КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Дапамога для DPF Альфа 159

eismann
10-03-2013, 20:13
Добры вечар усім, я іду прама ў кропку

Такім чынам, сення я павінен быў праверыць 159 2.4 сваяка....машына не v? ну, ен кажа, што ен звярнуўся з механікам, які кажа, што яго defappata але тут будзе прыгожа....

Карту ? арыгінал, не мае пісанняў! дыягназ DPF, аказваецца, прыгожы, актыўны, столькі бетону і інш, адзінае ? датчык дыферэнцыяльнага ціску, маркіроўка 0, я f? думаю, што DPF быў сапраўды выдалены....
.....але як яны гэта рабілі, не дапускайце ўключэння анамалія???????
.....што сумясцілі гэта машына?????

На наступным тыдні мы на палубе, і мы ўбачым, p? выходзіць, між тым, мне патрэбны ваш дасведчаны погляд!

giarras
10-03-2013, 20:24
паштовы файл, загружаны з машыны.

carlo abarth
10-03-2013, 20:32
выдалены не толькі фізічна ...... 90%!!і ecu???

sportknight
10-03-2013, 21:10
па-мойму я толькі бялізну...

eismann
10-03-2013, 21:50
я магу запэўніць вас, што ? арыгінальная карта, але тое, што мне здаецца дзіўным ? як яны гэта рабілі, каб не даць ім уключыць індыкатар, не ўплываючы на карце....gi? я думаю, pasrtocchi з электраабсталяванне....ЎЗДЫХ

sportknight
10-03-2013, 22:09
ен паклаў стужку на індыкатар uashuashua

sportknight
10-03-2013, 22:11
а калі дзіркі толькі таму, cos?,я скажу вам, чаму? гэта рабіў мой механік

frantik3
10-03-2013, 22:37
fap перфараваная ці корпус ачышчана без выдалення электроннага кіравання!!!!

pinotuning
10-03-2013, 23:16
Добры вечар усім, я іду прама ў кропку

Такім чынам, сення я павінен быў праверыць 159 2.4 сваяка....машына не v? ну, ен кажа, што ен звярнуўся з механікам, які кажа, што яго defappata але тут будзе прыгожа....

Карту ? арыгінал, не мае пісанняў! дыягназ DPF, аказваецца, прыгожы, актыўны, столькі бетону і інш, адзінае ? датчык дыферэнцыяльнага ціску, маркіроўка 0, я f? думаю, што DPF быў сапраўды выдалены....
.....але як яны гэта рабілі, не дапускайце ўключэння анамалія???????
.....што сумясцілі гэта машына?????

На наступным тыдні мы на палубе, і мы ўбачым, p? выходзіць, між тым, мне патрэбны ваш дасведчаны погляд!
у любым выпадку, я цябе на ўвазе, што калі файл запісваецца ў bdm вы ніколі не зможаце праверыць, ці дыягназ, калі былі зробленыя пісанні !!
лічыльнік ідзі наперад, толькі калі эбу запісваецца obd !! я не кажу, што гэта ваш выпадак, але тым не менш
можа быць

sportknight
10-03-2013, 23:35
упэўнены, што той, хто адкрывае edc16 ў 159 яе з bdm ? вар'ят....

гэтыя амаль адзначаеце, а таксама з elm uhasuhsahu

pinotuning
10-03-2013, 23:49

то я быў бы вар'ятам, калі адкрываю яго, каб зрабіць Рэзервовую копію !! але калі ласка !!!
перш чым пісаць ерась, падумайце !!

sportknight
10-03-2013, 23:54
я не зраблю гэта, - пі? што яшчэ чаму? рэзервовага капіявання для гэтых блокаў кіравання, калі яны знаходзяцца ў сеткі...
акрамя таго, вельмі цяжка заблакаваць
калі вы кажаце мне bmw напрыклад даю рацыю, але на альфа 159-брава-каляровасці і г. д., я бачу, як марна

і нават калі вы кажаце мне лічыльнік,я вам скажу, а то гарантыя губляе сілу, калі заўважаюць, што эбу ? была адкрыта...так што..

