Перегляд Повної Версії : комплект упорскування води та метанолу
gennantsub
10-03-2013, 00:15
я чув ці комплекти ,але хотілося б почути думки тих, хто змонтував :)
я завжди був зачарований ідеєю цих комплектів типу NOS, які дають цьому додаткові потужності,як у фільмі "КОБРА", коли Сталлоне тисне на кнопку, і його mercury monterey 1951 злітає :D
ne paliamo ? ;)
на що verresti встановити? дизель, бензин? пам'ятайте, що вводять воду і метанол не має той же ефект, як і ніс....
це система, яка служить для підтримки робочої температури двигуна під контролем, коли ви натиснете veeery "l?" з державами...так що у вас не ефект "екстра влада", скажімо, раптовий і прямий, як закис азоту.....
cicciogsr
10-03-2013, 12:25
я додав би, що стає необхідним, коли тиск наддуву стосуються зірок... типу в автомобіль для гонок на 1300 м
gennantsub
10-03-2013, 13:48
на що verresti встановити? дизель, бензин? пам'ятайте, що вводять воду і метанол не має той же ефект, як і ніс....
це система, яка служить для підтримки робочої температури двигуна під контролем, коли ви натиснете veeery "l?" з державами...так що у вас не ефект "екстра влада", скажімо, раптовий і прямий, як закис азоту.....
luigigtc
14-03-2013, 15:58
мені здається, що тренер, що не пам'ятаю назви, використовується це рішення, назвавши її acquamist, я правильно пам'ятаю?
SandroMarciano
14-03-2013, 23:36
Acquamist ? марка цих об'єктів
luigigtc
15-03-2013, 12:08
і якщо я правильно пам'ятаю, збільшення макс продуктивності на 20%, а в тих, з турбонаддувом вводиться тільки води для підтримки температури двигуна, pi? низьких, забезпечуючи гарне affiidabilit
Привіт, хлопці,
я використовував Aquamist System 2d в моїй Точці GT.
Суміш 50%-50%.
Я використав, щоб bassare температури вихлопних газів і, щоб мати кращий згоряння.
З упорскуванням води ви можете bassare або температура всмоктування (монтаж інжектор найближчим al'інтеркулер можливо), або abbasare температура вихлопних газів(встановивши її на більш наближений до метелик).
Можна, звичайно, змінюватись.
Інший ефект і збільшення компресії в циліндрі, тому що вода не може бути comprimata.
CiccioBr
19-03-2013, 15:39
Привіт LucaGT, у вас є додаткова інформація? Типу фото, відео, тощо зміни і переваги, якщо у вас встановлені термометри і т.д. і т.п.? Випробування владою???
Дякую
Привіт Ciccio,
Фото не у мене.
Якщо немає і нічого не більша від spieghare. У мене встановлений інжектор 30 см до дросельної заслінки.
З системою 2d-Aquamist у вас є датчик тиску з тут система спрацьовує. Потім, на основі duty cycle клапанів буде inietatto суміш.
Це і система "важко", є нормальна система, тільки перемикач. Інжектор відкрито після проходження тиск регулювати.
Потужність я мав у готелі, тільки з системою уприскування води. І що з цієї панелі ви можете піти вище тиск, температура,...
Припустимо, що суміш між упорскування води та інших modification тому ефект.
CiccioBr
19-03-2013, 17:07
Привіт Ciccio,
Фото не у мене.
Якщо немає і нічого не більша від spieghare. У мене встановлений інжектор 30 см до дросельної заслінки.
З системою 2d-Aquamist у вас є датчик тиску з тут система спрацьовує. Потім, на основі duty cycle клапанів буде inietatto суміш.
Це і система "важко", є нормальна система, тільки перемикач. Інжектор відкрито після проходження тиск регулювати.
Потужність я мав у готелі, тільки з системою уприскування води. І що з цієї панелі ви можете піти вище тиск, температура,...
Припустимо, що суміш між упорскування води та інших modification тому ефект.
Спасибі, Цибулі,
? від років, що я дотримуюся цієї системи (коли говорив на якийсь сайт американський), але, на жаль, я ніколи не добрався, щоб випробувати його на моїй шкірі....
А ? цікаво, як змінити, єдине, що я ще не зрозумів ? якщо ці частинки води довго йти, руйнуючи що-небудь в камеру згоряння...
Люди, які знаю я до сих пір не було проблем в номер, а, швидше, навіть, у вас немає залишків всередині(не знаю, як ви chiame technicamente на російську).
Тут посилання на сторінки німецької як встановила його ін'єкції acqau DIY:
http://www.fiat-uno-forever.de/Technik/waes.html
Я, однак, monterei інжектор безпосередньо на труби, senze використанні такої трубки.
Дійсно, якщо ви користуєтеся для abbasare температури die вихлопних газів в monterei безпосередньо на тіло farafallato.
minijuri
05-04-2013, 10:52
вода не заподіює шкоди, чому? всередині там поставити кран, але той, дистильованої , cio? не вистачає мінералів та ін .
Деякий час тому я хотів поставити його на моїй машині , проблема ? що ? правда, що температура опускається нормально , але при збільшенні тиску і паливної smagrisce , так що треба підправити карту . І поки все ок ,
потім, щоб? коли закінчується суміш, як ви поклали карту попереднього ? ? важко зробити подвійне відображення на ecu , так що треба міняти ecu правильно ?
