Прагляд Поўнай Версіі : першыя крокі
darksoulbreaker
11-03-2013, 16:33
Вітаю ўсіх. :D:D
Я пачатковец на форуме, і я хацеў бы спытаць вас парады аб свеце rimappature.
я, як я ўжо пісаў на тэму прэзентацыя я купіў дыягностыкі autocom і mpps v12.
я хацеў бы ведаць, на якія рызыкі я іду ў супроць для rimappature і якія праграмы выкарыстоўваць.
загадзя дзякуй за адказы. :):)
Перайсці сустрэча ў так шмат непрыемнасцяў і праблем, з чаго пачаць ? вельмі цяжка, асабліва, калі вы не кіраўніцтва, што варта, і раіць, вы зрабілі дзве пакупкі, калі яны працуюць правільна! вядома кашмар тых, хто пачынаецца, але, запэўніваю вас, што ? страх тых, хто робіць гэта для судоў, і ўжо даўно ? блакавання ecu, у запісу.
Затым майстэрства заключаецца ў захоўваць спакой і справіцца з сітуацыяй,.... увесь вопыт і веды справіцца з сітуацыяй, бярэ на сябе толькі з часам, lavorandoci і блакуе эбу!!!!(вучацца), часам трэба нават блакаваць іх, у адваротным выпадку густ, што c'?!
як можа здарыцца, каб незваротна пашкодзіць іх, тыпу, у той час як вы адкрываеце ecu, каб прачытаць па bdm каго-то ? capitatato, што тады не з'ехалі, больш аўтамабіляў.
што пакуль ? аўтамабіль вы ідзяце ў узломам, вы бераце іншы ecu, і далей... але потым, калі ? машына р? больш складанымі з'яўляюцца непрыемнасцяў.
вам рэкамендую пачаць з edc15c2 тыпу fit-брава, першая серыя - альфа 156 - (2), а затым перайсці да edc15c7 (euro3) ? так далей... bosch з'яўляюцца найбольш просты, так як для чытання, так і для карт, якія маюць рэальную каштоўнасць і проста выявіць.
акрамя таго, што вы купілі, вам парада добры праграміст з экскурсійнае памяці і bdm.
на edc 15 з mpps не павінны мець ніякіх праблем соне самых простых машынак і mpps ідзе да вялікай, mpps вы ? даказана дастаткова надзейна нават на edc 16
? мне асабіста-небудзь, або па тых ці іншых прычынах мяне ен заблякаваны.
іншы інструмент у сіле ? pro mag вельмі добра на edc16 і simens ford, хоць у некаторых выпадках не хочуць ведаць, каб працаваць у k-line.
інструмент ідэальна падыходзіць на 100% не існуе, арыгінал і кітай...як калег, а таксама арыгінальныя сродкі ў іх былі праблемы.
pi? або менш сітуацыя ? гэта ў поспехі і ў**** на кітоў!!
р? абсталявання вы можаце знайсці тут, у краме форуму, якія заўседы будуць гарантаваныя, і вы атрымаеце сэрвіснае абслугоўванне.
carmat70
11-03-2013, 17:22
Рызыкі, як сказаў Якаў, з-за вугла, і складаюцца ў блоку эбу.
Праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць для адлюстравання шмат : Тытан, winols і т. д, залежыць ад вас.
Па мне winols ? pi? складаны, але ? нават тое, што робіць вас пі? разважаць на пошук, карты, іншыя выкарыстоўваюць драйверы gi? гатовыя, якія не заўседы з'яўляюцца правільнымі.
Прывітанне
darksoulbreaker
11-03-2013, 17:29
Прывітанне Якава і дзякуй, што адказалі мне.
Такім чынам, ад таго, што я зразумеў ? доўжыцца х перапрызначыць...я чытаю спіс аўтамабіляў ? можна перапрызначыць я набыў mpps v12, думаючы, што прагулка ей.
будучы прыватнай, я думаю, што мне будзе цяжка знайсці аўтамабіль, каб выканаць адлюстраванне, x? я магу паспрабаваць на 2 маіх аўто, якія ў мяне есць:fiat 500 1.4 16v 100hp і megane 1.5 dci.
не s? s? можна зрабіць cn тое, што я я.
sportknight
11-03-2013, 17:29
калі я пачаў, я,я пачаў з гала-1260,ты mpps і gi? вы далей...