ужо вядома, кожны з іх ? ****** думаць, як ен хоча,можа быць, я вар'ят, каб не адкрыць іх, маючы bdm..

pinotuning
11-03-2013, 00:14
калі адкрыць блок кіравання і, калі n? прыкметна і відавочна, што вы губляеце гарантыю !! затым ты скалы, што ў сеткі знаходзіцеся рэзервовыя копіі !!!
брава !! у любым выпадку я меў на ўвазе, edc16, як правіла, і, тым не менш кожны з іх мае свае ідэі

legendaryslave
11-03-2013, 00:31

вочы, што есць edc 16, што не можа быць напісана serial ke зрабіць ?

legendaryslave
11-03-2013, 00:32
вочы, што есць edc 16, што не можа быць напісана serial ke зрабіць ?
выбачайце карэкцыя не можа быць прачытана

марка
11-03-2013, 08:02
калі, можа быць, месца на карце, мы ведаем сее-тое

eismann
11-03-2013, 09:21
Я s? што зноў я не правоў для таго, каб загрузіць файл..***** unque, хлопцы, не ўпэўнены, неасцярожных, файл ? першапачаткова, можа быць, калі я магу upparlo на некаторыя сервера доступу для файлаў, зараз я вам пакажу, але не паставіў толькі руку на агонь, а таксама мячы паставіў, запэўніваю вас, што ecu не ? чапала....

Тое, што мяне дзівіць ? менавіта гэта....таксама ачыстка dpf, 159 пасля 400/500 км загараецца кантрольная лямпа рухавіка (я кажу з вопыту, зрабіў), то тут можа быць, што яны толькі бялізну DPF? ці есць іншыя метады?

Дыягназ, аднак, аказваецца, "нізкі Сігнал, фільтр часціц сажы" гэтая анамалія павінна прымусіць уключыць індыкатар....чаму? тут няма???

Калі я іду на навобмацак эбу, што я мог чакаць?

giarras
11-03-2013, 09:56
Я s? што зноў я не правоў для таго, каб загрузіць файл..***** unque, хлопцы, не ўпэўнены, неасцярожных, файл ? першапачаткова, можа быць, калі я магу upparlo на некаторыя сервера доступу для файлаў, зараз я вам пакажу, але не паставіў толькі руку на агонь, а таксама мячы паставіў, запэўніваю вас, што ecu не ? чапала....

Тое, што мяне дзівіць ? менавіта гэта....таксама ачыстка dpf, 159 пасля 400/500 км загараецца кантрольная лямпа рухавіка (я кажу з вопыту, зрабіў), то тут можа быць, што яны толькі бялізну DPF? ці есць іншыя метады?

Дыягназ, аднак, аказваецца, "нізкі Сігнал, фільтр часціц сажы" гэтая анамалія павінна прымусіць уключыць індыкатар....чаму? тут няма???

Калі я іду на навобмацак эбу, што я мог чакаць?

глядзіце, што размяшчаць не патрабуецца privileggio,вы можаце размясціць tanquillamente файла ? было першае, што я прапанаваў.

giarras
11-03-2013, 10:02
вы праверылі, калі яны паклалі некалькі відаў эмулятар,некаторыя-не працуюць наогул, не робяць ўключыць не шпіен, але працягваюць рабіць бетону

eismann
11-03-2013, 10:28
Няма скрыначцы, дыягназ аказваецца ціск датчыка 0, але забіваюць у 99%! маг.....

Файл ? у дадатку, але, паўтараю, што ? крычы.....

Прабачце, я заблытаўся, было для спампаваць, якія служылі msg.....vabb

gennantsub
11-03-2013, 12:04
у бд павінны таксама стаяць гадзіну, каб прачытаць, калі не ведае, то яго ідзе ў BDM, што закон на працягу некалькіх хвілін ,ці заўседы ? зручна разбіраць
я не зраблю гэта, - пі? што яшчэ чаму? рэзервовага капіявання для гэтых блокаў кіравання, калі яны знаходзяцца ў сеткі...
акрамя таго, вельмі цяжка заблакаваць
калі вы кажаце мне bmw напрыклад даю рацыю, але на альфа 159-брава-каляровасці і г. д., я бачу, як марна

і нават калі вы кажаце мне лічыльнік,я вам скажу, а то гарантыя губляе сілу, калі заўважаюць, што эбу ? была адкрыта...так што..

