Перегляд Повної Версії : Шукаю ori альфа 159 1.9 jtdm 120cv 137-491 2 мега
dvdtuning
09-03-2013, 17:37
Здравствуйте, я шукаю це, ori, розмір 2 мега...те, розміщені в базі даних, я думаю, читали в bdm, а потім ? іншого розміру!
magi1984
09-03-2013, 18:22
якщо flash ? читати bdm має бути для сили 2 мега
у будь-якому випадку покладіть номер hw і sw повні, а не тільки фінал
msport (exil77grande)
09-03-2013, 18:53
я не зрозумів, це що-то, так що і читати bdm, що в послідовний і' 2m, то різниця, що читати bdm має всі дані на початку файлу, в той час як ліжко в послідовний одній прямій лінії зі всіма ff ff потім пояснені краще,яка проблема або що потрібно робити?
dvdtuning
09-03-2013, 19:05
Проблема в тому, ke, я повинен прощати ori цей автомобіль з mpps, але файл ke вивантаження з бази даних пп і 2 мега і тут можу написати це навіть не порівняти... Чи є яка-небудь функція ecm, що дозволяє його?
тепер перевіряю, при необхідності, місце,а я вважаю, що це читання разом у bdm, який слід розпакувати прямо зараз управління і місце.
msport (exil77grande)
09-03-2013, 19:46
ви праві, насправді файл, який я відправив, я не ходив,у всякому разі, я приступив до його ліквідації і вводити його повторно в тому самому місці файл 2 мега отже, прямо зараз ви можете завантажити його.
ви праві, насправді файл, який я відправив, я не ходив,у всякому разі, я приступив до його ліквідації і вводити його повторно в тому самому місці файл 2 мега отже, прямо зараз ви можете завантажити його.
ти навідліг x мало час зійти вниз? у взяти ноутбук.ahahha,ви просто супер!!
dvdtuning
09-03-2013, 19:52
спасибі за готовність?....ви чудові!
msport (exil77grande)
09-03-2013, 20:13
ти навідліг x мало час зійти вниз? у взяти ноутбук.ahahha,ви просто супер!!
heheehe, що ви хочете зробити,то дозвольте мені знати, якщо вам прийшло це річ.
heheehe, що ви хочете зробити,то дозвольте мені знати, якщо вам прийшло це річ.
насправді,?, я не перевірив..коли контроль дам вам знати,дякую.