, але да гэтага часу не ў мяне ? ніколі не здаралася.
вы ведаеце, калі autocom cell'мае гэтая функцыя?

legendaryslave
12-03-2013, 22:45
трэба зрабіць перасоўванне поршня і замяніць таблеткі, то рэгуліроўка таўшчыні калі вы скончыце ўсе

marco1985
12-03-2013, 22:49
такім чынам, c'? на autocom!
рэгулеўка таўшчыня, я думаю, гэта дзеянне электронікі эквівалентна таго, што механіка напампаваць riaccostare пасты на дыск, пасля замены, правільна?

neo
12-03-2013, 22:54
Проста адна батарэя 9v, каб вярнуцца ў pistoncini.E ясна, што гэта і ў тым выпадку, калі ў вас дыягназ.

legendaryslave
12-03-2013, 22:58
Проста адна батарэя 9v, каб вярнуцца ў pistoncini.E ясна, што гэта і ў тым выпадку, калі ў вас дыягназ.
і потым рэгулеўка як зрабіць ?:cool:

legendaryslave
12-03-2013, 22:59
такім чынам, c'? на autocom!
рэгулеўка таўшчыня, я думаю, гэта дзеянне электронікі эквівалентна таго, што механіка напампаваць riaccostare пасты на дыск, пасля замены, правільна?
я думаю, што менавіта на autocom есць перайсці на тормаз, табе павінны зрабіць без праблем

marco1985
12-03-2013, 23:22
ок, дзякуй, легендарныя, так здараецца, калі я я пазбягаю smadonnare, ;) і тады я думаю, што гэтыя адказы будуць карысныя таксама і герцага, які адкрыў тэму ;)

sno74
13-03-2013, 03:02
у цяперашні час амаль усе сродкі дыягностыкі, робяць гэта працэдура ? як кажа легендарны ўваходзе ў эбу стояночного тормазы arretri абцугі электронныя, а затым зменіце калодкі паніжэння абцугі ? нармальны без шрубы то ? нават проста, калі вы паставілі новыя калодкі я звычайна! на тормаз, затым зачыніць абцугі электронныя, і ў рэшце рэшт зрабіце выраўноўванне ідзе ў перад але ? адна рэч, сапраўды легка добрую працу.....

giarras
13-03-2013, 08:18
так, я пацвярджаю, autocom есць гэтая функцыя.

герцаг
13-03-2013, 16:21
дзякуй, хлопцы, выбачайце за адсутнасць, але праца прымушае star заўседы, то аўтамабіль devremmo зрабіць у пятніцу, а ? у 3000tdi 2011 год, калі не памыляюся, і я пацвярджаю, што без дыягностыкі не можаш гэта зрабіць, я на дадзены момант я толькі autocom так як dice3 легенда. магу зрабіць а ў пятніцу вы f? і ? відавочна, што абнаўленне таксама вось, і дзякуй за вашу дапамогу

giama
14-03-2013, 10:39
дзякуй, хлопцы, выбачайце за адсутнасць, але праца прымушае star заўседы, то аўтамабіль devremmo зрабіць у пятніцу, а ? у 3000tdi 2011 год, калі не памыляюся, і я пацвярджаю, што без дыягностыкі не можаш гэта зрабіць, я на дадзены момант я толькі autocom так як dice3 легенда. магу зрабіць а ў пятніцу вы f? і ? відавочна, што абнаўленне таксама вось, і дзякуй за вашу дапамогу

ты таксама спакойна без дыягназу проста зняць маторы размешчаны з двух вінтоў torx 30 і выняць маторы ,вы знойдзеце ў суппорт мацавання форме зоркі проста замацаваць нітамі і адначасова адціснуць поршань назад .