rossofonzi1
09-03-2013, 20:53
Прывітанне,
мяне завуць Альфонса карэйскія Танкі я 38 гадоў і Foggia.
Яшчэ ў дзяцінстве, у мяне з рухавікоў, перш за ўсе, з матацыклаў.
Каля 2 з паловай гадоў, я ўнікаў у прыкладной электронікі all' АЎТО і я павінен сказаць, з розных задавальненне, дапамагаючы і супрацоўнічаючы з 2 выдатных механікаў, прафесіяналаў у сваей вобласці, якія не заканчваюцца ніколі, ніколі, ніколі мяне здзіўляць.
Чыста выпадкова ў сеткі я ўскочыў vs выдатны сайт, які я зрабіў адразу ж добрае ўражанне, ВІНШУЮ!!!
Я быў бы шчаслівы, і што вы можаце падзяліцца тым, што яны былі да гэтага часу мой вопыт і нязменна выкрасці нават нейкі каштоўны info.........:)
P. S.:
ВЫДАТНЫ БАНК ДАДЗЕНЫХ ON-LINE ФАЙЛАЎ КРЫЧЫ !!!
Спадзяюся, я магу мець да + хутка згоды, ад адміністратара, у downloads!
1000 дзякуй
З павагай
мяне завуць Альфонса карэйскія Танкі я 38 гадоў і Foggia.
Яшчэ ў дзяцінстве, у мяне з рухавікоў, перш за ўсе, з матацыклаў.
Каля 2 з паловай гадоў, я ўнікаў у прыкладной электронікі all' АЎТО і я павінен сказаць, з розных задавальненне, дапамагаючы і супрацоўнічаючы з 2 выдатных механікаў, прафесіяналаў у сваей вобласці, якія не заканчваюцца ніколі, ніколі, ніколі мяне здзіўляць.
Чыста выпадкова ў сеткі я ўскочыў vs выдатны сайт, які я зрабіў адразу ж добрае ўражанне, ВІНШУЮ!!!
Я быў бы шчаслівы, і што вы можаце падзяліцца тым, што яны былі да гэтага часу мой вопыт і нязменна выкрасці нават нейкі каштоўны info.........:)
P. S.:
ВЫДАТНЫ БАНК ДАДЗЕНЫХ ON-LINE ФАЙЛАЎ КРЫЧЫ !!!
Спадзяюся, я магу мець да + хутка згоды, ад адміністратара, у downloads!
1000 дзякуй
З павагай