Перегляд Повної Версії : Заміна quadro new beetle
Привіт, мені потрібно замінити рамки на new beetle tdi побачили ? вкрали, я знайшов один в руїнах, і я хотів би знати, якщо для того, щоб почати автомобіль ? досить зробити scodifica частково на блок управління двигуном або, якщо існують інші заходи, щоб зробити.
Дякую
Мені здається, що у нього є e2prom в рамках ви повинні ігнорувати зміни так робиш clone
legendaryslave
08-03-2013, 20:44
також з scodifica всього одна річ, спалахує контрольна лампа свічок розжарювання ви можете зробити, хоча, як каже ангел інертних матеріалів 2 e2p рамки, так ви опинитеся як-км, що кодування іммо inalter
Проблема ? що картина оригінал ? вкрали, замовник знайшов у руїнах, але без ключів, якщо там були, принаймні, це posizionavo близько до транспондер я робив часткову на ecu двигуна і в теорії заводився.
Ні, ви повинні зробити scodifica всього на блоці, а потім покладіть на новому км.... принаймні, у мене завжди було лише у разі заміни панелі vag.
Але в цілому, ви можете індикаторів розжарювання і іммо, чому? як правило, залишаються горіти, принаймні, cos? мені сказали.
Залежить від машини, як правило, залишається тільки один код включений, але ви можете зняти.....
legendaryslave
09-03-2013, 12:49
якщо у вас є vag, ви можете спробувати повторити адаптації, на vag не існує часткове, як на фіат ,я в загальній точці і шматочок стрічки на дисплеї, якщо у вас є commander або vagcom що можна зробити
frantik3
09-03-2013, 13:52
ви також можете зробити часткове, проте, на деяких залишається лампа розжарювання горять і не потрапила навіть у діагностиці деяких без підсвічування і переходу в діагностиці адаптації, якщо ви не засіб не зробите, або потрібно знизити рівень км до нуля, і подивитися з vag, якщо ви можете зробити адаптацію, якщо у вас є vas робить це автоматично без коду доступу
legendaryslave
09-03-2013, 15:20
повторюю, немає vag існує часткове можете провести адаптацію ricavandoti пін-код від читання
Понеділок? мене ecu, far? один scodifica загальної cos? можуть привести в рух і довести його тут і клієнтського доступу rpc? якщо ви входите хоча б в діагноз для шпигунів ви будете бачити?.Тим часом, спасибі всім, тоді вам з цим упоратися? знати.
Ви, як каже legendaryslave, ви можете зробити тільки scodifiche все, тільки у випадку, якщо c'? часткове....
Те, scodifico l' ecu ставлю себе в русі кілька разів, і все ок, потім механік ставить возитися (з рамками включений)кнопку закриття дверей, що було, заміна приладовій панелі починає сходити з розуму і машина не заводиться-й?, знімаємо блок управління перечитую, eeprom і ? ок, перечитую, flash, і ця ? ок, я намагаюся підключитися до школі, так і в діагностиці, що з півня, але ? мертва, я в будинок блоку управління поло 1400 3cilindri tdi в programmo з eeprom і flash я намагаюся d пристрої та машини, частина звичайно на 3, але частина.Тепер я одужав ебу є golf4 з таким же типом двигуна, і я зробив ту ж процедуру, машина йде добре, ви входите в діагностиці і єдиний індикатор горить ? цієї черги.
legendaryslave
12-03-2013, 20:04
не ? що там якийсь зварювання, що не стосується добре
Ні я перевірив все, пі? раз ебу ? повністю мертва, 2eprom той переміщується на інший ecu і працює, тим не менш, з іншого ecu клонування працює все добре.
Перевіряє ? партія-то діоди на харчування ебу
legendaryslave
12-03-2013, 23:01
Ні я перевірив все, пі? раз ебу ? повністю мертва, 2eprom той переміщується на інший ecu і працює, тим не менш, з іншого ecu клонування працює все добре.
розмір руки механіку, то sti zozzoni густої змазки stringitori болтів дають гроші, яких я в повній мірі :cool:
також з scodifica всього одна річ, спалахує контрольна лампа свічок розжарювання ви можете зробити, хоча, як каже ангел інертних матеріалів 2 e2p рамки, так ви опинитеся як-км, що кодування іммо inalter
Пост вже старий, але я хочу, щоб замінити мій пульт на питання, яке не можу вирішити. Я один, що має бути добре, як мені клонувати? Я бачу, що є 4 eprom, близькі, яких я повинен звернути? всі 4? дякую
доброго дня, потрібно звернути тільки де ce код..що це за машина?
New beetle 99 з панеллю Marelli. Має 4 eprom, у тому числі три в ряд і частина. Мікро Motorola. Якщо я повинен читати і клонувати мікро-я зупинюся, якщо ти можеш прочитати eprom або отпаять і назад, то я міг би.
у тебе є номер частини картини?тому я можу з упевненістю сказати,
На етикетці ці дані : 008VWZ5Z0Y2146072U ,
потім під штрих-кодом 1C0920800A , ВЕРСІЯ V07 , 4.40. Ці?
привіт..ви цей код, що мені потрібно...1C0920800A....
потрібно читати мікро 68hc912d60
Я повинен отпаять і прочитати з УПА (з адаптером, що, мені здається, не входить в комплект поставки), чи існує який-контактний вихід?
я б спробував спочатку без розпаювання повинні прочитати...в керівництві упа ce pin-out..
дай знати, якщо знайдеш його, в іншому випадку, я тебе шукаю
Намагався читати, але нічого. Додаю фото підключення, які я знайшов на керівництво, але я не знаю, добре УПА і, ймовірно, помиляюся, налаштування. Я тільки 4 дроти для підключення?
Пін-код 9 я від 1,05 вольт і вказує, як значення неправильно. Я повинен привести в дію з 12 v ?
доброго дня, на жаль, не можу скачати...
у керівництві упа є два мікро 68hc912d60,перший з 80-контактний, а другий з 112...ваш контактний з 112 так що ви повинні розглянути, вірно??
на pin 9 упа повинні бути 5 до живлення 12в?тепер я вказую пін-код, щоб слідувати
p9 упа p12vddmicro
p5 p14vss
p6 p23bkgd
p7 p46reset
ти як підключений?