КПК

Перегляд Повної Версії : комплект упорскування води та метанолу

gennantsub
10-03-2013, 00:15
я чув ці комплекти ,але хотілося б почути думки тих, хто змонтував :)
я завжди був зачарований ідеєю цих комплектів типу NOS, які дають цьому додаткові потужності,як у фільмі "КОБРА", коли Сталлоне тисне на кнопку, і його mercury monterey 1951 злітає :D
ne paliamo ? ;)

манро
10-03-2013, 00:56
на що verresti встановити? дизель, бензин? пам'ятайте, що вводять воду і метанол не має той же ефект, як і ніс....
це система, яка служить для підтримки робочої температури двигуна під контролем, коли ви натиснете veeery "l?" з державами...так що у вас не ефект "екстра влада", скажімо, раптовий і прямий, як закис азоту.....

cicciogsr
10-03-2013, 12:25
я додав би, що стає необхідним, коли тиск наддуву стосуються зірок... типу в автомобіль для гонок на 1300 м

gennantsub
10-03-2013, 13:48

на що verresti встановити? дизель, бензин? пам'ятайте, що вводять воду і метанол не має той же ефект, як і ніс....
це система, яка служить для підтримки робочої температури двигуна під контролем, коли ви натиснете veeery "l?" з державами...так що у вас не ефект "екстра влада", скажімо, раптовий і прямий, як закис азоту.....

luigigtc
14-03-2013, 15:58
мені здається, що тренер, що не пам'ятаю назви, використовується це рішення, назвавши її acquamist, я правильно пам'ятаю?

SandroMarciano
14-03-2013, 23:36
Acquamist ? марка цих об'єктів

luigigtc
15-03-2013, 12:08
і якщо я правильно пам'ятаю, збільшення макс продуктивності на 20%, а в тих, з турбонаддувом вводиться тільки води для підтримки температури двигуна, pi? низьких, забезпечуючи гарне affiidabilit

LucaGT
19-03-2013, 14:54
Привіт, хлопці,

я використовував Aquamist System 2d в моїй Точці GT.
Суміш 50%-50%.

Я використав, щоб bassare температури вихлопних газів і, щоб мати кращий згоряння.

З упорскуванням води ви можете bassare або температура всмоктування (монтаж інжектор найближчим al'інтеркулер можливо), або abbasare температура вихлопних газів(встановивши її на більш наближений до метелик).
Можна, звичайно, змінюватись.

Інший ефект і збільшення компресії в циліндрі, тому що вода не може бути comprimata.

CiccioBr
19-03-2013, 15:39
Привіт LucaGT, у вас є додаткова інформація? Типу фото, відео, тощо зміни і переваги, якщо у вас встановлені термометри і т.д. і т.п.? Випробування владою???
Дякую

LucaGT
19-03-2013, 15:53
Привіт Ciccio,

Фото не у мене.
Якщо немає і нічого не більша від spieghare. У мене встановлений інжектор 30 см до дросельної заслінки.
З системою 2d-Aquamist у вас є датчик тиску з тут система спрацьовує. Потім, на основі duty cycle клапанів буде inietatto суміш.

Це і система "важко", є нормальна система, тільки перемикач. Інжектор відкрито після проходження тиск регулювати.

Потужність я мав у готелі, тільки з системою уприскування води. І що з цієї панелі ви можете піти вище тиск, температура,...
Припустимо, що суміш між упорскування води та інших modification тому ефект.

CiccioBr
19-03-2013, 17:07
Привіт Ciccio,

Фото не у мене.
Якщо немає і нічого не більша від spieghare. У мене встановлений інжектор 30 см до дросельної заслінки.
З системою 2d-Aquamist у вас є датчик тиску з тут система спрацьовує. Потім, на основі duty cycle клапанів буде inietatto суміш.

Це і система "важко", є нормальна система, тільки перемикач. Інжектор відкрито після проходження тиск регулювати.

Потужність я мав у готелі, тільки з системою уприскування води. І що з цієї панелі ви можете піти вище тиск, температура,...
Припустимо, що суміш між упорскування води та інших modification тому ефект.

Спасибі, Цибулі,
? від років, що я дотримуюся цієї системи (коли говорив на якийсь сайт американський), але, на жаль, я ніколи не добрався, щоб випробувати його на моїй шкірі....
А ? цікаво, як змінити, єдине, що я ще не зрозумів ? якщо ці частинки води довго йти, руйнуючи що-небудь в камеру згоряння...

LucaGT
19-03-2013, 18:43
Люди, які знаю я до сих пір не було проблем в номер, а, швидше, навіть, у вас немає залишків всередині(не знаю, як ви chiame technicamente на російську).

Тут посилання на сторінки німецької як встановила його ін'єкції acqau DIY:
http://www.fiat-uno-forever.de/Technik/waes.html

Я, однак, monterei інжектор безпосередньо на труби, senze використанні такої трубки.
Дійсно, якщо ви користуєтеся для abbasare температури die вихлопних газів в monterei безпосередньо на тіло farafallato.

minijuri
05-04-2013, 10:52
вода не заподіює шкоди, чому? всередині там поставити кран, але той, дистильованої , cio? не вистачає мінералів та ін .

Деякий час тому я хотів поставити його на моїй машині , проблема ? що ? правда, що температура опускається нормально , але при збільшенні тиску і паливної smagrisce , так що треба підправити карту . І поки все ок ,

потім, щоб? коли закінчується суміш, як ви поклали карту попереднього ? ? важко зробити подвійне відображення на ecu , так що треба міняти ecu правильно ?