вы купілі, а таксама добры дыягназ,яшчэ лепш
звычайна edc15 і 16 групы fiat і vw робяць легка і таксама легка апрацоўваць
калі вы выкарыстоўваеце ecm titanium з драйверамі ў вас ужо? добрыя рэкамендацыі,то есць а працэнты, якія выкарыстоўваюць трохі усе, каб пачаць,калі вы хочаце што-то partocolare мы павінны разважаць толькі
вам савет, трэба купіць bdm чаму? калі блокі есць edc16 або трэба зрабіць marelli, па меншай меры, вы пакрытыя
для edc15, а з bootmode вы павінны вырашыць большасці выпадкаў
пасля таго, як гэтыя рэчы неабходна прыняць, праграміст(тое, што я раблю я)
тады, магчыма, вы праходзіце ў паслядоўных/kjtag/bdm-й? сур'езных...
fiat 500 ? fattible яе? вядома, не ? машына для хлопчыка, першыя крокі, з mpps вы можаце зрабіць гэта ? працэдура р? складаная для аднаго, які пачынаецца, megane вы павінны ўбачыць, што ecu мантуе ? у любым выпадку, каб ісці бяспечна, вы павінны зрабіць яе ў bdm, аб тым, што аўтамабіль вы сутыкнецеся з рознымі праблемамі пасля запісу ў паслядоўны порт, адзін з пі? яркіх ? страта кадоўкі фарсунак, знайсці адзін у вашай вобласці, якая ўжо мае вопыт і спытаеце, калі вам з рукі, па крайняй меры, на вашы машыны... нават калі я бачу, дурніца... людзі ? р? раўнаваць гэта рамяство і робіць добра.
ты пескара, ці былі вы мае зоны, я б наогул з задавальненнем руку, каб зразумець, p? у гэтым свеце вельмі складана ? перш за ўсе, не забывайце, што докі з нас жыве, робячы квэст
я памыліўся і апублікаваў, і я не магу больш рэдагаваць пост ўвесь час тут.....
я ўжо казаў не забывайце, што многія з нас жывуць, робячы гэта рамяство і ўкладваюць грошы, робячы навучальныя курсы і купляючы абсталяванне афіцэраў, так што не перажывайце, калі многія людзі nin есць жаданне падзяліцца сваімі сакрэтамі гандлю!
darksoulbreaker
11-03-2013, 17:40
у раенах, мае нікога не ведаю, таму мне трэба ўладзіць самастойна.
darksoulbreaker
11-03-2013, 17:42
нона...я ў сутнасці nn мяне, я бяру xk? s? што мы sn людзей есць кампанія, з такой працы, а я хачу толькі даведацца, xk? мне падабаецца важдацца...
хто хоча мне дапамагчы бэн ne sar? вельмі рады.
я не хачу, ne канфліктаў cn ніхто не выкрасці на працы няма.:D
leandro89
11-03-2013, 19:19
прывітанне darksoulbreaker, я новы на форуме, я таксама пачаў з mpps, і я павінен сказаць, што вынікі былі добрымі, на шчасце, ні эбу заблакаваны, тым часам чытайце машыне есць даследаванні, атрымаць парады цюй? і, апрацоўваць карты і выдайце хто-то цябе дар? безумоўна, адказаць, калі вы няправільна або няма.
darksoulbreaker
11-03-2013, 20:53
Дзе я магу знайсці тлумачэння, як выкарыстоўваць ecm2001, mpps, і, як рэдагаваць файлы, якія я чытаю??
leandro89
11-03-2013, 21:05
mpps ? даволі простая ў выкарыстанні нават, чаму? залежыць некаторыя машыны вы ад "парады" паглядзець некаторыя bmw, якія вы павінны запісаць іх у 14volt.
ecm2001 не ведаю, калі на форуме есць? які-то гід, але лепшае, што можна зрабіць ? узяць карту залатых і мод і ўбачыць адрозненні cos? пачынаю разумець, як гэта працуе, пасля таго, як вы атрымаеце файл ori зрабіце вашыя змены і вы шукаеце свае меркаванне ў форуме.
або іншае рашэнне вы зробіце, вядома.
у раенах, мае нікога не ведаю, таму мне трэба ўладзіць самастойна.
глядзець вы выпадкова не ў патрэбным месцы, ўскладзеных на іх, і звяжыцеся з нашымі адміністратарамі, не могуць даць вам усе неабходнае, x intrapendere тое, што хочаш:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
darksoulbreaker
11-03-2013, 21:39
як я магу зразумець, што тып эбу я наперадзе?
як я магу зразумець, што тып эбу я наперадзе?
улічваючы, што ты казаў mpps ? вельмі проста, калі вы робіце код кажа вам, які тып эбу мантуе..але, будзьце ўважлівыя, не прымайце ўсе за чыстую манету xch? часам дае няправільныя дадзеныя а з нумарам sw ecu-амаль заўседы ў сеткі, знаходзіцеся на тып ecu ў спалучэнні.
