Перегляд Повної Версії : OP com діагностика opel
luigigtc
08-03-2013, 22:47
хлопці, я поставив від elm 327, усеро тільки для друзів, які володіють авто для м'якого ***********, за допомогою цього інтерфейсу в моїй opel після того, як займався на pi? в один місяць між soft pid etc etc, я бачив у мережі, що ? інтерфейс схожий на elm 327 сумісний тільки з opel (OP-COM v1.44 я бачив відео на youtube ? тільки те, що я шукав, і дуже схожий на ***********, ви довели? або тільки втрата часу? машина ? на astra 2007 1.3 90 л. с. спасибі
legendaryslave
09-03-2013, 03:36
повинно бути, старий офіційним діагнозом opel клонування я, я повинен сказати, що щось робить, але не мок ніколи не займався тим, ? все англійською
привіт навколо нас повинна бути інша програма vauxcheck, що він повинен працювати з elm на opel але особисто я ніколи не пробував
luigigtc
09-03-2013, 13:44
на youtube я бачив відео, та насправді англійською мовою, може бути ? оновлення на російську? щоб, коли це стосується vauxcheck поки я не знайшов сайт де я можу ricavarlo, але працює також з elm??
luigigtc
26-03-2013, 21:14
хлопці, я намагався vauxchech але і повністю відрізняється від op com, з vauxcheck я можу тільки видалити помилки, з opcom, замість цього я можу втручатися в активації або зміни типу фари ксенон і т. д. і т. п., тому на закінчення для opel кращий і op com.
Привіт
Ви, також, можете зробити багато кодувань-модуль, подушка безпеки, іммо, ключ, і т. д.
rebirthafterrevenge
17-10-2013, 16:50
Але в італійській мові не існує такої програми OP COM? ..ДЯКУЮ
Але зробити reset service для різання diy на Opel astra J via-й? економічний який??
з Elm327 просто не пу??
rebirthafterrevenge
02-12-2013, 18:27
Але зробити reset service для різання diy на Opel astra J via-й? економічний який??
з Elm327 просто не пу??
немає.я не вірю, ви можете це зробити з elm! але потім elm і opcom стоять майже дорівнює
Opcom тому також servece скидання на astra j?
але op-com буде інтерфейс, який називається " TECH 2 "?