Перегляд Повної Версії : сумніви на вихідний файл, 159
sportknight
11-03-2013, 17:34
хлопці,? єдине, що приходить завжди від розуму, і сьогодні, нарешті, я згадав..
мені довелося читати часто alfa159 з програмним 138 889
все з тієї ж контрольної сумою,по суті, ecm titanium знайти драйвер автоматично
інший день, cos? для цього я відкриваю те, що мого і ecm не може знайти драйвер,їх не я роблю справи, чому? як правило, їх не використання,але потім я подумав, що те, що було дивним, і справді, я помітив, що cecksum мого ? відрізняється від інших, хоча і не є нічого, крім...
що ви думаєте про це?
впевнений, що не є якась невелика зміна,з ecm titan цей файл драйвер знаходить впевнений в авто.
sportknight
11-03-2013, 23:47
дев'ятий,ніяких змін,лише контрольна сума
насправді, те, поставивши files 138 889 взяв інший автомобіль з контрольною сумою право(ecm) автомобіль не
pinotuning
11-03-2013, 23:53
ваш файл орі ? як це ?
pabloescobar
12-03-2013, 17:31
Ecm titanium не бачить усе, чому? драйвери не є повними, якщо ви не впевнені, використовуйте hex workshop, а потім в tool з'являється так дивитеся, якщо c'? різниця між файлами. Останнім часом я читав з kess v2 один lancia y 1.3 і ecm мені відкрив, тому я подумав, повинно бути, повинен бути орі-чому? порівнюючи той же файл орі, що я вже? я не давав відмінності. Потім з hex, я побачив, що файл не був мод, то це означає, що не завжди ви можете довіряти titanium
pabloescobar
12-03-2013, 17:33
Потім з hex я помітив, що файл не був? ori, але mod
pinotuning
12-03-2013, 17:51
Потім з hex я помітив, що файл не був? ori, але mod
ги, мій файл ?
frantik3
12-03-2013, 21:06
поштовий файл, який ви читаєте
msport (exil77grande)
13-03-2013, 00:00
ваш файл орі ? як це ?
файл ori є в базі даних, ви можете вставляти посилання, не потрібно прикріпити інший файл орі.
pinotuning
13-03-2013, 00:34
файл ori є в базі даних, ви можете вставляти посилання, не потрібно прикріпити інший файл орі.
я не розумію, чому? ви видалили файли !! я не можу завантажити файли бази даних, навіть якщо я поставлю посилання
я не можу не знати, якщо цей файл ? те ж саме! якщо ви добре виглядати з цієї ardware і програмного забезпечення є кілька файлів і не
все одно !! відрізняються контрольні суми і не тільки !!
pinotuning
13-03-2013, 00:46
у будь-якому разі я, напевно, зіпсував файл, який я відправив не оригінал
sportknight
13-03-2013, 10:05
ваш файл орі ? як це ?
файл, який ви поставили, був змінений з egr off...звичайно, cecksum ? відрізняється
sportknight
13-03-2013, 10:25
ось мій оригінальний файл,насправді невеликий біт інакше c'? але, що це??
я думав якийсь scodifica
msport (exil77grande)
13-03-2013, 15:24
після прочитання, що там був тільки один біт змінено, я відразу подумав, що це-біт, щоб виключити dpf, але насправді, не так і не знаю, що це таке,я б сказав, що, може бути, вони думали, що ви зробили booh,спробуйте покласти файл повністю винищені.
ось мій оригінальний файл,насправді невеликий біт інакше c'? але, що це??
я думав якийсь scodifica
що ви сказали,файл nn ? як мама, мати, і титан бачить його як мод.
sportknight
13-03-2013, 17:18
тоді,домкрат, використовуваний була не зворушена,з карткою, не той біт оригінал, але, перепризначений не йшов,щоб отримати його початку, хто мене зробив, він повинен був зробити зіставленні на моїй