Прывітанне, я таксама першакурснік, і я ўжо? зрабілі некалькі пытанняў аб гэтым свеце, і я магу гарантаваць, што c'? сапраўды людзі добра разбіраюцца тут. Ад аднаго погляду на мае абмеркавання і вы атрымаеце некаторыя навіны ў pi? дзякуючы прафесіяналам, якія я ўжо? адказаў.
Каманду электроніка
12-03-2013, 08:32
Форум дае адной рукой, а не сутыкненне і тым менш красці працы!!! Вы ведаеце, упэўнены, што, калі хто-то можа дасць табе' рука вельмі ахвотна!!!!
ecucilacunta
12-03-2013, 09:33
Прывітанне, я таксама пачатковец.
я з galletto 2 , autocom cdp+, dcm, базы дадзеных, і т. д ..
Я хацеў бы ведаць адну рэч, для bdm мне трэба, каб сіла дзіма ці я магу выкарыстаць яго нават без? У edc16, які манціруе джып, даюць некаторыя праблемы, у прыватнасці?
Каманду электроніка
12-03-2013, 09:47
Упэўнены, што вы для bdm патрэбен дзіма, без цябе было б зрабіць усе цяжка і немагчыма з непрыемных наступстваў, на мой погляд!!!
ecucilacunta
12-03-2013, 09:58
не маглі б вы накіраваць мяне на нейкі прадукт?
Каманду электроніка
12-03-2013, 10:19
Выглядае добра ці дрэнна прадукты для bdm яны ўсе добрыя Parlabdo edc 16!!! Савет, які я даю вам, гэта пайсці і паглядзець анлайн краме гэтага сайта і, магчыма, пазмагацца з імі за куплю, добры і выдаткаў, як nn празмерна!
darksoulbreaker
12-03-2013, 10:49
але s? купіць galletto 2, я павінен купіць таксама bdm?(ад таго, што я зразумеў, я думаю, што пеўнік твар, нават тое, што робіць bdm)
Каманду электроніка
12-03-2013, 11:09
Глядзіце не сон разбіраецца на kloni, але я думаю, што можа гэта зрабіць, нават Пеўнік V2!!! Я паўтараю вам паглядзець усе аб он-лайн краме, і, калі вы нам што-тое, што тут вам і " зразумела вы можаце звязацца непасрэдна з іх!!! :)
sportknight
12-03-2013, 11:17
пеўнік таксама bdm, але вы павінны быць пашанцавала, чаму? часам не працуе модуль bdm
Каманду электроніка
12-03-2013, 11:32
Дзякуй за тлумачэнні Sportknight і сапраўды, гэта савет пакласціся на інтэрнэт-крама!!!
sportknight
12-03-2013, 11:46
gi?,тыя, інтэрнэт-краме, пратэставаны,з іншымі вы ідзяце трохі ў поспех!!!!
darksoulbreaker
12-03-2013, 11:51
Ааа...okok дзякуй х вашы адказы. :D
Каманду электроніка
12-03-2013, 12:17
gi?,тыя, інтэрнэт-краме, пратэставаны,з іншымі вы ідзяце трохі ў поспех!!!!
Цалкам згодны!!!
darksoulbreaker
12-03-2013, 12:34
што-то іншае...паміж пеўнік v2 і K-TAG, што ў адрозненне ад c і c'
gennantsub
12-03-2013, 15:12
гэтыя часы, магчыма, camparsi гэтых рэчаў, можа быць ? вельмі складана, калі дадаць той факт, што гэтыя інтэрфейсы знаходзяцца вакол, па вельмі даступнай цане ,гэта будзе пі? выступ за "t"?
нона...я ў сутнасці nn мяне, я бяру xk? s? што мы sn людзей есць кампанія, з такой працы, а я хачу толькі даведацца, xk? мне падабаецца важдацца...
хто хоча мне дапамагчы бэн ne sar? вельмі рады.
я не хачу, ne канфліктаў cn ніхто не выкрасці на працы няма.:D
sportknight
12-03-2013, 19:11
савет, які я даю ? праверыць і пераправерыць карту,нават калі вы ўпэўненыя ў...
приготовившего ў сваей вобласці, зрабіў блок кіравання, мой сябар, з bravo 1.9 120cv dpf
зрабіў толькі чып,аўтамабіль ішоў добра, але не так, як павінен быў,акрамя таго, кожны так хадзіў у recovery ціску паліва...мой сябар збіраўся замяніць помпа, каб вырашыць гэтую праблему,? прыйшоў да мяне, чаму? мы хацелі, каб зразумець, што яна зрабіла, гэта зарэгістраваны,я не вялікі спецыяліст, але, па крайняй меры, я хачу навучыцца...