також
06-04-2013, 09:11
вода не заподіює шкоди, чому? всередині там поставити кран, але той, дистильованої , cio? не вистачає мінералів та ін .

Деякий час тому я хотів поставити його на моїй машині , проблема ? що ? правда, що температура опускається нормально , але при збільшенні тиску і паливної smagrisce , так що треба підправити карту . І поки все ок ,

потім, щоб? коли закінчується суміш, як ви поклали карту попереднього ? ? важко зробити подвійне відображення на ecu , так що треба міняти ecu правильно ?

на edc15 можна поставити перемикач у перемикач, який дозволяє змінювати карту! АЛЕ ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ ЦЕ НА EDC 16.

minijuri
06-04-2013, 13:08
я edc 15 siemens ems2 , я б ви сказали, люб'язно, як я можу це зробити ? В лічку або куди хочете ви, велике спасибі .

minijuri
06-04-2013, 13:10
зміна eprom з великий подвійний ?

LucaGT
06-04-2013, 23:00
Від мене iniezine був включений в 0.8 бар.
Навіть їх, а потім чіпала карту.
Якщо я ще й суміш не tiravo більше :D
Або я намагався залишитися нижче 0.8 бар.

minijuri
07-04-2013, 13:32
у зрозумів, зрозумів , навіть, як ви говорите ? дуже можливо , що я знайшов eprom моєї машини, щоб робити експерименти , я хочу поставити eprom паралельно на інший , з силами в моїй команді . Cio? автомобіль вимкнений, я вирішу, який eprom їжа і те, яка з двох карт , за допомогою комутатора

в ecu ? edc 15

minijuri
07-04-2013, 13:35
пу? працювати ?

SandroMarciano
08-04-2013, 08:03
На edc 15 ви могли б змінити відображення ростуть EPROM особливого містив 2 aloentech якщо я не пам'ятаю погано, але вона втрачала можливість? написати ECU серійний.
У будь-якому випадку, коли закінчується вода, не є cos? стільки проблем, просто не робити тривалих затяжок,... двигун, дизель не страждає від smagrimenti!

minijuri
08-04-2013, 08:41

SandroMarciano
08-04-2013, 09:22
ОК, але спочатку ти edc15, і цей ECU ? використовується тільки на дизельних двигунах...

minijuri
08-04-2013, 13:22
дев'ятий мій ? siemens ems2 edc 15 мені сказали, що edc 15

gennantsub
10-04-2013, 13:30
я знайшов ці фотографії, якщо вони можуть вплинути на 35883589
Привіт LucaGT, у вас є додаткова інформація? Типу фото, відео, тощо зміни і переваги, якщо у вас встановлені термометри і т.д. і т.п.? Випробування владою???
Дякую

манро
15-04-2013, 23:21

манро
15-04-2013, 23:24

cattivik
15-04-2013, 23:47
Привіт, хлопці,

я використовував Aquamist System 2d в моїй Точці GT.
Суміш 50%-50%.

Я використав, щоб bassare температури вихлопних газів і, щоб мати кращий згоряння.

З упорскуванням води ви можете bassare або температура всмоктування (монтаж інжектор найближчим al'інтеркулер можливо), або abbasare температура вихлопних газів(встановивши її на більш наближений до метелик).
Можна, звичайно, змінюватись.

Інший ефект і збільшення компресії в циліндрі, тому що вода не може бути comprimata.

Я використовую ці комплекти з 2006 року, і я повинен сказати, що вони відмінні!
Єдиний недолік, який мають каністри часто маленькі і, отже, часто потрібно поповнювати, навіть якщо прямо зараз використовую їх в моїй конфігурації, що дозволяє мені, щоб тривати повний води.
Кращий спосіб ? позиціонувати механічний інжектор на 10 см від впускного колектора намагаюся використовувати вугільно-й? звільнення на використання. Для того щоб краще використовувати такий комплект я використовую реле тиску cn, де я вирішую, мінімальний тиск в turbo, що робить управління і всі системи то їжу, наприклад, під ключ, cn кнопку ON/OFF, щоб роззброїти систему, коли, а мені потрібно!
Переваги цієї системи в додаток, щоб підтримувати оптимальну робочу температуру вірт? тиск наддуву високих або критичних ефекту-кулі-пара на теплій стороні голівки блоку,cio? знімає шлак і відкладення з клапанів.

На дизель рекомендую 30% максимальний обсяг метанолу в повній каністрі. А? легко, навіть якщо ви вимкнете автомобіля, двигун продовжує працювати в режимі фінч? nn smaltisce всього метанол.

sighline
04-10-2013, 12:00
Прочитавши майже всі повідомлення, я не розумію, якщо це комплект і він сумісний з усіма турбодизель незалежно від типу ecu..

SandroMarciano
04-10-2013, 12:39
Прочитавши майже всі повідомлення, я не розумію, якщо це комплект і він сумісний з усіма турбодизель незалежно від типу ecu..

абсолютно, так? ? повністю незалежним дала ecu...

cattivik
05-10-2013, 11:36
звичайно... як і всі зміни мали значні зміни, але просто подумати, що його перше застосування автомобілі ? був на групі B, де c' було ще щеплення від грипу механіка або перші блоки управління............

Emanu88
18-10-2013, 01:30

anniver
08-03-2014, 19:52
Тому що вода,all підвищення температури пов'язано від вибуху бензину стає лазня від життя все кисню, що sovralimenta згоряння вже сталося від бензину