ужо вядома, кожны з іх ? ****** думаць, як ен хоча,можа быць, я вар'ят, каб не адкрыць іх, маючы bdm..

sportknight
11-03-2013, 12:55
выбачайце карэкцыя не можа быць прачытана

be, вядома, на тых, перайдзіце bdm ;)

паміж зняць эбу,адкрыць яе і прачытаць,зноў закрыць і сабраць яго, калі яны ідуць у любым выпадку гэтыя 30 хвілін і больш...

eismann
11-03-2013, 22:43
Тое, што я падняў машыну на мосце сення, што я знайшоў крыху часу, і машына аднаўляе ўвесь час...

Пасля гэтага DPF ? апусцелі цалкам, датчыкі ціску звязаныя, як датчык тэмпературы....і есць банкі!!!!

Я б думаць, што сапраўды яны знялі індыкатар recovery!!!!!

Але, магчыма, калі я яго пішу, рызыка таго, што вы incasini што-то, відаць, што ўжо? вы, я ведаю, весела, добра, добра на электраабсталяванне?

gennantsub
11-03-2013, 23:19
што яны знялі індыкатар recovery таксама можа быць, што ўсе-ткі аўто павінна пайсці не так, файл я не бачыў(у мяне яшчэ няма правоў для загрузкі), але пры яго зараджае адзін defappato да ок не можаце, што палепшыць сітуацыю
Тое, што я падняў машыну на мосце сення, што я знайшоў крыху часу, і машына аднаўляе ўвесь час...

Пасля гэтага DPF ? апусцелі цалкам, датчыкі ціску звязаныя, як датчык тэмпературы....і есць банкі!!!!

Я б думаць, што сапраўды яны знялі індыкатар recovery!!!!!

Але, магчыма, калі я яго пішу, рызыка таго, што вы incasini што-то, відаць, што ўжо? вы, я ведаю, весела, добра, добра на электраабсталяванне?

sportknight
11-03-2013, 23:43
я б не хацеў, што яны знялі лямпачку за карціну...

sportknight
11-03-2013, 23:49
а па-мойму вы падключыце яго спакойна, асабліва калі ў эбу ? арыгінал

legendaryslave
12-03-2013, 00:02
нават калі там і шпіен у дыягностыцы мець зносіны памылка

alfajtd
12-03-2013, 08:26
Ад ecu памылкі зрабіце sfappatura і далей....

ідэальна было б пакласці трубку прама.... апусцелі стварае патокі нелінейныя ў выхлопную...

Каманду электроніка
12-03-2013, 09:05
Паглядзіце на мяне і адбылося, што некалькі падобны!!! Я праверыў усе, і больш быў nastra карціну!!! Паглядзець, што ў галаве!!! Якасць, якое яму зрабілі, плаціць за файл defappato ен цябе!!!!

dvdtuning
12-03-2013, 14:13
Файл ? першапачаткова, паспрабуйце ўключыць запальванне і паглядзець, калі гарыць кантрольная лямпа рухавіка...калі ен не ўключаецца ? была падрабіць.

eismann
17-03-2013, 18:22
Вы хочаце ведаць, як ? туды ў канчатковым выніку?

магіі heroes
17-03-2013, 20:14

mah, не ? праўда, нават гэта, у адрозненне ад? чакаць гадзіну чытання з пэўнымі паслядоўнымі, калі ў вас есць manualit? зрабіце спачатку адкрыць ECU і чытаць па BDM.
па крайняй меры, c'? таксама адна перавага-back up поўны пу? заўседы спатрэбіцца :-) тады, магчыма, вы таксама можаце пісаць у паслядоўны..

трэба параўнаць два файла, арыентацыі і мод, каб убачыць, калі ? выдалены DPF, правільна, пу? нават быць, што гэта быў толькі мыць фільтр і лямпа не гарыць, але ў гэтым выпадку вырабіць застаюцца

frantik3
17-03-2013, 20:22
буду чакаць 50 хвілін, каб прачытаць, у цяперашні час я адкрываю-чытаю і пішу, і я, і я ў тым ліку рэзервовага капіявання))))))))

eismann
17-03-2013, 20:46
трэба параўнаць два файла, арыентацыі і мод, каб убачыць, калі ? выдалены DPF, правільна, пу? нават быць, што гэта быў толькі мыць фільтр і лямпа не гарыць, але ў гэтым выпадку вырабіць застаюцца

Калі б я прачытаў усе 3d ты зразумеў, што DPF была поўнасцю ачышчана....і бартавы кампутар зменены, каб уключыць індыкатар, блок кіравання быў арыгінал!