у карце вялікі трэнер, я знайшоў памылку-я ніколі не думаў...
абмежавальнік ціску застаўся арыгінальны, а даў 5% ціску ў-ы? і, вядома, аўтамабілі былі праблемы...
на шчасце, усе атрымалася,вось толькі чаму? кажу табе,уважлівы да інтэрфейсу напружання,што і той іншы, але асабліва ўважлівыя да таго, што потым пакладзі пад машыну!!!
Добры дзень,---новы форум.... я хацеў бы рады, што я павінен забяспечыць, каб увайсці ў блок кіравання матацыкла....
Матацыкл у пытанні ? BMW R1200gs 2009 года ,мяне не цікавіць карта, або змяніць параметры рухавіка, мяне цікавіць толькі магчымасць выдаліць шпіена "service" і прачытаць памылкі блока кіравання, які выяўляе . Дзякуй усім за дапамогу, што вы перададзіце мне....
msport (exil77grande)
13-03-2013, 15:20
было б лепш, калі першы крокі з падзелу прэзентацыі і чытаць правілы.
Sorry....:або...прадстаўлены, і ложак з пастановай....
darksoulbreaker
13-03-2013, 20:52
Цот я хацеў бы купіць пеўнік v2, якое праграмнае забеспячэнне/апаратныя сродкі павінен прыняць??
msport (exil77grande)
14-03-2013, 07:45
певень v2 і hw і мае свой sw, то я не зусім разумею, што вы хочаце сказаць.
Цот я хацеў бы купіць пеўнік v2, якое праграмнае забеспячэнне/апаратныя сродкі павінен прыняць??
калі вы хочаце купіць певень для супастаўлення, вам трэба забеспячэнне права певень чытае і піша толькі.
darksoulbreaker
14-03-2013, 09:38
я чытаў, што есць шмат розных тыпаў абсталявання, v50/51/52/53 як вы думаеце, на якой я павінен ставіць плюс? пакупкі?
msport (exil77grande)
14-03-2013, 12:10
у онлайн краме форуму мы v48 блока цыліндраў, і гэта выдатна,калі вам трэба, вы можаце папрасіць info invindoci адзін *****.
darksoulbreaker
15-03-2013, 16:09
ок, выдатна.
гадзіну х? я хацеў бы мець інфармацыю аб тым, як чытаць і пісаць,у сэнсе: я свяжу пеўнік да машыны, я чытаю файл, то x? трэба змяніць..***** і з якім праграмным забеспячэннем?
c'? банк дадзеных, дзе можна знайсці арыгінальныя файлы з ecu? (я думаю, што цяпер я х сказаць, фігня), калі я іду ў sfacio аўтамабіляў і куплі ecu x мая машына, я магу, дайце нам доказы, а затым падключыце x тэст?
ок, выдатна.
гадзіну х? я хацеў бы мець інфармацыю аб тым, як чытаць і пісаць,у сэнсе: я свяжу пеўнік да машыны, я чытаю файл, то x? трэба змяніць..***** і з якім праграмным забеспячэннем?
c'? банк дадзеных, дзе можна знайсці арыгінальныя файлы з ecu? (я думаю, што цяпер я х сказаць, фігня), калі я іду ў sfacio аўтамабіляў і куплі ecu x мая машына, я магу, дайце нам доказы, а затым падключыце x тэст?
Хоць я пачатковец я адказваю за тое, што я даведаўся да гэтага часу. Інструменты (galletto, mpps etc) чытаць блокі кіравання, а таксама чытайце пра код, што вы d? абсталявання і праграмнага забеспячэння блокаў кіравання; на дадзены момант, калі інструмент вас чытае і піша, захоўваеце файл, змянілі яго з дапамогай праграмнага забеспячэння (тыпу Тытан) захавайце яго і напісаць.
Калі прыбор не счытвае эбу, але піша гэта толькі ўдаецца? прачытаць ідэнтыфікатары эбу і з дапамогай гэтага вызначце, на форуме зыходны файл, што ты не мог чытаць непасрэдна з аўтамабіля, змянілі, як і вышэй, захавайце яго і дадайце.
Калі блок кіравання ідзе ў блок запісу, адрываецца і вы перапланаваць ў BDM. У тэорыі (вельмі дробныя) крокі павінны быць гэтыя.
ніхто не можаце мне дапамагчы?? гл. вышэй...:)