вода не заподіює шкоди, чому? всередині там поставити кран, але той, дистильованої , cio? не вистачає мінералів та ін .
Деякий час тому я хотів поставити його на моїй машині , проблема ? що ? правда, що температура опускається нормально , але при збільшенні тиску і паливної smagrisce , так що треба підправити карту . І поки все ок ,
потім, щоб? коли закінчується суміш, як ви поклали карту попереднього ? ? важко зробити подвійне відображення на ecu , так що треба міняти ecu правильно ?
на edc15 можна поставити перемикач у перемикач, який дозволяє змінювати карту! АЛЕ ВИ НЕ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ ЦЕ НА EDC 16.
minijuri
06-04-2013, 13:08
я edc 15 siemens ems2 , я б ви сказали, люб'язно, як я можу це зробити ? В лічку або куди хочете ви, велике спасибі .
minijuri
06-04-2013, 13:10
зміна eprom з великий подвійний ?
Від мене iniezine був включений в 0.8 бар.
Навіть їх, а потім чіпала карту.
Якщо я ще й суміш не tiravo більше :D
Або я намагався залишитися нижче 0.8 бар.
minijuri
07-04-2013, 13:32
у зрозумів, зрозумів , навіть, як ви говорите ? дуже можливо , що я знайшов eprom моєї машини, щоб робити експерименти , я хочу поставити eprom паралельно на інший , з силами в моїй команді . Cio? автомобіль вимкнений, я вирішу, який eprom їжа і те, яка з двох карт , за допомогою комутатора
в ecu ? edc 15
minijuri
07-04-2013, 13:35
пу? працювати ?
SandroMarciano
08-04-2013, 08:03
На edc 15 ви могли б змінити відображення ростуть EPROM особливого містив 2 aloentech якщо я не пам'ятаю погано, але вона втрачала можливість? написати ECU серійний.
У будь-якому випадку, коли закінчується вода, не є cos? стільки проблем, просто не робити тривалих затяжок,... двигун, дизель не страждає від smagrimenti!
minijuri
08-04-2013, 08:41
SandroMarciano
08-04-2013, 09:22
ОК, але спочатку ти edc15, і цей ECU ? використовується тільки на дизельних двигунах...
minijuri
08-04-2013, 13:22
дев'ятий мій ? siemens ems2 edc 15 мені сказали, що edc 15
gennantsub
10-04-2013, 13:30
я знайшов ці фотографії, якщо вони можуть вплинути на 35883589
Привіт LucaGT, у вас є додаткова інформація? Типу фото, відео, тощо зміни і переваги, якщо у вас встановлені термометри і т.д. і т.п.? Випробування владою???
Дякую
cattivik
15-04-2013, 23:47
Привіт, хлопці,
я використовував Aquamist System 2d в моїй Точці GT.
Суміш 50%-50%.
Я використав, щоб bassare температури вихлопних газів і, щоб мати кращий згоряння.
З упорскуванням води ви можете bassare або температура всмоктування (монтаж інжектор найближчим al'інтеркулер можливо), або abbasare температура вихлопних газів(встановивши її на більш наближений до метелик).
Можна, звичайно, змінюватись.
Інший ефект і збільшення компресії в циліндрі, тому що вода не може бути comprimata.
Я використовую ці комплекти з 2006 року, і я повинен сказати, що вони відмінні!
Єдиний недолік, який мають каністри часто маленькі і, отже, часто потрібно поповнювати, навіть якщо прямо зараз використовую їх в моїй конфігурації, що дозволяє мені, щоб тривати повний води.
Кращий спосіб ? позиціонувати механічний інжектор на 10 см від впускного колектора намагаюся використовувати вугільно-й? звільнення на використання. Для того щоб краще використовувати такий комплект я використовую реле тиску cn, де я вирішую, мінімальний тиск в turbo, що робить управління і всі системи то їжу, наприклад, під ключ, cn кнопку ON/OFF, щоб роззброїти систему, коли, а мені потрібно!
Переваги цієї системи в додаток, щоб підтримувати оптимальну робочу температуру вірт? тиск наддуву високих або критичних ефекту-кулі-пара на теплій стороні голівки блоку,cio? знімає шлак і відкладення з клапанів.
На дизель рекомендую 30% максимальний обсяг метанолу в повній каністрі. А? легко, навіть якщо ви вимкнете автомобіля, двигун продовжує працювати в режимі фінч? nn smaltisce всього метанол.
sighline
04-10-2013, 12:00
Прочитавши майже всі повідомлення, я не розумію, якщо це комплект і він сумісний з усіма турбодизель незалежно від типу ecu..
SandroMarciano
04-10-2013, 12:39
Прочитавши майже всі повідомлення, я не розумію, якщо це комплект і він сумісний з усіма турбодизель незалежно від типу ecu..
абсолютно, так? ? повністю незалежним дала ecu...
cattivik
05-10-2013, 11:36
звичайно... як і всі зміни мали значні зміни, але просто подумати, що його перше застосування автомобілі ? був на групі B, де c' було ще щеплення від грипу механіка або перші блоки управління............
Тому що вода,all підвищення температури пов'язано від вибуху бензину стає лазня від життя все кисню, що sovralimenta згоряння вже сталося від бензину